| Tiltas einantis per ežerą [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 11:58 am | |
| - Nes typo tū šalia manęs, - pakilnojo antakius. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 11:59 am | |
| - Aaaa. Typo. - sukikeno. - Tada viskas aišku. - gūžtelėjo pečiais.
[[ turiu lėkti su tėvu į pardę. žada pirkt man kažką xD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 1:32 pm | |
| Ashtas išsišiepė ir stipriau apkabinęs Di, įsisiurbė jai į lūpas. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 2:27 pm | |
| Di šyptelėjusi apsivijo rankomis Ashto kaklą, ir atsakė į bučinį. Po kiek laiko atsitraukė. - Tiesa norėjau dėl to namo dar pasiteiraut. