Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Hagrido trobelėje

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Hagrido trobelėje - Page 8 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 9:55 am

- Iš kur aš žinau, - nusijuokė Mel. - Pupa, reik daryt ką nors, - neaiškiai pasakė. Priėjusi prie kėdės, ant jo atsisėdo ir užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 3:19 pm

Adriana trenkė kumščiu į žemę.
- O kur glamonės? Mums reikia veiksmo! - sukikeno ir užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 5:32 pm

- Pasiimk savo koją ir glamonėkis su ja, - vyptelėjo Mel ir pastačiusi butelį ėmė lėtai segtis palaidinę. Nors tai nelabai sekėsi. - Mes iš kart prie reikalo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 5:40 pm

- čia su S ženklu! - sukikeno ir ranka užsidengė akis. Po keletos sekundžių, tarp pirštų atsirado tarpas, leidžiantis viską stebėti. - Aš nežiūriu, - labai rimtai pasakė ir užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 5:44 pm

Mel sukikeno.
- Ką sakai brangioji? - paklausė kėdės ir prie atlošo pridėjo ausį. Atsitraukusi, užsisegė palaidinę. - Kėdei gėda prie tavęs, - parodė liežuvį ir užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 5:55 pm

Adriana nusijuokė.
- Druovuolė... - staiga Adrė susimąstė. - Mel. Tu lezbietė! - su siaubu veide, bakstelėjo Melannei į krūtinę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 5:57 pm

- Tu čia manęs nene... - pritrūko žodžių Mel ir patraukė nuo savęs Adrės pirštą. - Aš ne lezbietė, - vyptelėjo. Tada sukikeno. O tada vėl kažką padarė ir užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 6:00 pm

- Bet poroje negali būti drovuolė ir drąsuolė, - sumurmėjo pabrėždama galūnes ir sukikeno. Užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeSk. 02 22, 2009 6:03 pm

- Man ir kėdės ir stalai patinka, - išdidžiai pareiškė Mel ir užsivertė butelį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimePir. 02 23, 2009 5:30 pm

Pajutusi, kad kraujyje mažėja promilių skaičius, Melannie pastatė butelį ir apsiblaususiomis akimis apsidairė.
- Miegi? - sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimePir. 02 23, 2009 5:31 pm

- Dabar jau nebe, - irzliai suburbėjo ir pakėlė galvą nuo žemės. Nieko nesakiusi išėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimePir. 02 23, 2009 5:41 pm

Melannie pervertė akis ir atsidususi išsidrėbė fotelyje. Kerų pagalba viską sutvarkiusi, pasiėmė nebaigtą butelį ir pradėjo stebėti Iltį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 02 24, 2009 5:22 pm

Išvydusi porą vaikų galvų per langą, Melannie susiraukė ir ant stalo pastatė butelį.
- Išvaikysiu aš juos iš čia, - burbtelėjo. Greit užsimetusi paltą, Mel išbėgo iš trobos.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 5:12 pm

- Aš jūsų klausau, - atsiduso Melannie ir atsisėdo ant fotelio.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 5:22 pm

-Klausyk Jos. Aš šiandien nelaai iškalbus,- sukikeno ir klestelėjo ant sofos.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 5:24 pm

- Amžiais tu toks, - numojo ranka ir pažvelgė į Angel.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 5:53 pm

-Aš tai aš, bet ji,- žvilgtelėjo į Angel.- Kol dabar sugalvos ką pasakyt...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 5:57 pm

- Gal arbatos, ar šiaip ko, kol atsibus? - gūžtelėjo pečiais.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 5:59 pm

-Ne, nieko,- sumurmėjo.- Kažkaip šiandien nesinori nieko. Dar ką apvemsiu paskui.
Susiėmė už galvos ir sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 6:01 pm

- Tu sakai, tu žinai, - atsiduso Mel. - Vis dėl to, seniai matytas. Kaip sekasi? - šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 6:08 pm

-Kol kas puikiai, bet dar niekas neaišku,- sumurmėjo ir pakėlė galvą.- Priklauso nuo to kokį sumautą darbą man duosi,- prunkštelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 6:09 pm

- Cha! - pergalingai išsišiepė. - Kastuvas stovi lauke, - mostelėjo į langą, pro kurį matėsi kastuvo kotas. - Bet palaukim, - saldžiai šyptelėjo. Sunėrusi rankas, pažvelgė į Angel.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 6:10 pm

-Taip būta ko laukt,- vėl prunkštelėjo.- O kaip Tau sekasi?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 6:14 pm

- Man visą gyvenimą viskas gerai, - burbtelėjo ir gūžtelėjo pečiais. Pakilusi iš fotelio, galais negalais nukėlė pintinę roksų ir grįžo į fotelį. - Norit? Ne? Negausit.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitimeAntr. 03 10, 2009 6:16 pm

-Gal ne. Sakiau, kad apvemsiu paskui,- sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 8 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Hagrido trobelėje

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 819Pereiti prie : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Similar topics

-
» Prie Hagrido tobelės
» Trobelėje [2]