|
| Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Žiemos atotogos Sk. 12 20, 2009 1:34 pm | |
| Ką planuojat veikt per atostogas ? Neįskaitant,kad lauksit "Kalėdų senelio" ;DDD |
| | | Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Sk. 12 20, 2009 4:28 pm | |
| Well... Kim'as planuoja porą dienų pas puskę. 22 gimtas. Kūčios, namie. Kalėdos namie. 29 bechio tūsas. Nauji pirty. Po naujų vėl kažkur. Žodžiu šiaip nieko gero. |
| | | Christian Jager
I'm into, uh, well, murders and executions, mostly.
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 10521 Amžius : 53 Grupuotė : Mirties Valgytojai
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Sk. 12 20, 2009 4:41 pm | |
| Emm... 22 atšvenčiu atostogų pradžią diskanėj, 23 švęsti keliaujam pas Karę pagal idėją, 24 į muzikinę, 25 namie, 26 Kalėdos pas močiutę, kur stengsiuosi nunerti pas senų pažįstamų į plotuką, 27 paskyriau draugui, naujus pas draugę (bet spėju per mano prisidirbimus išeis taip, kad teks švęsti namie) ir sausio 1-ąją pas senąją "Užmuzikinės" chėbrą plotukas. Daugiau nesusiplanavau. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Sk. 12 20, 2009 5:03 pm | |
| Yo. Aš nieko neplanuoju, bet skaitykim, kad planuoju xDDD Ryt - atsėdžiu šūlėj, o po to varau valkiotis. 22 sėdžiu namie, nebent man rytoj pasakys, kad turėsiu eit į eglutę. 23 - turbūt vėl namie. 24 - garantuotai lėksim pas močiutę, arba ji atlėks pas mus. Žodžiu, valgysim, puošim eglę ir "Aviuką Šoną" žiūrėsim. Naktį dėliosiu dovanas po eglute ir tuo pačiu savas pasiimsiu. 25 - am... Turbūt varysim švęst pas gimines, prie pylimo. 26 - toliau švęsimpas kitus gimines prie parkelio, arba ilsėsimės. 31 su sese sedėsim namie, kol tėvai bus išsivarę. Gal būt fotkinsimės, o gal jos draugės ateis, tai ką nors kreizovo veiksim. Tadah. Toliau liūdėsiu, kad atostogos baigias xDD. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pir. 12 21, 2009 2:49 pm | |
| 22 dieną dar eisiu į mokyklą,bus žiburėlis,o paskui diskanas. Grįšiu vėlai. 23 dieną tikriausiai būsiu namie,ruošiuos šventėm,tvarkysiuosi. 24 diena. Būsiu namie,važiuosiu į polikliniką. Paskui Kūčios. Valgysiu Kūčių vakarienę su šeima ir močiute. Paskui gal eisim į bažnyčią,dar gerai nežinau. 25 d.Ryte nunešiu dovanas tėvam ir močiutei,paskui eisiu pamiegot,nes tikiuosi atsikelt kokią 5 val.,kad dar visi miegotų. xD Paskui eisiu žiūrėt kas po egle,šnekėsiu su tėvais,močiute eisiu prie pc,gal. ir pan. Ir daugiau dar nesuplanavau. xD
|
| | | Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pir. 12 21, 2009 2:56 pm | |
| Tikriausiai praleisiu kalėdas ir kūčias namie, o kitą savaitę pažiūrėsiu.Gal pavyks į Visaginą prasmukt? |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Št. 12 26, 2009 6:49 pm | |
| Nesu visko taip issamiai suplanavus kaip kiti, bet, manau, jau nuo pirmadienio pradesiu skustis, kad atostogos per trumpos. |
| | | Lilija Smit
Vardas : M Pranešimų skaičius : 185 Amžius : 34
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Tr. 12 01, 2010 10:31 am | |
| Egzaminams teks ruoštis ;( tokios ir atostogos. Fainai, kad pas jus mokykloje 2sav atostogos, o man tai viena :( |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Tr. 12 01, 2010 12:19 pm | |
| Blaah, aš tai nieko nesusiplanavus, tik kad šventės pas močiutę, nauji pas puskes or pas mane arba Druskininkuos arba Palangoj. (: |
| | | Michael Frank Button
Pranešimų skaičius : 10360 Amžius : 38
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Tr. 12 01, 2010 12:36 pm | |
| Nieko niekad neplanuoju. Tiesiog ramiai atšvęsiu, kaip kasmet, ir vsio xD |
| | | Christian Jager
I'm into, uh, well, murders and executions, mostly.
