|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:24 pm | |
| Bella išpūtė akis:-Rozali... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:26 pm | |
| Rozali nusijuokė. - Gal man pačiai tave užmest ant šluotos?- paerzino. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:27 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:28 pm | |
| - Tai ir sakau, kad jis tave paskraidintų. tūrėtų būti smagu,- nusišypsojo Rozali,- juokauju, tavęs nemesčiau. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:30 pm | |
| Bella išsitraukė kažkokią knygą ir pradėjo ieškoti kažko. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:31 pm | |
| Rozali ir tolaiu stebėjo aikštę. Darėsi nuobodu. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:32 pm | |
| Jacobas buvo dideliam greityje ,todėl nieko negirdėjo.Perskridęs aikštę atsispyrė kojomis ir vėl pradėjo lėkti pirmyn. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:32 pm | |
| -Nenuobodžiauk.Aš nors esu žmogus galiu skaityti tavo mintis. Bella pasižiūrėjo į Jacobą ir kažkaip atsidurė aikštėje. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:34 pm | |
| - Ir ką man veikti?-burbtelėjo Rozali,- žiūrėti kaip tas pakvaišėlis bando užsimušt? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:35 pm | |
| Bella nusijuokė:-Vampyrai juk negali patys nusižudyti.-ir vėl atsirado tribūnose. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:38 pm | |
| - Ak tiesa,- juokingai pavartė akis Rozali,- Bet skridimas ant to pagaliuko visai neprilygsta bėgimui,- Rozali nuklydo į prisiminimus. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:41 pm | |
| Bella pasižiūrėjo į Jacobą:-Na, bet aš niekada nebuvau galvojusi kaip mirsiu.O dabar žinau, jog mirsiu būdama žmogumi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:42 pm | |
| - Nebent priešmirtinis tavo noras būtų tapti vampyre. Tada nemirtum niekada.- tarė Rozali,- nors kažin ar mirsi kaip žmogus. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:43 pm | |
| -Na jeigu mirčiau savo mirtimi būčiau sena.O jai mane nužudytų tai būtų bet kada.Kodėl taip sakai? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:45 pm | |
| - Būnant su tokia kaip aš ar Jacobas mirtis gali ateiti ir ankščiau. Na o aš turėjau omenyje tai, kad tu tebeturi kažkokių galių. skaitai mintis ir teleportuojiesi iš vieno aikštės galo į kitą. Nemanau, kad tai normalu tarp paprastų žiobarų. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:46 pm | |
| -Aš esu kažkokia keistuolė.Mano mama buvo tikra gražuolė, o aš tu pasižiūrėk kokia. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:48 pm | |
| - Mhm,- numykė Rozali,- ir ką man į tai atsakyt? Jei tūrėčiau plakančią širdį ji man lieptų sakyti o taip, Bella, tu esi gražaiusia iš visų. Bet protas sako, kad nusimintum.- Rozali plonu balsu viską išpoškino ir šalta ranka palietė Bellos skruostą,- Bella, tu man esi tikra sesuo. Esi man graži tokia kokia esi. Ir Daugeliui taip. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:49 pm | |
| Bella apkabino ją:-Tu man padėdavai kai budavo sunku. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:51 pm | |
| - Padėdavau? Žadi mirt ar ką? Ir padėsiu.- Rozali šyptelėjo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:52 pm | |
| Bella šytelėjo:-Nežadu, bet nesitikėk, kad būsiu amžinai.Aš esu mirtinga. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:54 pm | |
| -Na ką dar pasakysi,-nusijuokė. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Bella šyptelėjo:-Pasakysiu tai, kad tau laikas bent kiek pralinksmėt. |
|
| |
Svečias
Svečias
| - Jacobas sugalvos, ką daryti,- tarė ji,- o iki tol gali galvot, kad įsigijai sarginį šunį. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:56 pm | |
| Bella nusijuokė:-Jis sarginis šuo?Jis geriau katinas kuris vaikšto vienas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] Tr. 11 25, 2009 12:57 pm | |
| Tūrėjau omenį mus abu. Mane ir Jacobą,- mintyse tarstelėjo Rozali ir buvo tikra, kad Bella tai išgirs. - Kaip patiko pasiskraidymas,- lipšniai pasiteiravo Jacobo. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė [2] | |
| |
|
| |
|