| Bendrasis visų koledžų kambarys [4] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Antr. 05 26, 2009 8:49 pm | |
| -Hm. Pagalvokim,- susimąstė.- Dėl mano smegenų ir Tavo zombiškų ypročių?-sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Antr. 05 26, 2009 9:09 pm | |
| - aaa... - sumirksėjo. - Viskas aišku, - piktai burbtelėjo, vėl nusisukdama. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 6:25 am | |
| Josh'as papurtė galvą. -Nejau kiekvieną kartą turėsiu atsiprašinėt už kažką?- ramiu tonu išrėžė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 10:03 am | |
| - Man patinka, kai tu atsiprašinėji už KAŽKĄ, - sumirksėjo atsisukusi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 10:08 am | |
| -Patinka mane nervint?- kilstelėjo antakį.- Ar patinka tai, kad aš kas kart nusileidžiu?- tokiu pačiu ramiu tonu atkirto. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 10:15 am | |
| Adrė atsisuko ir kilstelėjo antakį. Papurčiusi galvą, persėdo ant Josh'o kelių ir apsikabino jį. - Okay. Happy now? - sumirksėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 10:18 am | |
| Joshas sukikeno. -More than happy,- pakilnojo antakius ir apsikabino Adrę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 10:20 am | |
| Adrė šyptelėjo ir įsisiurbė į Josh'o lūpas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 10:22 am | |
| Vaikinas šyptelėjo ir pabučiavo Adrę. Atsitraukęs prisiminė. -Bet daugiau jokių zombiškų bruožų,- sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 3:19 pm | |
| Adrė jau norėjo sukaukšėti dantimis, bet susilaikė. - Daugiau jokių zombiškų bruožų, - sukrizeno. - Na, aš jau eisiu, - šyptelėjo ir pakštelėjusi Josh'ui į skruostą - atsistojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 3:23 pm | |
| Joshas taip pat atsistojo. -Taip greitai?- pakreipė galvą jis.- Na gerai. Nelaikysiu. Iki,- šyptelėjo ir pabučiavo į lūpas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 3:25 pm | |
| Adė irgi šyptelėjo. - Iki, - atsisveikino ir išėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 3:25 pm | |
| Emma atejo pamatciusi klastuolius syptelejo ir atsisedo *Pora po poros kaip jiem gerai*-pagalvojo ji. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 3:28 pm | |
| Joshas pakraipė galvą ir po kelių minučių išėjo pats. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 05 27, 2009 3:30 pm | |
| Emma atsistojo ir nuejo link isejimo.... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:10 pm | |
| Kambaryje pasirodė Josh'as. Jis tingiai pasiražė ir klestelėjo į fotelį. Susikėlęs kojas nuėmė nuo stalelio MŽ ir atsivertė. |
|
| |
Keith Fuller
Pranešimų skaičius : 15215 Amžius : 31 Profesija : Mokinė.
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:12 pm | |
| Bendrąjame kambaryje pasirodė Keth.Nuėjusi link sofos,atsisėdo.Pamačiusi Josh'ą kilstelėjo antakį.Nebuvo su juo bendravusi,bet žinojo,kaip Adrė jį mylėjo.Ir tikrai suprato koks tai jam didelis smūgis,taigi nusprendė užuojautų nereikšti. -Labas.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:14 pm | |
| Josh'as nuleido laikraštį ir nužvelgė merginą. -Sveika,- linktelėjo ir numetė laikraštį ant grindų. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:15 pm | |
| Keith išsitraukė kažkokį lapelį ir rašiklį,pradėjo kažką rašinėti.Kilstelėjusi galvą tarstelėjo. -Tikiuosi netrukdau.. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:18 pm | |
| Josh'as gūžtelėjo pečiais. -Ne. Nemanau,- prikando lūpą ir prisiminė, kad reikėtų kaip nors prisistatyt ar dar ką.- Aš Josh'as,- sumurmėjo.- O tu būsi..? |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:19 pm | |
| -Keith..Keith Riley.Malonu. Šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:20 pm | |
| -Taaaip.. Man irgi,- šyptelėjo ir atsidusęs atsilošė į fotelį. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:22 pm | |
| Keith gūžtelėjo. -Pasirodo ne man vienai nuotaikos nėra... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:23 pm | |
| -O kodėl turėtų būt?- gūžtelėjo pečiais.- Life sucks... |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] Tr. 06 03, 2009 3:30 pm | |
| Atsiduso. -Būtent,gyvenimas kartais būna tiesiog per žiaurus.Ir nesąžiningas mūsų visų atžvilgiu. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bendrasis visų koledžų kambarys [4] | |
| |
|
| |
| Bendrasis visų koledžų kambarys [4] | |
|