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 10521 Amžius : 53 Grupuotė : Mirties Valgytojai
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Tr. 12 01, 2010 4:16 pm | |
| Po viso konkursų, darbų, koncertų, pasirodymų ir pasisakymų bumo (gruodžio šeštą konkursas, gruodžio dešimtą itin svarbus susirinkimas, kur idėjas turėsiu pristatyti, gruodžio keturioliktą pianino koncertas, gruodžio šešioliktą gitaros koncertas, gruodžio septynioliktą ekskursija, gruodžio dvidešimtą ataskaitos pristatymas, gruodžio dvidešimt antrą pristatomas suplanuotas pasirodymas.... o į tarpus dar repeticijos ir dar daug darbo. FUUUUUN), žadu tiesiog gerai atsipalaiduoti. Turbūt su tėvais. Kalėdas tikiuosi praleisti ne namie. Pirmos Kalėdos be močiutės, du šimtai procentų, kad vos tik prisėdus prie stalo pradėsiu žliumbt. Apsikeisti simbolinėmis dovanėlėmis (turbūt pirmi metai, kai tiksliai žinau kas nusipelnė mano dovanų, o kas ne :DD) su keliais žmonėmis, per naujaką vėl gi, su draugais pabūti, o vėliau daug miegot. ^^ |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pen. 12 03, 2010 1:24 pm | |
| Po mokslų ir kitokių š, atsotogausim su sese, okupuosim jos laptopą, dovanom nesikeisim ir eglės nepirksim - turbūt bus pirmos kalėdos be dovanų (awzmm :DD). Um... Naujaką švęsim Latvijos Nidoj, prie jūros, jeigu oro sąlygos leis, jeigu ne... svečiuose trbt ;D Nū tada vėl mokslai ir apatija viskam, pc. Lievai bus ._. |
| | | Bella Green
Vardas : Marija Pranešimų skaičius : 809 Amžius : 31 Profesija : Skaitymas Grupuotė : Fenikso Brolija Kursas : Zinai ta juokeli kurio niekas nezino?...
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pen. 12 03, 2010 1:29 pm | |
| :laugh: Kucios namie, Kaledos namie, Nauji namie :laugh: ir vis per tai kad po operacijos negalesiu sesias savaites vaiksciot :hypnotize: Bet faina bus, nes visi 4 broliai bus namie, bei sesuo ir mociute bus ir bus Dovanu |
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pen. 12 03, 2010 1:33 pm | |
| Per atostogas PRIVALAU gaut gitarą. Vieinintelė mintis, kuri palaiko tolesnį mano gyvenimą, 4 nao. Bliam, perdedu. Nevermaind. Žodžiu, jei negausiu per Kalėdas, antrą dieną pasigausiu mikriuką į Panevėžį ir nusipirksiu (sun) |
| | | Bella Green
Vardas : Marija Pranešimų skaičius : 809 Amžius : 31 Profesija : Skaitymas Grupuotė : Fenikso Brolija Kursas : Zinai ta juokeli kurio niekas nezino?...
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pen. 12 03, 2010 1:47 pm | |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pen. 12 03, 2010 1:51 pm | |
| Todėl, kad arčiausiai manęs esantis miestas, kuriame, kiek žinau, prekiaujama gitaromis. O kuo Panevėžys neįtinka? |
| | | Bella Green
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Pen. 12 03, 2010 1:56 pm | |
| Viskas itinka, as pati s panevezio raj :laugh: |
| | | Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos Št. 12 04, 2010 10:14 am | |
| Mano žiemos atostogos tai bus.. wow. Tokios kokių gyvenime neturėjau ir kokių niekam nelinkėsiu. Kūčios namie, Kalėdos namie, Nauji irgi namie. Dėjau ant Rasos gimto ir į jį nevarysiu (kas *** sugalvoja rengt gimtą per Kalėdas. Net Inga sakė, kad nevarys, nes Kalėdos galų gale šeimos šventė ir man tikrai bus maloniau sėdėt namie, kad ir vienai.) Kadangi pasiėmus turiu "Kuždesių salą" tai vakarus praleisiu skaitydama ją. Ir šiaip kadangi nieko nebus per Kalėdas namie, planavau Sushį namie darytis ir kviestis ką nors į svečius, bet žiūrėsim kaip bus. Likusios dienos ko gero bus paaukotos ruošimuisi įskaitai žodžiu. |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Žiemos atotogos | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |