|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Gluosnis galiūnas Sk. 10 18, 2009 5:05 pm | |
| Neik arti, pimpiau paikas ! |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Sk. 10 18, 2009 5:07 pm | |
| Michellė vis galvojo apie Deivą. Ji ėjo į priekį ir žiūrėjo į savo batus. Pati net nežvilgtelėjo į priekį. Staiga pasigirdo užesys ir pakėlusi galvą Ellė pamatė kaip gluosnio kumštis skrieja tiesiai į ją. Michė suglebo ant žolės, keliasdešimt metrų nuo gluosnio. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Kv. 10 22, 2009 3:47 pm | |
| Sunkiai atskilo ir nuėjo lyg niekur nieko. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 11 25, 2009 4:08 pm | |
| Bella atėjo prie pat gluosnio galiūno ir jis jau norėjo jai trenkt bet ji pašoko ir sumurmėjo:-Prie manęs nemėgink lįsti.-Bella nuėjo nuo jo. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Št. 11 28, 2009 11:54 am | |
| Bella atėjo nusiminusi net nepasižiūrėjo jog čia gluosnis galiūnas.Staiga ją perbloškė didelė jėga.Ji gulėjo ant žemės be samonės, jos koja buvo sulūžusi ir iš kojos tekėjo labai daug kraujo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Št. 11 28, 2009 12:24 pm | |
| Esmė atėjo prie gluosnio galiūno ir prisiminusi kai čia mokėsi tiesiog garsiai pasakė:-Kaip gera vėl čia ateiti...kas ten???-pamačiusi Bellą paėmė ją ant rankų.Pamačiusi, kad lūžusi koja ir praradusi daug kraujo ji aiktelėjo ir greit dingo nešdama Bella į kiauliasody nes tikėjosi kad ten atras pagalbą jai. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:36 pm | |
| Atėjęs iki Gluosnio Galiūno vikrai prabėgo pro jo makaluojančias šakas ir spustelėjo jo gumbą kamiene.Kai medis nurimo atsisėdo ant vienos šakos ir pradėjo piešti Hogvartso pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:47 pm | |
| Atėjusi prie gluosnio kiek nustebo, kad jis toks ramus, apsidairiusi atsisėdo netoliese jo ant žolės ir prisitraukusi kelius prie savęs dairėsi aplinkui. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:50 pm | |
| Jacobas baigė piešti pilį ir pro sąsiuvinio kampą pamatė merginą.Tada atsiduso ir įsikišo sąsiuvinį į kuprinę ir pradėjo daryti ND. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:52 pm | |
| Išgirdusi duslų garsą mergina pakėlė galvą ir pamačiusi kažkokį vaikiną: - Hey, - kiek vyptelėjo ir pamojavo jam. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:52 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:54 pm | |
| Tarja pasisuko į jį ir pasižiūrėjo į jo rankose esantį pergamento lapą: - Tikiuosi netrugdau, - mostelėjo į jo užrašus ir kiek šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:55 pm | |
| Jacobas papurtė galvą: -Ne ne. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 2:56 pm | |
| - Kagi, tuomet gerai, - gūžtelėjo pečiais ir pasuko galvą link pilies. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 3:40 pm | |
| Jacobas padaręs ND atsiduso ir pradėjo kuistis po kuprinę kažko ieškodamas. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 3:44 pm | |
| Bella atskrido su Žaibu ir atsisėdo po medžiu. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 3:46 pm | |
| Tarja žvilgtelėjo į kažkokią merginą, paskui supratusi, kad per ilgai į ją žiūri, nusisuko ir užsiėmė savo plaukų sruogos sukimu. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 7:00 pm | |
| Bella priėjo priėjo prie Jacobo ir apkabino jį per pečiūs, o tada atsisėdo prie jo:-Labas, buvau velso pakrantėje.Esu Cullenų kaimynė.Mano kambarys fantastiškas.Viskas ten man patiko sodas, supynės pačiame viduryje jo...bet yra minusas gyvensiu su Amy ir Galadriele Carter, jos yra mano tetos...BRRR...-Bella išsileido savo poilgius juodus plaukus ir Tarjai šyptelėjo:-Jacobai, mama sakė, jog per kalėdas gal gausiu mašiną.Pas tave dažniau atvažiuosiu.Ich liebe dich.-Bella pažiūrėjo į Tarją:-Visur pilna klastuolių pastebėjai?-Tarė Jacobui.-Net man bus bausmė gyventi su klastuoliais, o aš juk ištikima grifė kaip ir mano tėvas... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 7:39 pm | |
| Tarja žvilgtelėjusi į merginą pamatė raudoną grifų ženkliuką ant jos apsiausto, tuomet atsistojo: - Grifai, - suburbėjusi apsisuko ir nuėjo tolyn. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Tr. 12 02, 2009 8:05 pm | |
| -Puiku,-šyptelėjo. -Nekenčiu tų klastuoliu be to Matteo mano dėde,-atsiduso. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Kv. 12 03, 2009 11:35 am | |
| Arw atėjo ir iš tolo pamojavo Tar. - Hay , - linktelėjo Arwen ir piktai nužvelgė Grifiukus. - Ką veiki su tais Grifais? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Kv. 12 03, 2009 11:41 am | |
| Tarja stabtelėjo prie sesers: - Hey, - šyptelėjo. - Nei aš ką su jais veikiu, nei ką. Atėjau pasižiūrėti kodėl gluosnis toks ramus, - parodė ranką į medį. - O tu kur vaikštinėji? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Kv. 12 03, 2009 11:55 am | |
| - Panorėjau pakvėpuoti grynu oru , - linktelėjo Arwen ir nusišypsojo. - Dabar žiūrėk ir pasijuok, jai tai pavyks , - Arw išsitraukė lazdelę ir iš kišenės pasiėmė pirštinę. Pamosiukavusi du kartus metė pirštinę į orą ir nuskraidino ją prie gumbo. Vėl pamosikavo ir pirštinė paspaudė gumbą. Šakos pradėjo daužytis kaip pašėlusios, ir trenkė kelis kartus Jacob ir Isabellai. Arw sukikeno. - Taip jiems ir reikia. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Kv. 12 03, 2009 12:13 pm | |
| Tarja užsiėmė už bunos ir ėmė kikenti: - Šaunuolė Arwen, - patapšnojo merginai per petį vis dar besijuokdama. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas Kv. 12 03, 2009 12:21 pm | |
| - Dėkui , - Arwen šyptelėjo ir žiūrėjo, kaip Gluosnis Galiūnas trankosi šakomis. Arwen parsiskraidino pirštinę ir įsidėjo į kišenę. - Šaltoką man bišky , - linktelėjo. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Gluosnis galiūnas | |
| |
|
| |
|