|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:08 pm | |
| -Ną puikus galbūt ne,tačiau gal ir galėčiau būti.Visiškai nieko nelaukęs,belaikydamas "Kritlį" skriejo tiesiai į Profesorių.Buvęs netoli jo,greitai išvinguriavo į viršų,vėl pakilęs į gerą aukštį,nėrė į žemės pusę.Šį kart,greitis buvo dar didesnis.Buvęs netoli lankų,apsuko ratą ir iš gerokos jėgų sankaupos,metė iš toli.Yra. -Ną,rodykit ką sugebat. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:09 pm | |
| Bella sugriebė kritlį:-Žodžiu nebūkit maži.Man nusibodo jūsų žaidimai.Čia ne karas, o mokykla. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:11 pm | |
| -Nesikišk! Jei matai kad vaikinai varžosi!-truputi supyko ant Bellos |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:13 pm | |
| -MAN NUSIBODO VISI TIE PYKČIAI BENT KARTĄ BŪKIT NORMALŪS VISI TIK PYKSTASI IR TRAUKIASI TOLIAU NUO MANĘS MAN TAI NUSIBODO.NIEKO KITO NEGIRDŽIU TIK NESIKIŠK.-Bella atsistojo ant šluotos skrisdama ir numetė kritlį iš visų jėgų į žemę:-BAIKIT JŪS ŽAISTI NIEKO GERO NEPEŠIT |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:14 pm | |
| Scottas priskrido: -Bella iš tokių metimų galėtum pasimokyti.Taigi tam ir yra skraidymo pamokos kad mokėtum "klasiškai" skraidyti.Paėmę Kritlį vėl šovė į orą ir prašvilpė vos keliais milimetrais nuo Tomo galvos tada įsibėgėjęs pradėjo lėkti į viršutinį lanką tada belikus keliems metrams iki susidūrimo jis greit stojo ant šluotos ir įmetė.tada apuko ratą aplink lanką ir nutūpė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:15 pm | |
| Rankoje laikydama Šmaukštą, tarp kitko, Mo jį pagavo pirma, mergina nusileido ant žemės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:15 pm | |
| Susikrimtęs,nuskriejo prie Profesoriaus. -Galbūt pratęsim rytoj?-tyliai pasakė. -Jei sakai,kad galėčiau būti puolėjas,tuomet reiktų treniruotis.. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:16 pm | |
| Scottas linktelėjo: -Jei nori ryt galėtume pasitreniruoti,-mirktelėjo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:17 pm | |
| Bella susigriebė už galvos ir praradus samonę nukrito nuo šluotos(buvo ji labai aukštai) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:18 pm | |
| -Tinka.Rytoj ateisiu į jūsų kabinetą.Būkite pasiruošęs-Linksmai pasakė.Tačiau pamatęs , kad Bellė nukrito nuo šluotos,lyg žaibas puolė ją gaudyti.Sugavęs,nutūpdė ant žolės. -Profesoriau! |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:27 pm | |
| Bella atsimerkė:-Aš vėl numiriau... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:28 pm | |
| -Nemirei..Tuojaus prilėks profesorius...Tu sveika,man rodos. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:33 pm | |
| -Tai kokio velnio aš negaliu pajudėti??? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:35 pm | |
| -Vat tu manęs šito neklausk!Palauk, tuojaus turėtų Profesorius... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:36 pm | |
| Bella vis gulėjo ir spoksojo:-Bet tu tikrai keistas...daug keistesnis nei aš maniau |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:38 pm | |
| -Keistas, nekeistas..Koks esu toks,ir esu patenkintas...Beto,gal prisimeni , dėl ko praradai sąmonę? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:40 pm | |
| -Man visada taip būna kai susijaudinu.Gal dėl to, kad kažkada buvau vampyrė užsiliko tas dalykas kvailas...kaip norėčiau pamatyti Edwardą...jis jau tiek laiko nesirodo...-bella pakeitė temą ir pradėjo verkti:-Aš kaip visada viena... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:42 pm | |
| -Jopšikmat,nekalbėk apie Vampyrus, nors kai aš esu šalia...Baugūs jie man!-Tomą nukretė šiurpulys. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:45 pm | |
| -Jie nebaigūs.Jie tokie yra.Kodėl man visą šitą dieną tik nesėkmės...neapkenčiu savo gyvenimo... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:47 pm | |
| -Gerai,galiu tave paguosti:Nekęsk toliau....-Užbaigęs atsiduso.... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:49 pm | |
| -Žinok ačiū labai.Jums Varnanagiams gyvenimas visada sekasi.Jūs visada kietuoliai, o aš net prie grifų visų nepritampu.-Bella nusipurtė ir mėgino atsistoti:-Brr...šalta... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:53 pm | |
| -Ach,mūms sekasi? Mes kietuoliai? Nuo kada?!-netgi su pasibjaurėjimu žiūrėjo į Bellą. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:56 pm | |
| -Nes jūs visada visur esate,dalyvaujate ir visi esate lyg viena šeima.O aš net su kitais grifais negaliu susikalbėti.O ką kalbėti apie jus varnanagius. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 5:57 pm | |
| Gala atėjo į aikštę ir atsisėdo prie tribūnos : -ką jūs ten darot?...-sukikenus tarė ji |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė Št. 11 14, 2009 6:00 pm | |
| Bella atsisuko:-O Galadriele.Labas...Tiesiog kalbu...ką gi man daugiau daryt... |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė | |
| |
|
| |
|