| Pieva prie gluosnio galiūno | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 5:54 pm | |
| Markas atsakė bučiniu. Vaikinas pats nepajuto, kaip netrukus gulomis atsidūrė ant Mios [[jei tk dar nesivartom xD]]. Toliau ją švelniai bučiavo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 5:57 pm | |
| Mia syptelejo: -Tau siandien dar negana? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 5:58 pm | |
| - O aš būčiau galėjęs iš karto siūlęs į pilį eit, - sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 5:58 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 6:01 pm | |
| - Galim. Nori? - kilstelėjo antakį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 6:04 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 6:06 pm | |
| - Tada einam, - šyptelėjo. Vaikinas atsistojo. Pasivalęs visą tą savo, tipo, stylingą aprangą, ištiesė merginai ranką. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 04 15, 2009 6:07 pm | |
| Mia atsistojo ir jie nuejo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 4:40 pm | |
| Jeff'as pasirodė netoliese gluosnio. Vyras įsitaisė ant suoliuko ir tuščiu žvilgsniu įsispoksojo į medį. Agentas nervinosi dėl Di. Ledinė princesė. |
|
| |
Keith Fuller
Pranešimų skaičius : 15215 Amžius : 31 Profesija : Mokinė.
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 4:45 pm | |
| Keith apie kažką susimąsčiusi žingsniavo link gluosnio.Atsisėdusi ant suolelio atsiduso ir pasisuko į šoną.Krūptelėjo,nes tik dabar pastebėjo,kad ant suolelio jau kažkas sėdi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 4:47 pm | |
| Jeff'as greit pasisuko į Keith ir jau norėjo išsitraukti pistoletą, tačiau pamatęs, jog tai ji, jis patraukė ranką nuo dėklo. - Sveika, - šyptelėjo. - Ką čia veiki..? - kilstelėjo antakį ir pasisuko į gluosnį. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 4:49 pm | |
| Įtartinai sušnairavusi į Jeff'ą,Keith pasislinko truputį toliau.Visgi jo dar nepažinojo,ir nebuvo visiškai tikra,kas jis per riešutėlis. -Laba diena,prof...ups,nu sakykim labas. Šyptelėjo. -Neveikiu nieko,kvėpuoju grynu oru,stumiu bevertį laiką... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 4:51 pm | |
| Jeff'as nusijuokė, kai Keith atsitraukė. - Visada žinojau, kad visi manęs bijo, - išdidžiai pasakė ir išsišiepė. - Nors tu ir esi be galo graži, man rūpi kiek vyresnės, - šyptelėjo. - Gali nepergyventi - nelįsiu, - linktelėjo. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 4:59 pm | |
| Prunkštelėjusi tarė: -Nebijau,tiesiog nenoriu trukdyti.Beje dėkui už lyg ir komplimentą.O man tokia mintis nė nešovė. Susimąstė. -Beje,kaip su Di? Lyg nujausdama,kad kažkas jau užsimezgė paklausė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 5:02 pm | |
| - Tavo vietoje pamatęs tokį čiūvą, kaip aš, lėkčiau kuo tolyn, - šyptelėjo. - Su Di? - nurijo seiles. - Tiesą sakant - suknistai. - gūžtelėjo pečiais. - Stumia mane šalyn, kiek tik galėdama, - prikando lūpą. - Vis mąstau, jog reiktų nustoti į ją dėtis viltis, - įsispoksojo į vieną tašką. - Per tokias princeses ir į depresiją galima įlįsti, - šyptelėjo. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 5:04 pm | |
| Susiraukė. -Nei tu pirmas nei tu paskutinis...Ai,nevermind,nekreipk dėmesio.Žodžiu jeigu patinka-stenkis,jei ne-tavo eikalas.Ir vsio. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| |
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 5:50 pm | |
| [[Di. Apie viską pagalvota. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 6:54 pm | |
| - Blogiausia, kad aš dar neįsitikinęs ar ji man tik ei... - Jeff'as nutilo, nes jam atrodė, jog tas sakinys gali nuskambėti žiauriai. - Matai, atrodo beprasmiška stengtis, kai ji tiesiog aiškiai rodo norą, kad atstočiau, - prikando lūpą. - Nežinau, nežinau... - prisimerkė. - Spėju vaikinų nesugebi atsiginti? - kilstelėjo antakį, nusprendęs, jog apie jį daugiau šnekėti būtų nuobodu. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Pir. 04 27, 2009 7:22 pm | |
| [[ Kim stop killing me. ]] |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Antr. 04 28, 2009 4:13 am | |
| -Hmm,na,niekada nebūna lengva pasiekti tai kas geriausia. Gūžtelėjo. -Jo,jo.Kolonom rikiuojasi. Nusijuokė. -Jei rimtai tai atvirkščiai.Čia vaikinai jau enkasi,mažuma laimi. Gūžtelėjo pečiais ir pažvelgė kažkur į tolį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Antr. 04 28, 2009 7:21 am | |
| - Manai Di - geriausias variantas? - suklanksėjo akimis. Agresyvi slaptoji agentė, galinti bet kada nukepti vargšą Donovan'ą. Hm. - Bet bent jau vienas tai tikrai yra, - šyptelėjo. - Bent jau man šitaip atrodo, - gūžtelėjo pečiais. - Arba šitie vaikinai visiškai neturi skonio, - šyptelėjo. |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Antr. 04 28, 2009 11:20 am | |
| - Di Chapelle rašo:
- [[ Kim stop killing me. ]]
[[Dar neeee xDDD ]] |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Antr. 04 28, 2009 1:02 pm | |
| -Galbūt manau,o gal ir ne,čia jau žiūrint pagal skonį.Visgi turėtum turėti daug daugiau patirties už mane,taigi nėra čia ko rimtais klausimais kreiptis į mokinę. Sukikeno. -Mhmm,čia dar klausimas,jeigu nebūsi skystas ir saugosies-galbūt liksi sveikas. Gūžtelėjo pečiais. -Gal ir yra. Tęsė pokalbį. -Ai,išvis,nesu įsitikinusi dėl nieko.O kas jau taip akivaizdžiai matosi?Aš kaip tik maniau,kad nieks nieko nežino... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Antr. 04 28, 2009 1:08 pm | |
| - Aišku nuskambės žiauriai, bet aš kaip asilas visą laik žvelgiau į moteris kaip smulkmenas, šiaip antraeilius daiktus, - šyptelėjo. - Dabar, kai jau pagaliau atsirado maždaug tokia, į kurią aš galiu žiūrėti rimčiau, jaučiuosi pasimetęs. Per daug laiko elgiausi kaip asilas, taigi dabar jau sunku elgtis normaliai ir tenka konsultuotis pas very protingą grifę, - vėl šyptelėjo. - Girdėjau, kad praeiti Di vyrai buvo kieti. Ir juos vis tiek nukalė. Matai savęs tuo vienu iš kietesnių tikrai nelaikyčiau. Vėl grįžtant prie to varianto, kad elgiuosi kaip asilas, - gūžtelėjo pečiais. - Kadangi tu esi labai graži mergina, sunku įsivaizduoti, jog nėra nei vieno gerbėjo, - prisimerkė. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno | |
| |
|
| |
| Pieva prie gluosnio galiūno | |
|