|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 2:30 pm | |
| Miške pasirodė Chris'as ir Helen. Vyras paleido merginą ir iš kažkur atsigabeno dėžę ugninės. - Naaa? Kaip tau patinka? - išsišiepė, traukdamas butelį iš dėžės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 2:43 pm | |
| Apsidairo aplinkui. -Bjauriausia vieta, kurią tik galėjai rasti. Paeina prie kažkurio tai medžio. -Juokauju. Nežymiai kyšteli liežuvį. -Tiks, tiks. Pasiremia į medį. -Tai toks aurorų susitikimas? Šypteli. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 2:48 pm | |
| - O taip, - išsišiepė ir užsivertė butelį. Chris'as priėjo prie Helenos. Dabar jis buvo tiesiai prieš ją. Jų kūnus teskyrė gal kokie 10 cm. - O ką? Netenkina vien mano draugija? - kilstelėjo antakį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 2:51 pm | |
| Pakelia galvą auksčiau(visgi jis buvo už ją aukštesnis). -Juk sakiau, kad man nepatinka didelės kompanijos. Šyptelėjo ir "atėmė" iš Chris'o butelį ir pati jį užsivertė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 2:55 pm | |
| - Tai kaip supratau manęs pilnai užtenka? - nusijuokė ir atsitraukęs, paėmė kitą butelį. Christopheris jį užsivertė ir grįžo atgal į savo vietą "10 cm nuo Helen". Auroras prirėmė ją prie medžio ir uždėjo ranką virš Hel galvos. Depp'as atsirėmė į tą ranką, o kita užsivertė butelį. Chris'as pažvelgė tiesiai jai į akis. - Juk užtenka, - išsišiepė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:01 pm | |
| Helen tiesiog šyptelėjo ir užsivertė butelį. -Netgi perdaug. Iškėlė antakį ir dar kartą išgėrė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:04 pm | |
| - Ir tai yra gerai, - pakilnojo antakius ir nusviedė tuščią ugninės butelį. Dabar jau laisvą ranką, Chris'as uždėjo Helen'ai ant nugaros ir išsišiepė, vis dar nenuleisdamas akių nuo merginos akių. - Gal jau girta? - kilstelėjo antakį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:07 pm | |
| Kažkiek piktai pažiūrėjo į vyro rankas, bet nieko nesakė. Tiesiog dar kartą užsivertė butelį, kol anas liko tuščias. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:11 pm | |
| Chrisas šiek tiek palinko virš Helenos, sumažindamas atstumą. Depp'as prisimerkė, vis dar žiūrėdamas į merginos akis. Vyras pradėjo bučiuoti ją. Bučiavosi jis nerealiai. Saldžiai... Švelniai... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:15 pm | |
| Žodžiu, ji nebuvo labai girta, bet tikriausiai sugebėjo apsvaiginti kai susimaišė su viskuo, ką ji buvo suvartojusi prieš tai. Kelias sekundes leidusi vyrui ją bučiuoti, Helen viena ranka pastumia jį už krutinės, tolyn. -Per greitai. Sulingavo galva ir apėjusi jį atsisėda ant kažkokio suolo(kuris velnias žino kaip atsirado).
[[Teehee, Deppui sunku atsispirt. P.S. Tik dabar pastebėjau, kad mano avas žiūri į parašą ir atvirkščiai xDDDDDDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:17 pm | |
| Chris'as šyptelėjo ir atsirėmė į tą patį medį. Jis užsivertė butelį. - Tikrai? - kilstelėjo antakį. Jam toli gražu taip neatrodė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:23 pm | |
| [[ Geras ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:23 pm | |
| Bet JAI atrodė[[xDDD]]. Helen pagriebė dar vieną ugninės butelį ir atkimšusi jį užsivertė. Tada pažvelgė į Depp'ą. Jai patiko tokie kaip jis, bet veltis taip antrą kartą visai nenorėjo. -Nejau taip būna visada? Norėdama supaprastinti klausymą šiek tiek sustoja ir pataiso. -Turiu omenyje su visomis? Nuleidžia galvą ir pažiūri į ugninės butelį. -Nusivedi į mišką, nugirdai...
[[Ji apsvaigus xD Tuoj dar labiau apsvaiks]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:26 pm | |
| Chrisas pažvelgė į Hel ir prisimerkė. - Negi aš taip ir atrodau, kaip prievartautojas? Vedantis kiekvieną seksualią panelę į mišką? - kilstelėjo antakį ir užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:31 pm | |
| Pakelia galvą. -Pagal dabartines aplinkybes tvirtai galiu tai teigti. Dar kartą užsiverčia butelį ir jį užsukusi pastato šalimais.
[[Man xD Nuoširdžiai reikia xD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:33 pm | |
| - Nenusišnekėk, - vyptelėjo. - Matai, tu tokia.... - Chris'as pritrūko žodžių. - Nerealiai graži ir seksuali. Ir tai viską keičia, - gūžtelėjo pečiais ir užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:41 pm | |
| Gudriai šyptelėjo. -Tai nereiškia, kad aš lengvai prieinama. Atsidūsta. -Tikriausiai mano psichika visai sutriko. Nusijuokė pati iš savęs. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:42 pm | |
| Chris'as nusijuokė. - Oh cmon... Leisk paprastam žemiečiui pasidžiaugti dieviškais malonumais, - išsišiepė, įsitaisydamas šalia Hel. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:45 pm | |
| Padėjo galvą ant Chriso peties. -Ne viskas taip pigu. Šyptelėjo ir pati susivėlė. -Šūdas gaunasi.. visada. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Sk. 04 19, 2009 3:47 pm | |
| Chrisas nusijuokė ir pastatė pustuštį ugninės butelį ant suoliuko. Depp'as šyptelėjo ir apsikabino Helen'ą. - Dar ne? - kilstelėjo antakį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Pir. 04 20, 2009 4:36 am | |
| Šyptelėjo ir pati pastatė butelį. -Leisk man. Lėtai uždėjo ranką Depp'ui ant peties ir įsisiurbė į jo lūpas.
[[Teehee]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Pir. 04 20, 2009 11:51 am | |
| Chris'as pradėjo švelniai bučiuoti Helen. Po keletos minučių, jis ją pavertė ant suolo ir tęsė bučinį. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Pir. 04 20, 2009 11:54 am | |
| ((Suolo? Kokio suolo? Ūps, nevermind me here. *(wasntme). Susigrūdą įburną saują popcorn'ų.* )) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Pir. 04 20, 2009 11:55 am | |
| [[ Jis ATSIRADO nežinia iš kur, jau vakar ]] |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... Pir. 04 20, 2009 11:57 am | |
| ((Galvoji aš vakar skaičiau ką nors? Ždž, I told you to nevermind me xDDD)) |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Giliai giliai miške... | |
| |
|
| |
|