Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Tiltas einantis per ežerą (3)

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next
AutoriusPranešimas
Angel Black
Angel Black

Vardas : Ag.
Pranešimų skaičius : 13918
Female Amžius : 36
Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._.
Grupuotė : Neutralus
Kursas : DARK.

Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 12:31 pm

-Testuoja?- sumirksėjo Maya.- Na pas mus testavimo metodai buvo paprastesni. Ir.. Tikslas jų aiškus buvo,- pridūrė, lyg tarp kitko pirštu perbraukdama Jeff'o apykaklę ir dirstelėjo į riebų, tamsiai raudono lūpdažio sluoksnį.- O Dieve. Ji jaučiu atrodo kaip kokia vampyrė,- sumirksėjo ir vėl.- Ne, nežinau apie kokį straipsnį tu kalbi,- gūžtelėjo, susikišdama rankas į džinsų kišenes.
Atgal į viršų Go down
http://reporpg.pureforum.net/forum.htm
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 3:44 pm

Milye šyptelėjo:
-Na turbūt Teddy,bet ar tu jį pažįsti?Aš tau galiu papasakoti,-nesulaukisu atsakymo pradėjo:
-Jis turi visus beveik tobulus dantis,yra...Jis...Yra,na mielas,bent jau kiek man pasirodė,ir...Na nemoku žodžiais pasakyti,-Išsišiepė iki ausų Milye.-Ai man visko gana,nebegaliu daugiau kentėti,-ir ji greitom įsisiurbė Ted`ui į lūpas.

Paskutinį kartą redagavo Milye Dein, Sk. 06 28, 2009 4:25 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 4:02 pm

[Carol? ;D O_O.]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 4:25 pm

[uoj supainiokai ;D]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 7:42 pm

Donovan'as prikando lūpą ir nugara atsirėmė į turėklą.
- Right. Prigavai. Dabar turėčiau eiti atsiprašinėti/pradėti aiškintis/pasakyti, kad tai daugiau nebepasikartos ar tiesiog pamiršti? - pakreipė galvą. - Straipsnis apie poreles, - sumurmėjo, nusivalydamas lūpdžaius.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 8:16 pm

Milye po bučiuno pakreipė galvą į mokytojus ir truputėlį nusijuokė:
-Galvoja,kad mes nematom,ir nieko nežinom,-prumkštelėjo tyliai ji.-Na kaip?
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 9:30 pm

-Prigavau. Kaip visa tai.. Kvaila. Man nerūpi ką tu sakysi,- Maya įsmeigė ledinį žvilgsnį į Jeff'ą.- Kiek svarbiau veiksmai. Ką žinau, tai kad moki aušinti burną. Tuščiai. Klausyk, Donovan'ai,- mergina žvelgė žingsnį į priekį. Rankomis suėmusi jo švarką, prisitraukė taip kad akys būtų vienam lygyje.- Taip arti prisileidau tik vieną žmogų. Jis mirė. Gan nemalonia mirtimi. Nors ir ne mano noru,- Mayos žalios akys žybtelėjo, o balse šmėkštelėjo susierzinimas.- Bet jeigu tokios ar kitokios nesąmonės kartosis, pasistengsiu kad mirtum dešimteriopiai skausmigiau ir dar keliasdešimt kartų ilgiau. Tos penkios kulkos,- įsmeigė nagą į Jeff'o krūtinę.- Nebuvo net pirmas akordas. O jei tau tikrai brangi sveikata, geriau tiesiog apsisuk ir žygiuok pas tą savo vampyrę,- kryptelėjo galvą.- Did I made it clear?- Maya prisimerkė. Nors pykčio šioje tiradoje nesigirdjo, daugiau efekto darė nenutrauktas akių kontaktas. ((Ah, pagal idėją, jei Donis nemirs, gandas apie žudantį žvilgsnį bus išsklaidytas. Jaučiuosi kaip MythButser'ė xDDDDDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 9:34 pm

