|
| Svetainė/valgomasis/virtuvė | |
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:18 pm | |
| Fi irgi spoksojo į Smith'o akis. - Tikrai manai, kad man svarbiau draugystė su Elena negu mažytis atsikeršijymas? - kilstelėjo antakį ir stipriau sugniaužė kablą. |
| | | Elena Matthews
Vardas : Ievelena Pranešimų skaičius : 2468 Profesija : Liasvalaikiu šiaip blogiukams atspardo užpakalius. Grupuotė : Fenikso Brolija
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:19 pm | |
| - Aš galėjau įsižeist..-burbtelėjo Fionai, jau galvodama jog bėgs gebėt Aštą nuo negailestingojo kablo. |
| | | Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:20 pm | |
| [[ Palauk, nieko nedaryk dar. ;DDDDD Pati nežinojau ką darau, bet dbar jau žinau. ;D reikės laukti dar Eglės atsakymo. ]] |
| | | Elena Matthews
Vardas : Ievelena Pranešimų skaičius : 2468 Profesija : Liasvalaikiu šiaip blogiukams atspardo užpakalius. Grupuotė : Fenikso Brolija
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:21 pm | |
| (( Aš irgi žinau, tu padarysi Aštą nevaisingu *sriūbčioja* )) |
| | | Ashton Smith
With great penis comes great responsibility.
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 1982 Profesija : Profesorius Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Klastūnynas
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:23 pm | |
| Smith nežymiai susiraukia. - Pala pala.... atsikeršyjimas? Kas čia kam turėtų keršyt, - dabar jau atrodo visiškai nebejuokaudamas susiraukia. - Atrodo aš savanoriškai susprogdinau savo lazdelę, - vypteli, atsitiesdamas taip, kad jo veidas būtų arčiau Fionos. - Ai taip, ir atrodo ne tu, bet aš vietoj to, kad bent supistą savaitę pagedėčiau jau lipau ant Stalčiaus, - nelabai garsiai, tačiau spjaute išspjauna ir atrodo tuoj pat pasigaili išsakęs šituos žodžius. Tačiau žvilgsnis vis dar įremtas į Fi akis.
(( Drama mama :DDDDD )) (( Ar aš kažką sugadinau? Nes jeigu Fi turėjo kitokių planų, galiu ne taip piktai sureaguot. xDDD )) |
| | | Elena Matthews
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:29 pm | |
| Visas šitas linksmumas dingsta.Elena jau sėdi visiškai neutrali, ir žinot ką? Pasijaučia čia nelabai ir reikalinga.Iš Smitho pasakymo buvo galima suprast, kad Fredis ir Elena neturėjo įsimaišyt į exSmith'ų gyvenimą.Elena spokso į šampano taurėje kylančius burbuliukus, iš šono galėjo atrodyt kaip ligonė kuriai riekia intencyvios terapijos. |
| | | Christian Jager
I'm into, uh, well, murders and executions, mostly.
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 10521 Amžius : 53 Grupuotė : Mirties Valgytojai
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:33 pm | |
| Fredis bando šypsotis, stengdamasis nesikišti į visą šitą cirką, tiesiog šypsosi, ganėtinai dirbtinai, žvilgsnį įsmeigęs į Eleną, puikiai suprasdamasis kaip pastaroji jaučiasi. Sugavęs jos žvilgsnį, Fredis gūžteli pečiais, tuo pačiu linksmai šyptelėdamas, alia nekreipk dėmesio.
