|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 01 25, 2009 4:08 pm | |
| -Eime,-draugiskai linktelejo ir letu zingsniu pasuko link mokyklos... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 01 25, 2009 5:51 pm | |
| Misa su Sadako nuejo paskui Teja... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:07 pm | |
| Oliveris priėjo prie supynių. Atsisėdo. Truputėli atsispirdamas pakilo nuo žemės. Jo kojos lietė žemę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:11 pm | |
| Atsliukino Cherry su pora braskiu delne. - Labas, Oliveri. Nematytas zmogus esi man,- nusisypsojo ir pasiule viena braske. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:18 pm | |
| -Labas- šypteli.- Na taip gi visdelto naujokas- nusijuokė. -Dėkoju- tarė paimdamas braškę. Sustabdė supynes. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:20 pm | |
| Kaip tau cia?,- nedrasiai paklausia. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:24 pm | |
| -Kas?- nusijuokęs paklausė |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:25 pm | |
| - Na... viskas!,- juokiasi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 01 26, 2009 5:29 pm | |
| -Nejaugi dabar mane užpulsi?- mergaitišku balseliu išspaudė nesusijuokdamas. Bet greit pratrūko. |
|
| |
Becca Smith-Pettyfer
Vardas : Ieva Pranešimų skaičius : 6587 Amžius : 28 Grupuotė : Dumbldoro kariauna Kursas : Septintas Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 01 31, 2009 8:43 pm | |
| *Suz atėjo prie supynių ir atsisėdo ant jų. Supdamasi ji apmastė visą šią dieną. Gaivus, bet žvarbokas oras pūtė į ją. Buvo šaltas žiemos vakaras. Todėl Suzanai greit pasidarė šalta. Bet ji niekur nėjo... Galvojo apie šiandienos įvykius. "Nieko įdomaus nenuveikiau..." mastė mergina. Pasisupusi dar truputį atsistojo ir nuėjo link mokyklos. Prieš pasukdama už kampo atsisuko ir pasižiūrėjo į tuščias supynes kurios dar svyravo* |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 09, 2009 4:06 pm | |
| Eidama link supyniu Luna pamate ant vienos is ju sedint vaikina ir salia stovint mergina."Apsimesiu kad ju nera"Pagalvojo. Priejo prie supyniu netardama ne zodzio.Atsisedo ant vienos is supyniu.Atsispyre kojomis ir eme letai suptis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 09, 2009 4:14 pm | |
| Paskui eme apziurinet vaikina. "Hmmm varnanagis...,koks treciakursis turbut,man per mazas"pagalvojo. Nulipusi nuo supyniu nuejo link pilies. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pen. 02 13, 2009 10:30 pm | |
| Adriana atėjo prie supynių. Neskubėdama pastūmė supynę. Susimąsčiusi stebėjo, kaip supynė pakyla ir leidžiasi. Pamačiusi varnę, kilstelėjo antakį. Įtariai ją nužvelgusi, klestelėjo ant supynių ir pradėjo švelniai suptis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pen. 02 13, 2009 10:34 pm | |
| Adriana atsisuko į varnę. - Mes pažįstamos? - kilstelėjo antakį išgirdusi savo vardą. [[ Ką susirašinėjome flūde, čia nesiskaito xDD. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 02 14, 2009 8:41 am | |
| - Iš kur žinai? - burbtelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:35 pm | |
| [[ Tipo Jūsų čia nebėra xDD. ]] Maiklas su Di atėjo prie supynių. Aplink malėsi daug vaikų, visi suposi ant kitų supynių. Vaikinas atsiduso ir priėjo prie laisvų supynių. Atsirėmė į strypą ir apsižvalgė. Giliai įkvėpė. - Ooo. Grynas oras, - šyptelėjo. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:38 pm | |
| Di nejučia nusižiovavusi keistai pažiūrėjo į vaikus šnirinėjančius netoliese. Mintyse kilus įtarimui, kam čia ją atitempė Di neramiai atsisėdo ant laisvų supynių. Pradėjus suptis Di nebeištvėrė tylos. - Taaaaaip. Ko mes čia iš tikro atėjom?
Paskutinį kartą redagavo Di Chapell-Cullen, Pir. 02 23, 2009 5:40 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:40 pm | |
| Maiklas atsikrenkštė. Išmetęs visas žadėtas prakalbas iš galvos, atsisuko į Di. - Nori įsivaikinti vaiką? - netikėtai paklausė ir išsišiepė. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:41 pm | |
| Di susiraukė ir prisimerkė. - Tu čia rimtai? Ar dar laipsniai savo darbą atlieka? - sumurmėjo prunkštelėjusi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:43 pm | |
| - Aš blaivas, - gūžtelėjo pečiais. - Manau būčiau puikus tėvas, o Tu puiki mama, - šyptelėjo. Būtent tokios reakcijos jis ir tikėjosi. Maiklas šyptelėjo. - Suprantu, Tu per jauna. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:46 pm | |
| - Ačiū dievui supratai. - pavartė akis. - Tu manai kad aš būčiau gera mama? Atsiprašau, kadangi aš vienintelį šeimos pavyzdį mačiau savo pijokų šeimoj, kur ten jau išvis buvo ir muštynės, ir buteliai, ir.. ir visa kitą, žodžiu ne tame esmė. Aš nenoriu kažkokio nekalto vaiko paversti viską griaunančiu ir užeigas siaubiančiu monstru. - sumurmėjo ir nusipurtė. - Sakau kuo girtesnė tuo protingesnė. - pakraipė galvą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:53 pm | |
| Maiklas šiek tiek nusivylė. Šyptelėjo. - Matai, aš jau pribrendau tokiam dalykui, - išsišiepė ir žvilgtelėjo į vaikų būrelį prie supynių. - Kažkodėl man neatrodo, jog Tu gertum prie vaiko. Bent jau man taip atrodo, - šyptelėjo ir pažvelgė į Di. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:58 pm | |
| Di pamačiusi nusivylimą Maiklo veide niūriai atsispyrė su kojomis į žemę. - Tikrai nenorėjau taip nuvilti. Jaučiuosi beviltiškai... Suprantu, kad tu nebūtum apie tai prabilęs, jeigu nebūtum tvirtai dėl to apsisprendęs. Aš... aš nežinau. Tikrai norėčiau dar palaukti. - Di užsimerkė. - Bent jau metus. - Nusuko akis į tolumoje spygaujančius vaikus. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 5:59 pm | |
| (( Čia jis tave nuo gėrimo atpratyt bando xDD Saugokis, Di, o tai privers ne įsivaikint... Td tai jau tikrai negalėsi gert )) |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Pir. 02 23, 2009 6:00 pm | |
| [[ Devynių mėnesių neištversiu xDDD]]
Paskutinį kartą redagavo Di Chapell-Cullen, Pir. 02 23, 2009 6:03 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio | |
| |
|
| |
|