| Tiltas einantis per ežerą (3) | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Tr. 11 04, 2009 5:07 pm | |
| - Die, žinojau, kad Tu trenktas, bet kad šitaip. - nusistebėjo ir sukikenusi pasinaudojo pagalba atsistoti. - Gerai. Klausau ko nori. - linktelėjo. |
|
| |
Christian Jager
I'm into, uh, well, murders and executions, mostly.
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 10521 Amžius : 53 Grupuotė : Mirties Valgytojai
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Tr. 11 04, 2009 6:17 pm | |
| - Oh, dar sužinosi, - sukrizeno, apkabindamas merginą per liemenį. - Reikia daug ugninės ir gražios vietelės, - pakilnojo antakius apsižvalgydamas. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Tr. 11 04, 2009 6:47 pm | |
| - Man tik pasigirdo, ar Tu pasakei gražios ugninės ir daug vietelės? - sukikeno. |
|
| |
Christian Jager
I'm into, uh, well, murders and executions, mostly.
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 10521 Amžius : 53 Grupuotė : Mirties Valgytojai
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Tr. 11 04, 2009 6:57 pm | |
| - Aha. Būtent taip, - sukrizeno ir paėmęs Di už rankos, nusitempė ją. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 05, 2009 3:01 pm | |
| Vanish atėjo ir atsisėdo po medžiu kur buvo palaidota Eleonora ir staiga pamatė baltą it sniegą pelėdą(ji buvo labai maža) ir sužeista.Ant jos kojytės buvo laiškas man.Vanish nusiplėšė suknelę savo ir užsirašo kojytę rado pas save kišenėje dar skanėstų kurie buvo pirkti Eleonorai.Pelėdą atkišo kojytę ir Vanish paėmė laišką, o pelėda nesitraukė: - Spoiler:
Vanessa Nicky Hudgens Gimimo metai 2012 04 12 Tėvai Vivianne Betty Nick ir...
Vanish nebegalėjo tuo patikėti ką pamatė ji vos nenualpo.Kitoje pusėje buvo užrašyta, jog ta pelėda dabar yra jos. -Aš tave pavadinsiu Hedvyga.Savo pirmosios pelėdos garbei. Vanish pasiėmė daiktus ir pelėda užskrido jai ant peties. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 05, 2009 6:00 pm | |
| Atėjusi, atsirėmė į turėklą ir užsižiūrėjusi į ežero gelmes, Brenda mastė. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 4:24 pm | |
| Bella atėjo nuliūdusi.Pasilenkė pasižiūrėti į vandeny:-Koks gyvenimas kitiems lengvas... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 4:29 pm | |
| Josh`as ėjo per ežero tiltą,ir užmatė nuliūdusią Bellą. -Hay,ko tokia liūdna? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 5:07 pm | |
| Palūkuriavusi, apsisuko ir išėjo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:27 pm | |
| Bella pamačiusi Joshą pasakė:-Hey...aš sapnavau, jog mane Edwardas paliks dėl to,kad man su juo nebesaugu, o sapnai kuriuos sapnuoju visada išsipildo.Sapnavau tave.-Bella padavė jam piešiny jame buvo Joshas apsikabines bellą ant tilto:-Nežinau dėl ko tai vyksta dar...aš galiu skaityti žmonių mintis... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:41 pm | |
| Jopsikmat pagalvojo.. -Tačiau..Kaip?...Tu,tu matai ateitį gal?-vos išlemeno Josh`as.Ir,ir kas tas Edwardas? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:44 pm | |
| Bella nusijuokė:-Tu katik pasakiai Jopsikmat.Buvau vampyrė...Edwardas mano vaikinas, bent kolkas...Jis yra vampyras...-Bella atgrežė jam nugarą ir pradėjo verkti:-Jis mane paliks...paliks vieną... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:47 pm | |
| Nu čia tai pizėėė...Vampyrė,ir jos vaikinas Vampyras...Joa... -Tai,tai tu dar ir mintis skaitai?Vampyrėė?...Ir tavo vaikinas Vampyras???-tiesiog išsprogusiom akim žiurėjo jis. -Nepaliks,jei nori,gali išsipasakoti.Galbūt tau palengvės. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:49 pm | |
| -PALIKS.NES VAMPYRAI NEGALI PAKĘSTI ŽMONIŲ KVAPO, O AŠ ESU DABAR ŽMOGUS IR VISAS TAVO MINTIS IŠGIRDAU.NET ATEITY GALIU SAPNUOTI.TO NEBENORIU DARYTI...-Bella vis verkė...-Visiems aš buvau ir būsiu šizofrenikė ir man tai niekada nepatiko ir nepatiks |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:51 pm | |
| -Ną nesijaudink,ar tikrai tas Edwinas tave myli?Ar tikrai?Galbūt,dabar,kai esi paprastas žmogus,gali atsipūsti?-Josh`as kalbėjo labai ramiai. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:53 pm | |
| -EDWARDAS CULLENAS...NEGALIU, MAN BLOGA NUO VISO TO.KODĖL TURIU BŪTENT ATEITĮ SAPNUOT MINTIS SKAITYT?AŠ NORIU BŪTI NORMALIA.O NE TA KURI VOS IŠSIGELBĖJO IŠ MIRTIES...NENORIU...-Bella atsisuko į jį:-Suprask aš nebebūsiu tokia kaip seniau normali...esu keista... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:55 pm | |
| -Nustok verkti..Nustok...Man visada,būsi paprasta mergaitė..-Josh`as po šių žodžių pamėgino apkabinti Bellę. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 6:57 pm | |
| -Paprasta nebebūsiu, niekada...Mane jie persekios visur kur tik pažiūrėsiu...-Bella susigriebė už galvos.:-Mano galva... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:00 pm | |
| -Kas tavo galvai?Atsakyk...-Josh`as šiektiek susikrimto... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:03 pm | |
| Bella pritūmė iš skausmo:-Mano galva...ji lyg plyšta...-bella mėgino nerėkti...:-negaliu...kaip skauda...-bella išsitraukusi veidrodėly pamatė jog jos akys rožinės
Paskutinį kartą redagavo Isabelle Marie Swan, Kv. 11 12, 2009 7:08 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:06 pm | |
| -Kaip tau galėčiau padėti..-Josh buvo pasimetęs..O ar čia blogas ženklas,kad tavo akys pasidarė kitokios spalvos? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:09 pm | |
| Bella atsistojo mėgindama nedrebėti:-Aš sakiau, jog nesu paprasta...rožinės spalvos akys reiškia kažką nepraprastą, artumą...dabar beveik neskauda, bet jai vėl jos atsiras skaudės... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:10 pm | |
| -Jei tai reiškia artumą,galbūt ne veltui?...-Josh`as pamėgino paimti Bellę už rankų. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:13 pm | |
| Bella pasižiūrėjo į jį:-Joshai, aš žinau ką tu man jauti, bet aš... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) Kv. 11 12, 2009 7:15 pm | |
| -Suprantu...Ech,ną aišku.-bejausmiškai nusišypsojo. -Ar tau geriau?Gal tave palydėti? |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3) | |
| |
|
| |
| Tiltas einantis per ežerą (3) | |
|