Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Tuščia klasė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Tuščia klasė - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 11:56 am

-Ne. Aš pykstu. Na, tas savvaime aišku kai tu laižaisi su pirma pasitaikiusia,-pakėlė antakį
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 11:57 am

Markas sunkiai atsiduso.
- Ji mane pabučiavo. Esu nepakaltinamas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 11:58 am

-O taip. Žinai, nebūtų to darius jjeigu nebūtum su ja flirtavęs.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 12:00 pm

- Ji flirtavo su manim, - gūžtelėjo pečiais. - Die, aš juk VYRAS.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 12:01 pm

-Puiku. O aš MOTERIS.
Ji numetė butelį kažkur į kampą. Mintys kažkodėl grįžo prie Frestono
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 12:02 pm

- Aš VYRAS, tu MOTERIS, kame čia problema? - susiraukė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 12:04 pm

-žinai, gailiuosi, kad nelikau su Tomu,-tarė ir išėjo iš kambario
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeTr. 06 03, 2009 12:04 pm

- Gailiuosi ir aš, - pavymui šūktelėjo.
- Tos bobos, - sumurmėjo ir išėjo iš klasės.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 1:44 pm

Klasėje pasirodė Isabella. Mergina klestelėjo ant žemės ir atsirėmė į sieną. Spoksodama į vieną tašką, Izė tiesiog šiaip... Mąstė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 1:48 pm

Klasėję pasirodė Josh'as. Jis nenustebo radęs Isabellą čia. Sustojęs tarpdurį susikišo rankas į kišenes.
-Nekokį įspūdį sukėliau,- sumurmėjo jis.- Nepyk. Nenorėjau. Tiesiog.. pastaruoju metu viskas knisa,- gūžtelėjo pečiais ir pasuko galvą į šoną.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 1:50 pm

Isabella nieko nesakydama nusuko galvą nuo Josh'o ir atsuko jam nugarą. Ji su juo nebesišnekėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 1:51 pm

Josh'as prikando lūpą ir linktelėjo.
-Visiškai suprantu,- sumurmėjo jis ir apsisukęs išėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 1:53 pm

Isabella vėl atsisuko taip pat, kaip prieš tai sėdėjo ir toliau spoksojo į vieną tašką.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:33 pm

Po kelių valandų klasėję pasirodė Josh'as.
-Iz?- tyliai sumurmėjo nesitikėdamas, kad mergina atkreips į jį dėmesį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:35 pm

Isabella pervertė akis ir atsisuko į Josh'ą.
- Ką? - šaltai tarstelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:37 pm

Josh'as apsidairė.
-Kiek gali čia sėdėt?- sumurmėjo jis ir priėjęs atsisėdo kažkur netoli. Vaikinas atsirėmė į sieną ir užvertė galvą.- Žinau. Tai ramina, bet kas per daug veikia psichiką,- šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:39 pm

- Mano psichika ir taip sužalota. Kame skirtumas? - sumirksėjo akytėm, pasisukdama į Josh'ą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:41 pm

Josh'as gūžtelėjo pečiais.
-Bet gal nereikia jos žalot dar labiau,- sukikeno ir žvilgtelėjo į merginą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:44 pm

- Kuo tai pakeis mano suknistą gyvenimą? Vistiek se... klastuoliai mane mindys, nenorės manęs daugiau matyti, o paskui vis tiek susiras, - išdėstė. Ji nekalbėjo piktai. Tiesiog šiaip. Paprastai.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:46 pm

Josh'as prikando lūpą.
-Ką man tai primena..?- atsiduso.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimeKv. 06 04, 2009 7:48 pm

Pirmai, Isabella kalbėjo spoksodama tiesiai. Dabar ji pasisuko į Josh'ą.
- Visos merginos vienodos. Visos norim meilės, dėmesio ir būti princesėm. Visos norim turėti tobulą vestuvių dieną, daug romantikos, - gūžtelėjo pečiais ir vėl nusuko galvą, žiūrėdama tiesiai. Pro langą, kuris buvo priešais sieną, į kurią buvo atsirėmusi į Izė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimePen. 06 05, 2009 7:15 am

Josh'as tiesiog klausėsi spėliodamas kodėl ji tai sako būtent jam.
-Bet Jus kartais taip sunku suprast,- pakreipė galvą spoksodamas į kažkokį suolą.- Neturiu omeny vien Tavęs,- iškart pridūrė.- Visas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimePen. 06 05, 2009 11:11 am

- Jūsų neįmanoma niekada suprasti, - pasisuko į Josh'ą. - Pranešate, kad dingčiau iš akių, kad nenorit manęs matyti, o paskui atsekat paskui atsiprašinėdami, - vyptelėjo. - Neturiu omenyje vien tavęs. Turiu omenyje visus, - tarstelėjo, nors tai buvo netiesa. Čia tiesiog analogiškai, kaip Josh'as. Bella vėl pasisuko į langą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimePen. 06 05, 2009 11:14 am

Josh'as pakėlė antakius.
-Tai tikrai skamba pažįstamai,- sukikeno.- Tai ką siūlai daryt?- prikando lūpą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitimePen. 06 05, 2009 11:17 am

Isabella gūžtelėjo pečiais ir pasisuko į Josh;ą.
- Galėtum palikti mane vieną arba ištikrųjų pasakyti, ko iš manęs nori, - pasiųlė.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tuščia klasė   Tuščia klasė - Page 16 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Tuščia klasė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1622Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next

Similar topics

-
» Tuščia klasė [2]
» Tuščia klasė
» Tuščia klasė
» Klasė. Nenaudojama.
» Nenaudojama klasė