Paskutinį kartą redagavo Frederik Staller, Kv. 07 14, 2011 10:34 pm. Redaguota 1 kartą |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:34 pm | |
| [[ Viskas taip, kaip ir aš planavau. Net supratai, ką turi sakyti ir ką turi daryti. AWSM xDDDDDDD ]]
Fi prunkštelėjo. - Tikrai? Skaičiuoti nemoki, tai nebuvo savaitė, o su tokiais skilais kaip Tavo, tikėjausi, kad grįši bent jau pasakyti, kad Tau viskas gerai. Bet ne, Tu nepasirodei. - iškošė pro dantis, o paskutinio sakinio žodžius lydėjo kablo kulno pasukimas vis giliau, taip pat, vis dar spoksodama tiesiai į Smith'o akis. (Tiksliau giliau negu giliai giliai bet ne per giliai negu giliai giliai giliai xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) |
| | | Elena Matthews
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:38 pm | |
| Elena aiškiai per daug ir neėmė širdin, tiesiog pakilus nuo fotelio, lyg niekur nieko nukulniavo į čia pat buvusią virtuvę, kur viskas ir matės ir girdėjos, apsižvalgė.Pamačiusi palstmasinius indelius su sushi, ėmė juos perkėlinėt į didelę lėkštę. |
| | | Ivy Gigandet
Vardas : Ieva Pranešimų skaičius : 1005 Amžius : 42 Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Švilpynė
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:42 pm | |
| Viską stebėjo kitaip nei Fredis, išplėtusi akis. Tad dirstelėjusi į vaikiną gerokai nustebo. Nusukusi žvilgsnį į Eleną susirūpino, kad draugei nepakriktų psichika. Tačiau jai išėjus į virtuvę, vėl dėmesį atkreipė į ex-Smith'us. |
| | | Ashton Smith
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 1982 Profesija : Profesorius Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Klastūnynas
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:50 pm | |
| - Tai jo jo, po tokio sprogimo tai yra neįtikėtinai lengva užduotis, ypač, kai neatsimeni savo vardo ir nesėkmingai bandai susigaudyti kurioje pusėje šiaurėje, - taipogi pro dantis išspaudžia, suspausdamas Fi riešą kiek stipriau nei reikėtų ir pakeldamas jį nuo savo klyno, kartu su kablu, vis dar išlaikydamas intensyvų žvilgsnį į Jager akis. Išgirdęs, jog Elena pakilo, Smitis staigiai apsisuka, nulydėdamas ją žvilgsniu. Aštonas atsisuka į Jager ir metęs dar vieną "Pažiūrėk ką tu padarei" tipo ne itin draugišką žvilgsnį į ją, atsistoja, nustumdamas merginą nuo savęs. Smitis paskubomis nužingsniuoja į virtuvę. Ten stabtelėjęs, vyras nuryja burnoje susikaupusias seiles suprasdamas, kaip kiekvienas toks Smitų ginčas parodant, kad jie vis dar turi šiokių tokių nuoskaudų, skaudina jų dabartinius žmones. Aštas atsidūsta ir priėjęs prie El, apsikabina šią iš nugaros, padėdamas galvą ant jos peties. - Tu juk žinai, kad aš tave dievinau nuo kalėdinio baliaus, po kurio mums teko slapstytis? Žinai, kad tu dabar svarbiausia mergina mano gyvenime ir tavęs nekeisčiau į jokią praeities personą? Mes su Fi kartu praleidom daug laiko, tiesiog sunku viską taip iš kart užbaigti, mes ne viską išsiaiškinom... bet aš nieko nekeisčiau, tu geriausia kas yra nutikę mano gyvenime, - sušnabžda beveik į Matthews ausį.
(( Ką galiu pasakyti, telepatija. xDDDD )) |
| | | Christian Jager
Vardas : Eg Pranešimų skaičius : 10521 Amžius : 53 Grupuotė : Mirties Valgytojai
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:55 pm | |
| Fredis akimis nuseka išeinančią Eleną, o tada ir paskui ją nubėgantį Smitą. - Ūū, viskas darosi tik linksmiau ir linksmiau! - nelabai linksmai sukikena, nepakeldamas akių į Fi ir nuo stalo pasiimdamas vyno butelį. - Tai girdėjau tu nėščia? Jau sugalvojai vardą? Gal atnešti jogurto, matau negali gerti? - pernelyg entuziastingu balsu pasidomi, pasisukęs į Aivę. |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:56 pm | |
| Kai Smith'as ją šiurkščiai nustūmė ant sofos, Fi nesugebėjo nebūti išsišiepusi. Dar blogiau, atsistojusi iš oro pradėjo kvailai šokti, kad net Frederikas ir Aivė spoksojo nesupratę. - Aš priverčiau Smith'ą suprasti, aš priverčiau Smith'ą suprasti... - spygavo sukdamasi ratu, nes visa šita kablo istorija buvo tik act pažiūrėti kiek Smith'ui rūpi Elena. - Na va, dabar jie galės normaliai ir susituokti. - sukikeno ir pavargusi dribo į krėslą.
