|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:17 am | |
| -Keleta metu. Isejau dar neprasidejus sitom nesamonem kai Hoga uztvinde agentai/killer'iai ir dar nelabai pagaunu kas,- guztelejo.- Nepades,- kilstelejo antaki, grazindama kirpcius ant kaktos. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:18 am | |
| Jeff'as pakreipė galvą. - Vadinasi ten buvai tu, - palinksėjo. Jeff'ą kažkada, prieš keletą metų, buvo kelis kartus peršovusi agentė, nesveikai nešanti į Mayą. Vyras šyptelėjo ir įsisiurbė į merginos lūpas. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:27 am | |
| (( Ha ha ha. I'm yyyyvl! xDDDD ))
-Buvau. Kur?- sumirksejo. Nu aisku smulkmenu issiaiskint nespejo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:30 am | |
| Jeff'as atsitraukė. - 2005, Rytinė Paryžiaus dalis, susišaudymas su gangsteriais. Susikirto užsakymas. Pirmas atvykau į susišaudymą, bet pasirodžius tau, likau ne tik su 4 kulkom krūtinėje, bet ir be užsakymo, - išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:36 am | |
| -Oh, Paris,- sumirksejo.- Yah, tada mane uzlaike oro uoste, nes rado.. Zodziu, del keliu revolveriu iskrate visa manta. Tai tu.. Hm. Atsiimsi dar,- prisimerke. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:43 am | |
| - Per tave mane demaskavo. Teko vos pašliaužiančiam bėgti į Reimsą. Tikėjausi iš ten parsidangtini į Londoną. Orouoste sugavo. Dabar Reimse esu pagarsėjęs kaip orouosto skerdikas, - išsišiepė. - Vienintelis geras dalykas iš to, kad mane demaskavo - pagaliau nuvykau į Vokietiją, - pakreipė galvą. [[ Tu neįsivaizduoji, kiek laiko prasėdėjau aš prasėdėjau Google map'uose, ieškodama į kur galėjo bėgti Jeff'as iš Paryžiaus ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:49 am | |
| -Argi as ne geeeeeeeris?- Maya issisiepe.- Gal taip ir nebutum ten nukeliaves,- sumirksejo, uzsikisdama sruoga uz ausies.- Oro uosto skerdikas? Dar pasakyk kad issaudei puse oro uosto?- kilstelejo antaki. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:51 am | |
| Jeff'as išsišiepė. - Pusę oro uosto? Daugiau. Buvau čystai susinervinęs, kad mane suvystė tokia gražuolė. Na tokia NEREALI gražuolė, - gūžtelėjo pečiais. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:54 am | |
| -Trauma,- pasukiojo pirsta ties smilkiniu.- Cystai nesuprantu kai vyrai iskerdzia tiek zmoniu tik tam kad sau kazka irodytu,- sumirksejo.- Todel jus istisai ir suvysto. Jokio smegenu naudojimo pagal funkcija,- issisiepe. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 8:59 am | |
| - Neįrodyti. Tiesiog į mane buvo nutaikyta per 100 pistoletų, todėl buvo daug aukų, - sumirksėjo akytėm. - Manęs dar nebuvo suvystę, so nevaryk. Tik... neseniai. Azkabane teko pasėdėt, - išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:07 am | |
| -Girdejau. Bet suvyste uz gerus 20 uzsakymu. Yeah, yeah. Suvyste taves nebuvo, tik du kartus,- palinksejo nutaisius uzjauciama veido israiska ir tona, ir kelis kartus perbrauke Jeff'ui per plaukus ranka. Kaip mazam vaikui, vien zo.- Tau dar mokytis ir mokytis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:14 am | |
| - Pamokyk, - pakilnojo antakius, prisitraukdamas Mayą arčiau savęs. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:20 am | |
| -Neperdaug nori?- prisimerke ir issisteibelijo Jeff'ui i akis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:25 am | |
| - Leisk pagalvoti... - pakreipė galvą. - Noriu aš visai nedaug, - išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:27 am | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:31 am | |
| Jeff'as tiesiog šyptelėjo ir pradėjo bučiuoti Mayą. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:39 am | |
| -Kodel tai manes nestebina?- atsiduso, pries atsakydama tuo paciu. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:41 am | |
| - Todėl, kad aš vyras? - sumirksėjo akytėm, kiek atsitraukęs, bet po sekundės, Jeff'as vėl pradėjo bučiuoti Mayą. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:51 am | |
| -Todel kad tu visada elgiesi taip pat,- papurte galva. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 9:53 am | |
| - Aš myliu tave, - visiškai ne į temą, žiedamas tiesiai į Mayos akis pasakė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 10:04 am | |
| -Aha. As ponas biebras, malonu susipazinti,- papurte Jeff'o ranka. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 10:06 am | |
| -Aš Adolfas. - iš krūmų išlindo tuniką vilkintis vyriškis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 10:06 am | |
| (( Pz pz pz, parejo. Kodel jus man taip? )) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 10:09 am | |
| - Aš rimtai, - šyptelėjo, pakreipdamas galvą. - Labai rimtai, - prisimerkė, žiedamas į Mayą. Jeff'as dėbtelėjo į Adolfą. - Labas Adolfai, malonu susipažinti. Gal dabar jau galėtum dingti? Matai, čia aš bandau pasakyti, kad myliu ją, - susiraukė, pasisukęs į Adolfą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Št. 06 06, 2009 10:13 am | |
| Adolfas visiškai išnėrė iš krumų ir sugrojo kanklėm. -Aš meilės ir gerovės nešėjas, atėjau padėti jums. - dar kartą suskambo kanklės. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio | |
| |
|
| |
|