|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 11:50 am | |
| Bella pasižiūrėjo į Tomą o vėliau paklausė Larisos:-Gal tave nuvesti į ligoninę? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 11:52 am | |
| -Whata.-Tomas pamatė Larisą begulinčią. -Kas čia įvyko? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 11:53 am | |
| -Nenutuokiu.-atsakė šaltai,ji į ligoninę tikrai nenorėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 11:55 am | |
| Priėjęs arčiau Isabellos,tarė: -Imk tašę.Pamiršai Šluotose.-padavė tai tašelę. -Gal gali truputi smulkiau?-neryškiai sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 11:58 am | |
| Larisa debtėlejo į Tom'ą ir palietė koją: -Matyt sulaužytą,o išgyti bent jau man nėra taip lengva.Gal per kokią dieną ir viskas. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:00 pm | |
| -Ačiū...tai jau būčiau 5tašę pametus...Ji skrido be šluotos ir nukrito tada...O jai tau skaudės Larisa?Lūžo ech...tau reikia eiti į kl būstinę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:01 pm | |
| [[einu nuo pc,niekur manęs negabenkit xDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:02 pm | |
| -Galbūt į ligoninę norėtum?-šiektiek susikrimto. -Į būstinę?Jai į ligoninę reikia...-
((Mokytojas dingau padarė :D + Niekas netrumpina RPG ...)) |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:03 pm | |
| (aha..) Bella atsisėdo prie aikštės ir išsitraukė sąsiuvinį kur laikė savo piešinius.Viename iš jų buvo nupieštas Tomas ir garsiai pasakė:-Jau žinau kur tave mačiau. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:19 pm | |
| -Ir kurgi?..-vos ne nusižiovavo. -O kur mokytojas? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:21 pm | |
| Bella apsidairė:-Nesakė kur eina...-Bella atkišo jam piešinį:-Va matai?Aš sapnuoju ateitį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:23 pm | |
| ((Kas jame nupiešta?)) -Nu čia tai...Tu ką?Ekstrasensė kokia gal? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:27 pm | |
| -Jau burkuojasi.-šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:29 pm | |
| -Ką?-net pašoko nuo Larisos įsiterpimo. -A,tai ką darom? Manau kad lūžo koja. Kaip nori daryt? Laukt mokytojo,ar palydėt ligi ligoninės? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:30 pm | |
| (typo jis ir ten kalba su ja) -Durnas tu gal?Aš buvau vampyrė.Imk man nebereikia jo.Nebepiešiu daugiau...nes man nebepatinka tie sapnai.AŠ TURIU VAIKINĄ KURIS YRA DAUG KARTŲ GERESNIS UŽ JĮ, NES MANO VAIKINAS YRA VAMPYRAS IR JIS GALI BET KUR MANE SUSIRASTI. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:32 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:33 pm | |
| -Edwardas Cullenas bent mandagesnis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:35 pm | |
| Tomas išgirdęs jog ji vampyrė,pajuto kaip per jo kuną perėjo šiurpuliukai.. -Ble,tu,tu rimtai čia ar mėgsti pokštus?... -Ech,tegu mokytojas galvoja.-Tomas atsigulė ant žolės,ir pradėjo žiūrėti į visokių formų debesis. -Cullenas,vov.-Nusijuokė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:37 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:38 pm | |
| -Aš buvau vampyrė ir noriu ją būti.Ir tai nėra pokštas.Jis yra vampyras.Kaip ir Rozali Cullen Ir Gabrielle Vellens.Jiems smirda visi žmonės, bet jie sako jog aš kvepiu, o tai tikriausiai tiesa.-Bella atsistojo.-O tau ką nebeskauda? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:40 pm | |
| -Vampyrai,vampyrės...Velnio kriminalai..-pašaipiai pasakė. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:41 pm | |
| -Vampyrai yra geri tiems kurie juos mėgsta. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:42 pm | |
| -Beveiik ne.-tarstelėjo ir žiūrėjo į koją,sukaupusu drąsa užvėrė žaizda žaizda,atsigulė ant žolės.Išgirdusi Isos žodžius tarė.-Drakonai nemėgsta vampyrų.
Paskutinį kartą redagavo Larisa Key, Št. 11 14, 2009 4:09 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:44 pm | |
| -O aš nemėgstu drakonų.Kia buvau vampyrė šalinaus jų, nes nekenčiau.Ir dabar tai elgiuos. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 12:45 pm | |
| -Ną okey,patikėjau kad tu vampyrė.Okey,būsiu tau geras,tačiau visvien sunku tuo patikėti. ((Mokytojas šalia mūsų?)) -Tai ką,aš atėjau į pamoką,o išėjo... |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė | |
| |
|
| |
|