Donovan'as per visą kalbą nenuleido akių nuo Mayos akių. Tas žvilgsnis jo netrikdė. Jeff'as kiek prisimerkė.
- Tikėjausi maždaug "Man nerūpi" ar "Daryk ką nori", - kiek pakreipė galvą. - Right. Dar vienas kartas ir man šakės? Taip supratau? - kilstelėjo antakį.
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 9:53 pm

-Ne, ne taip. Nenoriu melo ir akių dūmimo, ar didelio skandalo, todėl, jei tiesiog jei buvau tik viena iš tų, kurias pasiekti "principo reikalas", apsisuk, ir nešk savo principingą kailį iš mano gyvenimo. Nesvarbu kur ir kaip... Palik mane kvailės vietoj ir išsinešdink,- pervertė akimis.- Negi taip sunku? Lengviau skiesti..? Tiesiog pagalvok ar pats tiki tuo ką sapaliojai..- tarė ir žengė nedidelį žingsnį atgal.- O jei vis dar nesupratai, aš praradau viltį, so, just go,- sumirksėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 10:01 pm

Jeffrey nurijo seiles, klausydamas Mayos.
- Tu vienintelė mergina kurią tikrai myliu. Tu ne ta, kurią norėjau pasiekti vien tam, kad pasakyčiau "Pažiūrėkit, koks aš kietas. Pasiekiau netgi Mayą.". Tu esi ta, dėl kurios galiu padaryti viską. Taip. Visiškai viską. Ta vampyrė... Daug alkoholio. O tu žinai, kas dedasi, kai aš prisigeriu. Ji tik šiaip... Šiaip. Kaip ir visos kitos. Išskyrus tave, - Donovan'o balsas skambėjo velniškai užtikrintai, tvirtai ir tikrai. - Damn u. Jaučiuos kaip koks kvailys, šnekėdamas ŠITAIP, - pervertė akis. - Matai? Su jokia kita mergina aš taip nešneku, nešnekėjau ir nešnekėsiu, - tarstelėjo, žengdamas nedidelį žingsnį link Mayos.
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 10:14 pm

-Jau sakiau ką anau apie tuos burnos aušinimus,- šaltai sumirksėjo.- Nesu tikra, kad žinaii kas yra meilė,- dėbtelėjo.- Pirmiausia, tai yra kai stengiamasi to kito neskaudinti. Ir kai žodžiai bent kiek sutampa su veiksmais,- kiltselėjo antakį.- Nepažįstamas jausmas, ar ne? Tuomet ką gali suvokti apie meilę? Manai aš kvailai nesijaučiu, bandydama tau išaiškinti savo paties žodžių reikšmę?- pervertė akimis.- Wake uup.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 10:16 pm

- Visą laiką maniau, kad aš tau nerūpiu, o būti mergina sutikai tik tam, kad atstočiau, - tarstelėjo. - Nemaniau, kad faktas, jog permiegojau su kita tave skaudins, - prisimerkė.
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 10:23 pm

-Pardon?- Maya sumirksėjo.- Gal esi teisus. Galėjau ištaškyt tavo smegenis tada Katile. Na sorry, kitą kart žinosiu,- pakėlė antakius.- Oh, well. Kas padaryta, padaryta. Atleisk kad AŠ sužeidžiau tavo jausmais,- tarstelėjo ir apsisukusi ant kulno, nužingsniavo į pilį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 10:27 pm

Donovan'as lėtai išsižiojo. Paskui vėl susičiaupė.
- Right. Mes TIKRAI nesusišnekam, - pagaliau išspaudė, žvelgdamas į vis mažėjančią Mayą. - Šakės. Jo, - Jeffrey buvo šokiruotas. - Fck u. Vėl reikės nusilakti ir eiti pakliedėti jai prie durų? - sumurmėjo panosėje. - Kam jau kam, bet man su meilėm nesiseka, - kiek susiraukė ir atsirėmė į turėklą. Vyras sumirksėjo akytėm, bandydamas suprasti, ką ne taip pasakė. Jeffrey apsisuko ir susikišęs rankas į kišenes - nužingsniavo į pilį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeTr. 07 01, 2009 7:45 pm