[[ Dainora dabar pati niūniuoja "Aš priverčiau Eglę suprasti, ką reikia daryyyyyyyyti..." Nu taiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip įdealiai pavarė, nebūčiau gražiau užbaigus. xDDDDDDDDDDDDDDDD ]] |
| | | Elena Matthews
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:57 pm | |
| Smithui tik įpusėjus savo litaniją, Elena kiek intencyviai pakrutino savo petį, ant kurio puikavosi Smitho galva.-stop that..-snuniurnėjo.Per visą pasakojimo laiką El dėliojo sušius.Kai Smithas baigė, kad ir kaip ten Matthews fainai skambėjo, ši toliau vaidino seną bambeklę, todėl tiesiog taip visai nerimtai prikišo kumštį su ištiestu nykščiu Smithui prie veido.Liuks pasakojimas atseit.Bet neketino ji ilgai tokia ragana būt, todėl šyptelėjus įkišo Aštonui į rankas lėkštę su sušiais, iš kurių buvo sudėliotas smailas.Elė pastūmėjo Aštą link svetainės, atseit nešk tik ant stalo. |
| | | Elena Matthews
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 10:58 pm | |
| (( PAVAREI Dainora :DDD Nu gerai grybukai, einu jau.iki rytojaus :D)) |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:00 pm | |
| |
| | | Ivy Gigandet
Vardas : Ieva Pranešimų skaičius : 1005 Amžius : 42 Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Švilpynė
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:06 pm | |
| Taip netikėtai pradėta kamantinėti, Ivy pasimetė. - Taip. Dar nesugalvojom. Pirma reikia pasakyti vyrui, - atsiduso. - Ačiū, nereikia, - sukikeno atsisakydama jogurto. Kaip tik tuomet Fi ėmė šėlioti, taigi Aivė pasisuko į ją nesupratusios žvilgsniu. Fionai atskleidus savo kėslus, Ivy plačiai išsišiepė, aiškiai tam pritardama. ((Iki (hug) )) |
| | | Ashton Smith
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:08 pm | |
| Sulaukęs tokios visai ne "ODIEVE KOKS TU MIELAS AŠ TAVE DIEVINU" tipo reakcijos, o tik sušio į rankas, Aštas garsiai suklapsi blakstienomis, lėtai pakeldamas žvilgsnį į Eleną. Padėjęs lėkštę ant spintelės, Smitis vėl grįžta prie Matthews. - Aš. Tau. Čia savo širdį. Lieju. O tu.... - juokdamasis, priremia Eleną prie spintelės ir apsikabindamas ją. - Baisu, - vis dar juokdamasis papurto galvą, palenkdamas šią prie El lūpų. Bučinys netrunka labai ilgai, viso labo kelias sekundes. Atsitraukęs, Smitis labai meiliai patrina savo nosies galiuką į El priklausantį ir šyptelėjęs, pagaliau paleidžia merginą. Dar žvilgtelėjęs į ją, paima lėkštę į rankas ir nužingsniuoja į valgomąjį, pataikydamas kaip tik ant Fi šokio. Primerkęs akis, meta dirbtinai piktą žvilgsnį į Jager, tuo pačiu padėdamas sušius ant stalo. - Ir tu vis dar įsitikinusi, kad aš nesugebėsiu susitvarkyti su savo merginomis... - visai nebepiktai atsidūsta, sudribdamas į sofą. - Beviltiška, - tyliai juokdamasis papurto galvą, vėl paimdamas anksčiau naikintus traškučius į rankas.
