|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:37 pm | |
| [[ Užsikimškit ausis. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| - Aš bebaimis, - sukrizeno. - Šakės. Negalima visų iš karto? - suklapsėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| (( NEVER!!! xDDDDDDDDDDDD! )) |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:40 pm | |
| -Ko visų? Tipo mūsų? Sumirksėjo. -Die, nu ir siurrealistų būna. Prunkštelėjo ir pagaliau atkapstė savo butelį. -Jau maniau.. Dingai amžiams. Sumurmėjo priglausdama jį prie savęs. -A tau nešalta? Staiga iš nieko paklausė, atsisukus į Jeff'ą. -Po to gausiu aiškintis Di kad pasigavai kokį plaučių uždegimą. Susiraukė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:41 pm | |
| - Negerai šitaip, negerai, - papurtė galvą. - Man? Nee. Prie ko čia Di? Ji iš toli mane su batais apmėtys, už dokumentus, - sukrizeno, prisiminęs toną dokumentų. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:44 pm | |
| [[ Einu ruoštis aukščiausių kablų! Žinau! Pasiilmsiu platforminius. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| |
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:46 pm | |
| -Dokumentai, dokumentai.. O, tai tu tipo kietesnis už ją? Nūū, aukštesnis postas or smth? Kietai. Linktelėjo. -Batais? Dėl Merlino kelnių.. Tu matytum ką jie su Šaštu veikė. Žoodžiu, nedaug trūko kad išsitrauktų bazūkas, ir staiga miailė, siailė ir t.t. Don't worry. Batai tau negresia. O jei gresia - dar geriau. Gūžtelėjo. -Tipo kaip įžangai. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:46 pm | |
| |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:47 pm | |
| ((Kur? xDD Čia? Ten? Konkrečiau prašyčiau )) |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:49 pm | |
| [[ aj. Tyngiu. :D Einu kurpti savo superekstamotografoultrasiautulingos litanijos ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:50 pm | |
| ((Blę. Ką man taip primena. Nafik. Geriau nebūtu, sakius. PŽ. Davedėt žmogai, ot. )) |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:50 pm | |
| [[ Ką aš padariau? *klin klin* ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:51 pm | |
| (( "superekstamotografoultrasiautulingos". Nesuprasi. )) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:52 pm | |
| - Po vadinamojo Šašto mirties, valdžia mano, jog Di pasimetusi ir t.t., todėl mane paskyrė į jos vietą. Spėju laikinai, nes ji nesugniuždyta. Ar bent jau šito neparodo, - šyptelėjo. - Žodž. Teks atkentėti, - sukrizeno. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:53 pm | |
| -Va. Nu sakiau nu. Nepriimk kaip priekaišto, bet tavo target'as yra Di. Ir nereeeikia ma pudruot smegenų. Just duok more ugninės. Pavartė akim. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:55 pm | |
| - Nenusišnekėk. Typo taip jau nuspręsta, kad kas prisistato vietoj buvusio, iškart pas ją keliauja? - prisimerkė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 8:57 pm | |
| Maya susimąstė. -Panašiai. Galiausiai gūžtelėjo. -Paminėsi mano žodį. Linktelėjo. -Teks priprasti. Aš viską žinau. Nesulaukusi savo butelio, ištraukė vieną iš dėžės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:07 pm | |
| Jeff'as nusijuokė. - Tai leisk pasidžiaugti paskutinėmis laisvės dienomis, - palinksėjo ir vėl įsisiurbė į Mayos lūpas. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:12 pm | |
| -Ne, nu. Išnaudotojas. Burbtelėjo, po kiek laiko, atsitraukusi. -Sexas, bet išnaudotojas. Prisimerkė. -Baisu. Atsiduso. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:15 pm | |
| - Koks dar išnaudotoooojas... - atsiduso. - Aš tiesiog myyyyliu moteris. Dievinu. Silpnybė mano, - išsišiepė. - Per moteris aš esu sugadinęs maždaug 20 užduočių ir rizikavęs maždaug pilnu autobusu žmonių. Blogos jūs visos. Visos iki vienos, - vėl atsiduso ir užsivertė butelį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:20 pm | |
| -Su tavim ginčitis kaip su pliku pešiotis, bet žinok, kad aš vis dar neišsižadu savo tiesos. Linktelėjo. -And as I'm allways right.. Gūžtelėjo. -Krč, who cares. Tai sakei neįsivaizduoji kiek valandų? Aj, AŠ neįsivaizduoju. Tai žinai? Nusižiovojo ir atsirėmė į Jeff'o petį. -Blm, tu šaltesnis už lavoną. Net už mane. Sumurmėjo atšokusi. -Seubas. O aš tikėjausi pagalvės. Atsiduso. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:23 pm | |
| Jeff'as sukrizeno ir atsiskraidino rūbus. Vyras greit užsimovė marškinėlius ir megztinį. Profesorius užmetė paltą ant Mayos ir nusižiovojo. - Spėju virš 12, - išsišiepė. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:24 pm | |
| [[ Labanakt. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:26 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) | |