Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Kvidičo aikštė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Kvidičo aikštė - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:08 pm

-Ną puikus galbūt ne,tačiau gal ir galėčiau būti.Visiškai nieko nelaukęs,belaikydamas "Kritlį" skriejo tiesiai į Profesorių.Buvęs netoli jo,greitai išvinguriavo į viršų,vėl pakilęs į gerą aukštį,nėrė į žemės pusę.Šį kart,greitis buvo dar didesnis.Buvęs netoli lankų,apsuko ratą ir iš gerokos jėgų sankaupos,metė iš toli.Yra.
-Ną,rodykit ką sugebat.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Vardas : Greta
Pranešimų skaičius : 6976
Female Amžius : 27
Profesija : Profesorė
Grupuotė : Mirties Valgytojai
Kursas : -
Koledžas : Klastūnynas buvo. : *

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:09 pm

Bella sugriebė kritlį:-Žodžiu nebūkit maži.Man nusibodo jūsų žaidimai.Čia ne karas, o mokykla.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:11 pm

-Nesikišk! Jei matai kad vaikinai varžosi!-truputi supyko ant Bellos
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:13 pm

-MAN NUSIBODO VISI TIE PYKČIAI BENT KARTĄ BŪKIT NORMALŪS VISI TIK PYKSTASI IR TRAUKIASI TOLIAU NUO MANĘS MAN TAI NUSIBODO.NIEKO KITO NEGIRDŽIU TIK NESIKIŠK.-Bella atsistojo ant šluotos skrisdama ir numetė kritlį iš visų jėgų į žemę:-BAIKIT JŪS ŽAISTI NIEKO GERO NEPEŠIT
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:14 pm

Scottas priskrido: -Bella iš tokių metimų galėtum pasimokyti.Taigi tam ir yra skraidymo pamokos kad mokėtum "klasiškai" skraidyti.Paėmę Kritlį vėl šovė į orą ir prašvilpė vos keliais milimetrais nuo Tomo galvos tada įsibėgėjęs pradėjo lėkti į viršutinį lanką tada belikus keliems metrams iki susidūrimo jis greit stojo ant šluotos ir įmetė.tada apuko ratą aplink lanką ir nutūpė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:15 pm

Rankoje laikydama Šmaukštą, tarp kitko, Mo jį pagavo pirma, mergina nusileido ant žemės.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:15 pm

Susikrimtęs,nuskriejo prie Profesoriaus.
-Galbūt pratęsim rytoj?-tyliai pasakė.
-Jei sakai,kad galėčiau būti puolėjas,tuomet reiktų treniruotis..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:16 pm

Scottas linktelėjo: -Jei nori ryt galėtume pasitreniruoti,-mirktelėjo.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:17 pm

Bella susigriebė už galvos ir praradus samonę nukrito nuo šluotos(buvo ji labai aukštai)
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:18 pm

-Tinka.Rytoj ateisiu į jūsų kabinetą.Būkite pasiruošęs-Linksmai pasakė.Tačiau pamatęs , kad Bellė nukrito nuo šluotos,lyg žaibas puolė ją gaudyti.Sugavęs,nutūpdė ant žolės.
-Profesoriau!
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:27 pm

Bella atsimerkė:-Aš vėl numiriau...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:28 pm

-Nemirei..Tuojaus prilėks profesorius...Tu sveika,man rodos.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:33 pm

-Tai kokio velnio aš negaliu pajudėti???
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:35 pm

-Vat tu manęs šito neklausk!Palauk, tuojaus turėtų Profesorius...
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:36 pm

Bella vis gulėjo ir spoksojo:-Bet tu tikrai keistas...daug keistesnis nei aš maniau
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:38 pm

-Keistas, nekeistas..Koks esu toks,ir esu patenkintas...Beto,gal prisimeni , dėl ko praradai sąmonę?
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:40 pm

-Man visada taip būna kai susijaudinu.Gal dėl to, kad kažkada buvau vampyrė užsiliko tas dalykas kvailas...kaip norėčiau pamatyti Edwardą...jis jau tiek laiko nesirodo...-bella pakeitė temą ir pradėjo verkti:-Aš kaip visada viena...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:42 pm

-Jopšikmat,nekalbėk apie Vampyrus, nors kai aš esu šalia...Baugūs jie man!-Tomą nukretė šiurpulys.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:45 pm

-Jie nebaigūs.Jie tokie yra.Kodėl man visą šitą dieną tik nesėkmės...neapkenčiu savo gyvenimo...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:47 pm

-Gerai,galiu tave paguosti:Nekęsk toliau....-Užbaigęs atsiduso....
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:49 pm

-Žinok ačiū labai.Jums Varnanagiams gyvenimas visada sekasi.Jūs visada kietuoliai, o aš net prie grifų visų nepritampu.-Bella nusipurtė ir mėgino atsistoti:-Brr...šalta...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:53 pm

-Ach,mūms sekasi? Mes kietuoliai? Nuo kada?!-netgi su pasibjaurėjimu žiūrėjo į Bellą.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:56 pm

-Nes jūs visada visur esate,dalyvaujate ir visi esate lyg viena šeima.O aš net su kitais grifais negaliu susikalbėti.O ką kalbėti apie jus varnanagius.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 5:57 pm

Gala atėjo į aikštę ir atsisėdo prie tribūnos :
-ką jūs ten darot?...-sukikenus tarė ji
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitimeŠt. 11 14, 2009 6:00 pm

Bella atsisuko:-O Galadriele.Labas...Tiesiog kalbu...ką gi man daugiau daryt...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 15 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Kvidičo aikštė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1521Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Next

Similar topics

-
» Kvidičo aikštė [2]
» Aikštė
» Aikštė
» Kvidičo komanda
» Kvidičo komanda