| Pieva prie gluosnio galiūno | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:35 pm | |
| -O detaliau... Kas tas viskas?- paklausė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:36 pm | |
| - Ką aš žinau, - sumurmėjo Melannie ir pasitaisiusi kailinukus, prisėdo ant žemės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:43 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:44 pm | |
| - Ko čia visi apie mane... - sumurmėjo Melannie. - Kaip tau sekasi? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:45 pm | |
| -Man? Neblogai, kaip ir,- susimąstė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:47 pm | |
| - Kodėl ne gerai? - nusijuokė Melannie ir užsimerkusi atlošė galvą. ''Kaip čia gera...'' - pamanė ir nusišypsojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:48 pm | |
| -Kas čia gero būt įkalintam...-pasakė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:49 pm | |
| ''Fleur gniaužtuose'', - pamanė Melannie ir mintyse nusijuoke. - Ne, nieko gero... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:50 pm | |
| -Džiugu, kad sutampa nuomonės,- nusivaipė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:51 pm | |
| - Netgi labai, - sumurmėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:58 pm | |
| Jis atsistojo. -Matau, kad bendros kalbos nerasim,- burbtelėjo ir išėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Št. 12 13, 2008 2:59 pm | |
| Melannie žvilgsniu nulydėjo Tom'ą. Atsidususi, mergina atsistojo ir nuėjo į pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:01 pm | |
| -Ooo pievos ir laukai mano draugai.... ,- murmejo vaikstinedama pieva. Po kiek laiko pradejo is sniego risti rutuli. Prisimine vaikyste [[xD]]. Uzsinorejo daryti besmegeni. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:06 pm | |
| Uzduses priejo Tom'as. -Tu gal varda pasikeitei ka? Negirdejai, jog as tave maziausiai 100 kartu saukiau eidamas is paskos,- burbtelejo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:24 pm | |
| Fleur atsisuko. -As? Tai aisku, Fleur nesa i flegma ,- sumurmejo. -O as toli grazu ne.. ,- nutese. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:27 pm | |
| -Žinoma... Dabar žinosiu,- atsiduso.- Gal teiksiesi paaiškint... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:29 pm | |
| -Ka paaiskint? ,- sumirksejo ir atsisedo ant sniego. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:33 pm | |
| -Kas vyksta..- sumurmėjo.- Nes as pats nieko nesuprantu... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:37 pm | |
| -Tai gal tu man paaiskink? ,- prikando lupa ziuredama kazkur i toly. -As isejau, jei to norejai paklausti, kad jums netrukdyciau. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:39 pm | |
| -Ir ką tuo nori pasakyt?- staiga prabilo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:41 pm | |
| -Ne nu bukas, tu ar ka? Noriu pasakyt ,- pradejo kalbet. -Kad nenorejau trukdyti tau su Melannie... beje kaip ten mane pavadinai ankart? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:42 pm | |
| -Nori pasakyt, kad tarp manęs ir Melannie kas nors vyksta?- nustebo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:43 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:44 pm | |
| -Iš kur ištraukei?- dar paklausė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno Tr. 12 17, 2008 4:46 pm | |
| -Del Dievo meiles... ,- sumurmejo ir atsistojusi pradejo vaidinti. -O labas, Melannie, o Melannie bla bla ir t.t. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie gluosnio galiūno | |
| |
|
| |
| Pieva prie gluosnio galiūno | |
|