Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Pakrantė prie ežero [3]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 5:53 pm

Sukiodama lazdelę atėjo Marieta atsisėdus ant šlapios žolės net pašoko. Ir pasipurtė tarė:
-Fūi. Nesąmonė. Dabar visur šlapia,šalta. - Burbėjo Marieta tada nuėjus prie kelmo ant jos atsisėdo jis irgi buvo šlapokas, bet jau nekreipė dėmesio. Pradėjo nusi leidinėti saulė. Pasidarė truputi šalta. Marieta susisuko į apsiaustą ir žiūrėjo į ežerą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 5:55 pm

[[tp aš čia anskčiau atėjau, ar kažkas tokio... LOLASLOLASLOLASLOLAS]]

Melannie stebėjo beisleidžiančią saulę. Ji iš lėto leidosi į miško pusę. Tik tada Mel išgirdo kažkieno bumbėjimus.
- Ir kas fyfa dabar? - sukrizeno. Nu čia buvo skirta Letei. Mergina pažvelgė į tai, ant ko sedėjo.
- Labas. Vėl, - atsiduso.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 5:58 pm

- Hėy. - Sušalusiu balselių tarė. Ir šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 5:59 pm

- Ką čia veiki? - paklausė Mel ir nusuko žvilgsnį į ežerą. Paprasčiausiai nesinorėjo ko nors bandyt įžlibinėt tamsoje.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:00 pm

[[ Fakin. kol parašiau, čia jūsų prisirinko. Įsivaizduokime, jog jis stovėjo kažkur atokiau xD. ]]

Ashtas atėjo prie ežero. Vyras įdėmiai žvalgėsi, kažko laukė. Pagaliau pasigirdo *pokšt* ir šalia jo atsirado aukšta, daili moteris.
- Laba diena, pone Smithai, - sodriu balsu pasakė ji ir šaltai šyptelėjo.
- Labas vakaras, panele Whiskey, - tarstelėjo Ashtonas ir atsisuko į boso sekretorę. - Dora, kokio velnio tu čia? - kilstelėjo antakį.
- Po tos misijos, tavo autoritetas stipriai pakilo, - šyptelėjo Nimfadora ir priėjo arčiau Ashto.
- Spėjau pastebėti, - prunkštelėjo vyras.
- Tačiau jis vėl krenta... - nutęsė moteriškė, pasekdama tuščiu Ashto žvilgsniu, žvelgiančiu į tamsų dangų. - Pats žinai kodėl.
- Tarkim nežinau, - burbtelėjo.
- Ta moteris... - prisimerkė. - Gandai sklinda greitai, - tarstelėjo. - Labai greitai.
- Ir?.. - nutęsė vyras.
- Tu privalai ją mesti, įskaudinti, palikti... - gūžtelėjo pečiais. - Juk ji konkurentė. Didžiausia konkurentė. Tu turėtum stengtis ją nukepti, kiekviename žin...
- Fuck off, - nutraukė Doros žodžius Ashtas.
- Juk tai tavo karjera... - nutęsė moteris.
- Matai, aš į pasaulį žvelgiu kitaip. Nesugebėčiau paaukoti vaikų, vien tam, kad turėčiau geresnę karjerą, - prunkštelėjo vyras. Dora skaisčiai nuraudo. Ji atidavė savo vaikus į vaikų globos namus, kad galėtų toliau siekti karjeros.
- Ashtonai... - sumurmėjo. Neįsivaizduojat. Dorą ir Ashtą kažkada siejo romantiški santykiai. - Galėtum bandyti daryti perversmą firmoje... - nutęsė. Ashtonas prunkštelėjo.
- Atsirado čia revoliucionierė, - prisimerkė.
- Galėtum nukepti bosą... - prisimerkusi dėstė savo mintis Nimfadora. Vyras žvilgtelėjo į ją, kaip į nesveiką.
- Tu nesveika, Dora, - burbtelėjo.
- Tu lėksi iš darbo, - papurtė galvą moteris. - Tu nusižengi taisyklėms... - vėl dėstė savo.
- Atstok, - burbtelėjo Ashtas ir susikišęs rankas į kišenes, nužingsniavo atgal į pilį. Nimfa tyliai atsiduso ir dingo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:02 pm

[[panelė Whiskey?.. xDDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:05 pm

Pakėlė galvą nuo ežero ir užsižiūrėjo.
- Ai aš... Neturiu ką veikt... - Niūriai pasakojo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:06 pm

- Aš taip pat, - atsiduso Melannie ir atlošė galvą į medį. - Kaip sekasi?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:10 pm