(( Genijus, bliam. xDDD Bet tai bliam, mūsų telepatija žudanti. xDDDD Atiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3333 )) |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:11 pm | |
| - Arba, arba, aš norėjau pažiūrėti, ar Tu pasikeitei. - sukikeno Fi, ir nusprendė nebežaisti su taur, ir pasigrobė butelį. - Ėėėė, Frėdka, nesupykai? - paklausė prikandusi lūpą, nes fiacinis iki šiol netarė Fijojo nė žodžio. |
| | | Christian Jager
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:19 pm | |
| Fredis lengviau atsiduso supratęs, kad Fi vis dėlto neberūpi Smithas. Kadangi iki tol nelabai kišosi į veiksmą, vaikinas tokioje pasyvioje pozicijoje ruošiasi likti, pakol Fi nesikreipia į jį asmeniškai. - Eee... - šypteli, pakeldamas galvą į Fi. - Pradžioje buvau patikėjęs, kad...na žinai, tu rimtai norėtum, kad tavo gyvenime nebūtų manęs, o tu vis dar sėdėtum su Smitu, - sukikena, papurtydamas galvą. Jis? Pykti? Ant Fi? Dar gražiau. - Ataik, - prisimerkia, patapšnodamas sofos plotą šalia savęs. - Tai Žiogis dar nežino? - atsiminęs, kad prieš tai palaikė pokalbį su Aive, vėl pasisuka į merginą. - Turėtum jį informuoti. Ir kuo greičiau, - palinksi. |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:26 pm | |
| Fi išsišiepusi prisitrunė prie Fredžio ir įsitaisiusi klausė Aivės ir Frederiko pokalbio. - Taip, jeig pavyzdžiui Frėdka būtų nėščias, ir man nepasakytų kai tik apie tai jis sužino, aš supykčiau. - tarė rimtai, bet po poros sekundžių sukikeno. |
| | | Ashton Smith
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Kv. 07 14, 2011 11:37 pm | |
| Smitis lyg ir ramiai gurkšnoja iš kažkur nugriebtą alaus buteliuką, grūsdamas traškučius į burną, kai nugirsta Fi žodžius. Vaikinas vos nepaspringsta, o nurijęs burnos turinį, ima garsiai kikenti. - Bet žinai, čia nebloga idėja, darosi ganėtinai akivaizdu pas ką kiaušai Stalkerių šeimoj, - linksmai išsišiepia, pratęsdamas valgymą. |
| | | Elena Matthews
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Pen. 07 15, 2011 7:14 am | |
| Po Ašto antpuolio Elena tiesiog nudelbia akis į žemę kiek besišypsodama.NU AR ĮMANOMA ANT TOKIO PYKT? Žo, stovi viena virtuvėj kaip prie plytelių prikalta. Besiklausydama draugų pokalbio vis šypteli, o galiausiai pati pasiėmusi taurę martinio, o Aivei stiklinę sulčių, ataina pas nėščiąją ir besišypsdama klesteli prie jos, tuo pačiu duodama jai stiklinę su sultim. |
| | | Ivy Gigandet
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Pen. 07 15, 2011 10:38 am | |
| - Dar ne, - atsiduso. - Bet pasakysiu. Ruošiuosi pasakyt, - palinksėjo galva. Elenai atnešus sulčių, Aivė dėkinga šyptelėjo ir padėjo dar pilną vyno taurę ant stalo. |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė Št. 07 16, 2011 8:12 pm | |
| - Gali pasitreniruoti ant mūsų, jeigu Tau tai padės. - sukikeno Fi. |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė/valgomasis/virtuvė | |
| |
| | | | Svetainė/valgomasis/virtuvė | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |