Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Esmės pievelė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Esmės pievelė - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:04 pm

(( Aš nešiuojos xDD Netgi dvi. Viena užkišta už diržo, o kita... Geriau nesakysiu xDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:05 pm

Michelle Knife rašo:
((Aš ka tik iš KL *kiln klin* Tipo me xD Atseit aš ją rankoj turėjau.
Esme - rpg taisyklė - nerašyk už kitą, tai iš kur tu žinai, kad mane nuginklavai?xDD))
[[ Nežinau xDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:06 pm

[[Mes maždaug supratom xDD]]

Mo pakreipė galvą. Niekur nespėjus pajudėt, tieisog sustingo. "Juk sakiau, kad šitai dėmesio trūksta", mintyse sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:07 pm

Mergina atstingdė savo dabartinę sugerovę (kažkaip).
-Aš turiu tokio kraujo, kad tu nė nežinai!-sušuku Michė, griebė Anyos lazdelę ir suspiegė dar kartą.-Avada Kedavra!

[[Į Esmę. Gana jai gyvent xDD]]

Paskutinį kartą redagavo Michelle Knife, Pen. 08 21, 2009 7:08 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:07 pm

[[Mo BE lazdelės LOLASLOLASLOLASLOLAS ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

- Gal man jau trauktis? - baimingai sukuždėjo Anya sau.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:08 pm

[[Aš ištraukiau. Iš kažkur xDDD Nu gera edit'insiu. Ištraukiau iš Anyos diržo x D]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:09 pm

Es laiminga išsišiepė. Kerams prazvimbus pro sali Burtais pakelusi Mo išskraiduno ją į lauką. Sukikenusi įmetėją į ežera, esantįšalia olos.[[ChemmĄ]]

Paskutinį kartą redagavo Esme Martines, Pen. 08 21, 2009 7:11 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:09 pm

Mo pakilo nuo foteliuko. Apsikabinusi butelį, atšoko nuo pareinančių Esės kerų.
- Dingstam iš čia.
Pažvelgė į Anyą ir sukikeno.

Paskutinį kartą redagavo Monica Hilton, Pen. 08 21, 2009 7:11 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:10 pm

[[ Kaka ;/ . Melavau, turiu 3 lazdeles tokiems gyvenimo atvėjams xDDD]]

- Okey, - iškarto sutiko An ir atsistojo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:12 pm

-Mane lyg niekur nieko paliksit?
-Avada Kedavra!-šovė į Esmę again.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:13 pm

Esme Martines rašo:
Es laiminga išsišiepė. Kerams prazvimbus pro sali Burtais pakelusi Mo išskraiduno ją į lauką. Sukikenusi įmetėją į ežera, esantįšalia olos.[[ChemmĄ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:13 pm

Kažkur iš Anyos ištraukusi dar vieną lazdelę, apsidairė.
- Man vienai taip linksma?
Sukrizeno.
- Stupefy!
Sušuko nutaikiusi lazdelę į Esę ir išlindo iš olos.

[[Išmokim nerašyt už kitus.]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:14 pm

- Okey... - lėtai nutęsė An. - Shit, - sumurmėjo ir nubėgo kuo toliau nuo Esmės.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:14 pm

Es vel išvengė kerų.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:16 pm

- Die, psichė.
Sukrizeno, išlindusi.
- Tu nieko prieš?
Paklausė Anyos, rodydama lazdelę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:16 pm

[[ Jetus, 3 lazdelė mano xDDD. Nesikėsinkit į ją xDD]]

An žiūrėjo tai į Esę, tai į Mo, tai į Mish.
- Ne nieko. Gerai. Arba aš bėgu arba leidžiu Crucio, - išsiviepė išsitraukusi paskutinę lazdelę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:17 pm

Es nieko nelaukusi išnešė kudašių.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:17 pm

-AVADA KEDAVRA!-suspigo dar kartą.
[[Viskas nebegali išvengti. Per daug kerų išvengei.]]
Tada griebė Mo ir ANya už rankų ir išbėgo į lauką.

-Confringo!-nukreipė lazdelę į olą kuri tuojaus sprogo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:18 pm

[[ Nieko nebesuprantu xDDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:18 pm

[[Esmės postas pirmas, taigi ji... spėjo pabėgt? xDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:19 pm

[[Blem kąžinau. Išvegė tuzino kerų, rašo už kitus ir lyg niekur nieko pabėga. Viskas nebedraugauju. *Paputė lūputes ir suraukė antakius*.]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:19 pm

[[Am.. Gal geriau einam savais keliais xDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

[[Ne ji pabėgti nespėjo. Nenusipelnė. Per daug nusižengė. Pranešim Kim'ei. ;/]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 7:20 pm

[[Ždž, varnų susiėjimas baigėsi xDD]]
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Esmės pievelė   Esmės pievelė - Page 3 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Esmės pievelė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 35Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» JMI Pievelė