- Ai nežinau.. Tai mano sesei visai protelis susimaišė. Fūi ji dar su tuo kažkokiu Rob.. Pamiršau vardą bučiavosi tai dabar supykino. - Truputi nusijuokė. Ir išsitraukė tapati pergamento lapą pažiūrėjus mokytojų kabinetus pamačius, kad kažkokios profesorės kabinete tūsas, jai taip atrodė. Gi niekas vakarais nedarytu kokių svarniu pokalbių ir t.t. Marieta sugalvojus ką paklaust tarė:
- Ar pas jūs mokykloj tai yra mūsų mokykloj vyksta kokie papildomi užsiėmimai kuriuose galima labiau pasi mokinti apsigint. Nes dabar ant kiekvieno kampo po MV. - Šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Fiona de Engelhardt
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^

Vardas : Nora
Pranešimų skaičius : 36121
Female Amžius : 29
Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė.
Grupuotė : Fenikso Brolija
Koledžas : Varno Nagas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:12 pm

Melannie Diamond rašo:
[[panelė Whiskey?.. xDDD]]

[[ ko norėt iš tokios... hm... tokio xD ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:17 pm

- Čai faktas, - sukrizeno. - Robertas. Robis, mhm. Jis mane irgi bučiavo, - šyptelėjo ir už ausies užkišo plaukų sruogą. - Žinai, daug kas mane bučiavo, - pažvelgė į Marietą, - aišku aš nesakau, kad man tai nepatinka, tiesiog... - nutęsė ir nusijuokusi nudelbė žvilgsnį į žemę. - Viskas per sudėtinga. Turiu galvoj, kad... - sumurmėjo ir vėl pakėlusi akis, papurtė galvą.
Išgridusi klausimą, Melannie atsiduso.
- DK, tikriausiai. Nors nelabai kas ten ir vyksta, - gūžtelėjo pečiais.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:25 pm

- Obaną, - išgirdus visa pasakojimą lunatiškai šyptelėjo ir vėl pažiūrėjo į ežerą. - Palauk ar aš teisingai girdėjus šita ežere paskendo vienas mokinys, ir ar tiesą, kad mokyklą buvo užpuolė milijonas Mirties Valgytojų? Nes matai aš visada skaitydavo Raganų Savaitrašty ir Priekabininką. - Šyptelėjo ji. - O DK, tai Dumbldoro Kariauną? To senojo direktoriaus kariauną, - paklausė. - Ji nužudė? Matai aš dešimt metų nieko nežinojau apie magiją ir t.t. - Toliau pasakojo. - Galėtu dabar būt ne Dumbldoro kariauną, o Kimė's Kariauną tada būtu KK. - Šyptelėjo ji.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:31 pm

- Gėjus kažkoks. Iš švilpynės... Nesvabru iš kur, ar kas toks. Po šito tragedijos, suterštas ne tik švilpynės, bet ir Hogvartso vardas, - atsiduso. Šį karta mergina užvertė galvą į tamsų dangų. Žvaigdžių dar nesimatė. - O taip. Du išpuoliai, - šyptelėjo. - Ir nei vienam nepasisekė dalyvaut, - sumurmėjo, kiek nutylėdama apie pagrobimą Aliopse.
Melannie padarė pertraukėlę. Tikriausiai, ji niekada nebuvo tiek kalbėjusi, su gyvu žmogum. Na, Marsas ir Derekas nesiskaito.
- Tikrai taip. O jis nužudytas jau seniai... - nutęsė Mel ir gražino savo akis ir galvą į šį pasaulį. - Ka-Ka. Gerai skamba, - sukrizeno.

[[ogo. čia mes kaip iš hogvartsas.lt varom xDDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:40 pm

[[ Aha xD Ilgi pranešimai valdo xD]]

- tai va kodėl, švilpynė turi mažai taškų. - Pasitikslino Marieta ir atmetė savo blondiniškus plaukus. Tada šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:45 pm

[[kaka tu! eilę sulaužei... LOLASLOLASLOLASLOLAS]]

- Aplamai, šiais metais ten mažai mokinių. O jeigu ir yra, jie visiškai neaktyvūs, - atsiduso Melannie. - Keista man. Arba kepurė labai klysta, arba šiam pasaulį labai daug blogų žmonių, - nusijuokė.
Mergina sulenkė kojas per kelius ir ant jų susidėjo rankas. Štai danguje, tolumoje, išsižiebė kelios žvaigždelės. Mel pakėlė galvą. Toliau stebėjo dangų. Šiandien kaip niekas juo domėjosi.
Po valandėlės tylos, Melannie prisiminė ankstesnę kalbą.
- Ruošiesi stoti į DK?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:51 pm