-Aš turiu eiti,tarė ir išėjo.-Tuoj susitiksime.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 2:46 pm

Robert'as atėjo ant tilto su Suny. Vaikinas paleido jos ranką ir nusiėmęs tašę nuo peties padėjo ją ant žemės. Išsitraukė du ugninės butelius ir padėjo juos ant ranktūrio.
- Visada juos nešiojuosi tam kartui, - sukikeno, nes išvydo nustebusias grifės akis. Rob'is greitai juos atkimšo ir padavės vieną Suny'ei atsirėmė į tilto kraštą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 2:47 pm

-O tu grazus,-mete ji Rob'ui ir pradejo gurksnot ugnine...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 2:53 pm

Robert'as nustebęs pažvelgė į Suny.
- Netikiu, - dramatiškai papurtė galvą ir staigiai šyptelėjo. - Mano manymu, tu daug gražesnė, - šelmiškai nusišypsojo, priėjo arčiau Suny'es.
- Aš manau teisingai, todėl patikėk manimi, - negarsiai prataė ir pabučiavo ją.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 2:55 pm

Jos rankos automatiskai isipyne jo plaukuose ir bucinys tapo tikru... (aistringu)
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 2:59 pm

Robert'as apsivijo jos liemenį ir laižiakas truko apie 10 minučių. Po kurio laiko Rob'is sustojo ir pratarė:
- O tu karšta, - sukikeno. - Tavo lūpos greitai išsausina burną, - tarstelėjo ir gurkštelėjo ugninės. Tada dar kartą pažvelgė į Suny ir toliau ėjo laižiakas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 3:04 pm

Suny susigedo jo zodziu, mergina beveik nk apie ji nezinojo, bet koks skirtumas, nes jis grazus...
-O tu ne ka saltesnis, liutuk,-tare ir tese laizeka...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 5:16 pm

- Išdykelė, - sukikeno ir toliau ją bučiavo. Jie tai tesė labai ilgai, bet galiausiai Rob'iui pabodo Tik bučiuotis. Jis galų gale pratarė jai:
- Manau reikėtų ieškotis patogesnės vietos... - šyptelėjo ir nutraukęs laižeką, baigė ugninę. Vaikinas pradangino butelį, ir apsilaižęs lūpas atlošė galvą, kad vėjas papūstų jam į veidą. Jo gana ilgi ir garbanoti plaukai pradėjo plaikstytis vėjyje. Jis dar papurtė galvą, tad taip atrodė, jog kiekviena pana susilydytų.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 5:26 pm

Suny issilyde, ji sutiktu su betkuo ka jis pasakytu, taip ir padare...
-Ir as manau, kad reiketu, kazkaip ir saltoka darosi, ir kieta labai, jai veiksime tai apie ka as galvoju...-Nusijuoke Suny...Ir paklause.-O kur einam?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 5:30 pm

- Neišmandrėkim, galim į bendrajį kambarį, kaip manai? - paklausė ir eilinį kartą šyptelėjo. Jis užsimetė švarkelį, tašę permetė per petį ir apkabino Suny per pečius. - Minėjai, kad šalta, - šelmiškai šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitimeSk. 07 05, 2009 5:36 pm

- Manau, kad dabar jau seksiu, kad ir i pasaulio krasta, paskuo toki grazuoliuka kaip tu...-tare ir nusisypsojo zavingaja sypsenele, pradejo zinksniuoti su Rob'iu i bendraji kambari...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą (3)   Tiltas einantis per ežerą (3) - Page 4 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Tiltas einantis per ežerą (3)

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 416Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Similar topics

-
» Tiltas einantis per ežerą
» Tiltas einantis per ežerą [2]
» Tiltas einantis per ežerą