Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Miško pakraštys (3)

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Miško pakraštys (3) - Page 23 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 7:24 am

- Atsiprašau, nebeprisiminu, kada tai sakiau. - prunkštelėjo. - Žinot, gal pašnekėkime, ką jūs čia veikiate? - sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 7:36 am

Moni išpūtė akis:
- Pasirodo tau dar ir sklerozė...
Klastuolė sukikeno, o tada abejingai tarė:
- Vaikščiojau. Galvojau, kad gal teks lazdelę panaudoti... tačiau niekas manęs nepuolė,- atsiduso Mo ir vėl sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 7:58 am

- Taip dar ir taip pasirodo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:06 am

Prie miško vaikštinėjo Brendonas.Pamatęs dvi figūras jis nusišypsojo ir patraukė link jų.
-Sveikos panelės.
Maloniai šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:08 am

Mo kumštelėjo Letei ir parodė į atėjusi vaikiną. Klastuolė krenkštelėjo ir išspaudė dailią šypseną:
- Labas labas,- nusijuokė ji.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:11 am

- Sveika. - nužvelgė atėjusį mokinį.
- Nesikumčiok. - susiraukė atsisukusi į Mo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:15 am

((Ten maybe turėjo būti"Sveikas"? LOLASLOLASLOLASLOLAS ))

-Mhmm,suprantat,aš čia naujokas,tai gal galėtumėt supažindinti su aplinka?
Sukrizeno.
-Pradžiai gal pradėsim nuo kokio bariuko.
Išsišiepė.
-Beje,aš Brendonas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:17 am

Mo vyptelėjo Letei:
- Negi skaudėjo?- sukikeno, tada pažvelgė į Brendoną:
- Aš Moni,- nerūpestingai metė klastuolė ir šyptelėjo,- jeigu radai kelią iki čia - tau nėra ribų.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:18 am

(( žinau, žinau. Man šian rankos nedirba. xDDDDD ))
- Kiek čia tu naujokų veises? - kreipėsi į Mo.
- Taip, taip. Ugninės, kaip visada. - sukikeno. - Aš... ai geriau patylėsiu. - numojo ranka.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:19 am

-Kodėl gi ugninės?
Kilstelėjo antakį.
-Beje,malonu susipažinti.So,eime?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:21 am

Mo susiraukė atsisukusi į Letę:
- Turi ką nors prieš naujokus?- pradėjo raitotis rankoves norėdama parodyti Žiobarišką kovos meną. Tada sukikeno,- jokin'.
Ji pažiūrėjo čia į Letę, čia į Brendoną:
- O kur tu eiti nori?- kilstelėjo antakius.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:22 am

- Nes ugninė yra CŪL. - iškėlė kumšty į viršų, bet greitai nuleido. - Velnias, per daug įsijaučiau. - sukrizeno. - Eime. - išsišiepė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:25 am

-Joa,kaip tik iš naujokų galima daugiau naudos išpešti.Mes juk patiklesni.
Sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:27 am

- Būtent. Aš ir kažkada buvau naujokę. Bet visiems snukius išdaužiau. - primerkė akį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:29 am

-Šaunu.
Nusijuokė.
-Taigi,link kur traukiam,a?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:30 am

- I don't know. - gūžtelėjo pečius po to pažiūrėjo į Mo. - Ė tu protinguolę, kur varom?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:36 am

-Turiu pasiūlyma.
Sukrizeno.
-į pirmą pasitaikiusią.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:40 am

- Taip, taip. Paskui numausime, į kokią SPA. - sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:40 am

- Tai gal į šluotas?- pasiūlė ir išsišiepė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:43 am

-Ooo,kažkas geresnio.Aš už SPA.Aišku po baro.
Nusijuokė.
-Man tinka.
Mirktelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:44 am

- SPA,- purkštelėjo Mo,- geriau "Šluotos" ir koks geeras stiprus gėrimas,- svajingai tarė klastuolė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:44 am

- Galėsi vienas ir varyti į tą SPA. - sukikeno. - Eime, greičiau. Flegmos jūs. - sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:45 am

-Tai,kai nusigersit nieks neklaus jūsų,nusitepsiu.
Nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:48 am

- Kai aš nusigeriu, manęs niekur nutempti negalima. Aš priaugu prie kėdės,- sukieno ji ir stūmtelėjo juos abu,- varom tik, luzgiai.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitimeSk. 05 10, 2009 8:50 am

- ką ten sakiai apie luzgius? - atsiraitavo rankoves.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3)   Miško pakraštys (3) - Page 23 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Miško pakraštys (3)

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 2324Pereiti prie : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next

Similar topics

-
» Miško pakraštys
» Miško pakraštys
» Miško pakraštys (2)
» Miško pakraštys (4)
» Miško giluma (2)