- Bandysiu. Bet man su Magija ne kas... Vienuolikos metų gavau laišką iš Biobetonso. Šakės ten už mažiausia prasižengimą gauni tris savaites arešto. Bet vienai metais mane nusprendė perkelt į Hogvartsą. Tai va. Dabar aš čia pasimetus nieko nepažįstu... Šeip Biobetonsas žymiai mažesnis ir aiškesnis. - šyptelėjo ji. - Tik va ten taisyklių griežtumas tiesiok "AMEN" - Parodo, kad nusišauna. - Ai dar ten uždrausta MŽ. Ir šiaip ten labai nuobodu - Nusižiovauja. - O tu čia nuo pirmo kurso? - Paklausė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 6:57 pm

- O aš visada norėjau į Biobetonsą. Net nenumaniau, kad ten taip žiauriai. Parasčiausiai uniformos patrauklios, - gūžtelėjo pečiais. - Viską rasi, ypač, kai turi tą daikčiuką, - tarė, turėdama galvoj žemėlapį. - Beje, iš kur parovei tokį? - nusijuokė Mel. - Labai pravartus dalykas. O dėl žinių... Tikrai? - kilstelėjo antakį. - Nu neįmanoma. Aš savaitės be mž netverčiau, - nusijuokė. - O taip. Matai, mano mama dirba Hogvartse. Tikrai būčiau vykusi į Biobetonsą, tačiau būtent tada mama įsidarbino čia, ir... aš čia, - šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 7:04 pm

- Bet žinok tos uniformos žiauriai nepatogios, ir visi tokie išpuikę. Kai pasakiau, kad gyvenau ilgai Vaikų namuose tai vos runų mokytojai šoko neįvariau. - Tada pažiūrėjo į Planą. - Ai čia kai mažą buvau kuprinėj radau. - Šyptelėjo. - O dėl žinių, tai visiškai tiesą.... - Nusiminus tarė. - Tai čia tipo MŽ galima užsisakyt? - paklausė. - Ką ji dėsto? - Antrą kartą ir paklausė. - Tai ji yra Džinė Diamond? Anė? - Trečia kartą paklausė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 7:03 am

- Nu, nepatogios, bet man jos patinka, - nusijuokė Melannie ir pakeitė savo sėdimąją vietą į kelmą. - Tai tu iš vaikų namų? - kilstelėjo antakį. - Ir Letė iš ten?
Mel nutaisė savo laimingos beždžionės grimasą ir patrynė rankas.
- O taip. Ir nedaug ima, - šyptelėjo. - Mama? Ji apsigynimo nuo juodosios magijos mokytoja. Neabejoju, kad tikrai lankysi jos pamokas. Džinė Diamond, - patikino.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:03 am

- Žinok jos rimtai nepatogios, ir neįdomios visos tokios mėlynos... - Šyptelėjo. - Aš taip, iki laiško iš Biobetonso.. O Letė tai nežinau... - Gūžtelėjo pečiais. - O tikrai norėsiu lankyt. - Nusišypsojo, - Beje, gal nori ką paveikt? Nes čia labai šalta.. - Pasipurtė iš šalčio. - Aprodyk man mokyklą, nes su šituo daiktų tikrai galima pasiklyst. - Prunkštelėjo ir atsistojo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 11:24 am

- Kojas pailgina, - nusižvengė Melannie ir atsistojo. - Tai tikrai nežinai iš kur ji? - nusivylusi atsiduso. - Žinai, yra toks stebuklingas žodis, - išsiviepė Mel. - Nežinojai?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 11:27 am

Siauru akmenuotu takeliu link ežero artėjo Skotas,pamatęs Mel išsišiepė ir priėjo arčiau.
-Sveikos.
Nusišypsojo ir priėjęs prie Melannie pakštelėjo į skruostą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 11:29 am

- Labas, - pasisveikino Mel ir apkabino Skotą per liemenį. - Kur buvai dingęs? - kilstelėjo antakį ir šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 11:31 am

-Nesakyk,kad pasigedai.
Išsišiepė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 11:31 am

- Tu taip manai? Ten tos visos fyfos. - šyptelėjo ir prunkštelėjo. - Nežinau, gal koks prašau? - Paklausė. - Labas, - vėl sudrebėjo iš šalčio.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [3]   Pakrantė prie ežero [3] - Page 6 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Pakrantė prie ežero [3]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 619Pereiti prie : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Similar topics

-
» Pakrantė prie ežero [4]
» Pakrantė prie ežero [5]
» Pakrantė prie ežero
» Pakrantė prie ežero [2]
» Ežero pakrantė