Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Laisvas pokalbis.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
AutoriusPranešimas
Administracija

Vardas : Administracija
Pranešimų skaičius : 33194
Male Amžius : 41
Grupuotė : Neutralus

Laisvas pokalbis. - Page 38 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:19 pm

Ahą xDDD Buvo žiauriai nužudyta 🤣 xDDDD
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

I'm into, uh, well, murders and executions, mostly.

Vardas : Eg
Pranešimų skaičius : 10521
Male Amžius : 53
Grupuotė : Mirties Valgytojai

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:19 pm

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bare Šluotinės paskaitykit. xD
Atgal į viršų Go down
Administracija

Faaaak. Tik dabar supratau, kad Lynnas liko vienintelis atstovas iš visos daugiavaikės Black'ų giminės 🤣
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:20 pm

kaip žiauriai xDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Administracija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:21 pm

Nyksta hogo didmoteros kaip po karo 🤣
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:22 pm

nu jau tikrai . xDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:30 pm

O man tai dar labiau liūdna pasidarė, kai paskaičiau pirmąjį puslapį Šluotinės. Šašto grįžimas, visi trys vėl geria... Smitas dabar vienas teliko. LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:34 pm

Nieko va dabar pakabinsi kokią nors Lyyn ir viskas ;DDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:35 pm

Lynnas turi bičą jau (kuris tikrai ne mano acc), o Smitui labiau po žudynių tiks Fiona. xDDD
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:36 pm

nu jo . va matai vienas niekada nebūsi ;DDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Administracija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:44 pm

Ashton Smith rašo:
O man tai dar labiau liūdna pasidarė, kai paskaičiau pirmąjį puslapį Šluotinės. Šašto grįžimas, visi trys vėl geria... Smitas dabar vienas teliko. LOLASLOLASLOLASLOLAS

Aš maniau, kad aš tokia vienintelė, kuri šnd skaitė šluotinę 🤣 xDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:46 pm

xDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Administracija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:47 pm

Ne, rimtai xDDD Lynn'as turi geresnį nei Smith'as 🤣 🤣 xDDDDD Abejojau ar kada galėsiu taip sakyt, bet naaaa. It's true.!!!! LOLASLOLASLOLASLOLAS LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 6:51 pm

kas jis ? ?
matai aš čia 2 mėn nesilankiau ,tai kaip nauja ;DDDD
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:03 pm

Nelemta man vienai būti. xDD

Keista. Ir aš taip maniau... xDDD

Ir aš abejojau, kad galėsiu - bet tai tiesa. Na, ne charakteriu, bet išvaizda lenkia. Smito charakterio niekas nepralenks. LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:06 pm

nu va va. ;DDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Administracija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:14 pm

Neaplenks?? Daaar pažiūrėsim 🤣 🤣 xDDDDDD Pasistengsim, kad Mathers'as visais atvejais lenktų Smith'ą 🤣 🤣 Sounds a bit like a challenge, but I like it xDDD
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:23 pm

Jo, bus linksmas kovoti su savimi. LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Administracija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:24 pm

Jau dabar Tau pavydžiu... Laisvas pokalbis. - Page 38 660473 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:46 pm

Ir aš sau pavydžiu... xDDD
Atgal į viršų Go down
Administracija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 7:47 pm

Sau pavydėt.... Čia taip tik Smith'as sugeba tikriausiai XDDDDDDDDDDDDDD 🤣
Atgal į viršų Go down
Christian Jager

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimeSk. 02 21, 2010 8:24 pm

Teisingai.. Ko tik Smitas nesugeba... LOLASLOLASLOLASLOLAS

AAA.
Atsiminiau.
Su Dynnnnu susitikom Kaune. Sėdim, klykaujam, sumąstėm nueiti tavęs aplankyti (kažkaip Kaune gyvenai). Nežinom kur eiti, lakstom, atradom tuos tavo namus. Naaaaaa, kažkokie požeminiai namai... Atsisėdam valgomajame, laukiam tavęs pargrįžtant. Pareini, pradedi ten strykalioti, gąsdinti, kad vagys pydarės ir t.t. Dynnas nereaguoja, aš iš vis pasakoju, kad pas mane valgomajame irgi panašiai, tik tą spintą pro langą išmetėm. Galų gale išspiri mus iš namų ir nusitempi į kažkokį koncertą. Ten iš vis, neaišku kas klykia, galų gale kažkokia boba išeina ant scenos. Man užplaukia, išsitempiu abidvi į lauką jus. Jūs pasirodo didžiausios tos bobos fangirl patepat atgal, paliekat mane su kažkokiu latru. Aš su juo kalbuosi, kalbuosi ir taip pyst, tas iš butelio man į galvą. Reikia bėgti, bet palikti negražu... Įneriu į salę, šaukiu jus. Dėmesio nekreipiat. Naaaa, susinervinus taip ant visos salės "DYNAI, TEKĖK UŽ MANĘS!". Pyst, visi atsisuka. Boba nuo scenos "Pasveikinkime jaunavedžius!!!!"... Blę, kaip tik močiutė radiją paleido ir atsibudau... Bet seniai tokias pievas sapnavau. LOLASLOLASLOLASLOLAS LOLASLOLASLOLASLOLAS LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimePir. 02 22, 2010 8:01 am

Šakės koks sapnas LOLASLOLASLOLASLOLAS LOLASLOLASLOLASLOLAS LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Becca Smith-Pettyfer
Becca Smith-Pettyfer

Vardas : Ieva
Pranešimų skaičius : 6587
Female Amžius : 28
Grupuotė : Dumbldoro kariauna
Kursas : Septintas
Koledžas : Varno Nagas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimePir. 02 22, 2010 1:09 pm

Lynn Gerrard rašo:
Haaaaaai xDDD
Siuz, praleidai efektingą Di'jaus mirtį 🤣 🤣 🤣 xDDDDDDD
Ūū... ;DDD Mačiau, kad dabar tik Fiona jau ;DD Tai ką, Didmoterių nebeliko? Laisvas pokalbis. - Page 38 88827 Laisvas pokalbis. - Page 38 568731
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitimePir. 02 22, 2010 2:05 pm

Tai ką Ashton darys be Di? xD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Laisvas pokalbis.   Laisvas pokalbis. - Page 38 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Laisvas pokalbis.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 3840Pereiti prie : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Similar topics

-
» Laisvas pokalbis ;DD
» Laisvas pokalbis ;DD (2)
» Laisvas pokalbis ;DD (3)
» Laisvas pokalbis ;DD (4)
» Laisvas pokalbis (6)