|
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 4:57 pm | |
| - Na, vadovėliuose nieko apie juos nerašo, todėl nieko ir negaliu žinoti. Taip mane domina testraliai, - šyptelėjo. Hagridas priėjo prie Adri ir tyliai paklausė jos: - Ar prižadi niekam, niekam, niekada nesakyti, to, ką aš dabar tau papasakosiu? - Adriana nužvelgė Hagridą ir sumelavo: - Niekada, niekada. Jei tu to prašai, žinoma, - nuleido akis, vaidindama nuraustančią. Hagridas atsitraukė nuo Adrianos ir šyptelėjo: - Taigi tau, galėsiu papasakoti, - nusišypsojo. - Tiesa, kuo tu vardu? Adriana sumišo ir žvilgtelėjo į Mel. Apsižvalgiusi ant stalo pamatė vaistų dėžutę. Perskaičiusi pavadinimą ji sumikčiojo: - M-m-ano vardas.... Sep-p-t-toletė. Taip Septoletė, - nusišypsojo Adriana. Ir žvilgtelėjo į Hagridą. Atrodė jog Hagis pilnai patikėjo. - Gal jau eime? - draugiškai šyptelėjo ir pažvelgė į baigiantį užvirti virdulį, - arbata palauks. |
| | | Svečias
Svečias
| | | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:19 pm | |
| Adriana susiraukė. - Nieko negirdėjau, - melavo. - Turbūt tau pasigirdo, Hagridai, - bandė dangstyti draugę. - Ne aš tikrai kažką girdėjau, - užsitaisė arbaletą ir ėjo į lauką. Adriana bandė jį stabdyti. - Nereikia, tau tik pasigirdo, - Adrianai nebeišėjo šnekėti grifės balsiuku, todėl ji savo balsu užriko: - Aš tau sakau, kad čia nieko nebuvo!!! - išgirdusi savo balsą Adriana užsidengė burną. - Tai jūs čia mane bandėte apmulkinti! Jūs klastuolės!!! Aš skųsiuosi direktorei!!! - Hagis apsižvalgė ir pamatė, kad raudona galva dingsta ir nubėgo paskui ją. Adriana pradėjo rėkti: - MEL!!!!! SPURK!!!! GREIČIAU!!!! JIS TURI ARBALETĄ!!!!! - šaukė Adriana ir pajuto, kaip eliksyro poveikis garuoja. Hagridas atsisuko į ją ir šūktelėjo: - Jums atsirūgs! - nusivijo Mel. Adriana atsiklaupė ant žemės ir sumurmėjo: - Na ir sekasi, - pamačiusi, kad Mel dingo iš fono, keikdama Hagridą nuėjo į pilį. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:23 pm | |
| [[Jis vis dar mane vijasi? xD]] |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:24 pm | |
| |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:25 pm | |
| [[Okey, tada lauk manęs ligoninėj xD]] |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:26 pm | |
| [[ Pagaliau sueisiu į vieną vietą :DDD. Jei kur mane pastebėsi - sakyk :DDD ]] |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:34 pm | |
| [[Būtinai pranešiu xD Būsiu tavo sergėtoja xD]] |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 01 15, 2009 5:44 pm | |
| |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Pir. 02 16, 2009 5:25 pm | |
| [[Įsivaizduokim, kad trumpam beprotystė pranyko xD]]
Melannie įėjo į trobą. Nužvelgusi miegančią Iltį ir milžinišką arbaletą ant stalo, prunkštelėjo. - Baisus dalykas, - sumurmėjo ir priėjusi prie kalendoriaus, pataisė datą. Šiek tiek apsitvarkiusi, užsikaito abatinį. - Vaje, - burbtelėjo Mel, pamačiusi Hagrido nuotrauką. Ranka ją užvertusi, užtraukė užuolaidas. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Pir. 02 16, 2009 5:59 pm | |
| Atlėkė Cho.Atėjo pas Hagridą.Atėjusi sužninbždėjo: -Hagridai,kada galėtumėm susitikt? -Sveika,Cho.Gal Šeštadienį,nes Penktadienį daug reikalų-,pasakė Hagridas. -Na gerai...Galiu arbatos?-,paklausė. -Žinoma-,atsakė Hagridas. Cho įėjo į trobelę.Iltis buvo piktas. -Neskriausk Cho-,suriko Ilčiui Hagridas ir Iltis nurimo. Paglosčiau Iltį ir atsisėdau arbatos. -Skani arbata-,pagyrė Cho. -Ach,tik nereikia-,susigėdinęs tarė Hagridas. -Ai....geriu arbatą-,sumurmėjo Hagridui Cho. -O kokie reikalai Penktadienį?-,paklausė. -Ai..turėsiu eit pas kažkokį žmogų,jis man sakė parduos kažką ir visokie kitokie reikaliukai-,atsakė Hagridas. -Na..tai gerai-,atsigėrusi arbatos tarė.-Lekiu-,ir susyk tuo žodžiu išlėkė. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Pir. 02 16, 2009 6:00 pm | |
| [[Dabar miško sargė Mel, reiškias Hagridas - Mel, so, be logikos čia buvo xD]]
Melannie išjungė dujas ir išėjo iš trobos. |
| | | Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Pir. 02 16, 2009 6:01 pm | |
| |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:06 pm | |
| Adriana žiovaudama pasibeldė į duris. - Hagridai!!! Tfuj Mialianiajau!!! - užbaubė baldodama į duris. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:08 pm | |
| - Ko nori, boba nelaiminga? - išvirtusi iš milžiniško foteliuko suburbėjo Mel ir pasitrynė užpakalį. - Labas, - murmtelėjo ir atkišo Adrei bliūdą roksų. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:10 pm | |
| Adriana atsargiai atstūmė roksus. - Mialianijau, Tu suhagridiškėjai, - išskiemenavo ir įsirovė į trobelę. Žinoma ją pasitiko putodama Iltis. Adriana prunkštelėjo ir parodžiusi šuniui fuck'ą, klestelėjo į Mel fotelį. |
| | | Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:11 pm | |
| [[Roksai nemirtingi! ]] |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:12 pm | |
| - Suhagriškėjau? Žmogau, mastyk ką kalbi, - nusijuokė Mel ir nusivylusi pastatė roksų dubenį ant stalo. - Kokiais vėjais čia? |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:14 pm | |
| - Atėjau pašnekėti su Hagiu, bet kadangi Tu Hagis, tai nežinau.... O Tu Hagis? - susigriebusi paklausė. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:17 pm | |
| - Aš sargė, aš Hagis, - atsakė Mel ir basktelėjo pirštu sau į krūtinę. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:19 pm | |
| Adriana gūžtelėjo pečiais ir užvertė galvą, lyg šnekėtų su Hagiu. - Hagi, duok ugninės, turi ugninės, man reikia ugninės? |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:21 pm | |
| [[Sakyčiau, lėtai rašau, ir tai klaidų darau. Stebuklas xD]]
Melannie pasikasė smakrą. - Negražu gerti, negalima. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:22 pm | |
| - PPD, - gūžtelėjo pečiais. - Kur laikai ugninę? - išsišiepė. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:25 pm | |
| Melannie nunarino galvą ir ją lėtai papurtė. - Ten, spintelėj, - mostelėjo į milžinišką spintą. |
| | | Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 02 21, 2009 9:25 pm | |
| Adriana pakilnojo antakius. - Tikiuosi buteliai milžiniški ir su milžiniškai daug laipsnių, - sukikeno ir priėjo prie spintelės. Spintelė buvo užrakinta. - Raktus, - burbtelėjo. |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |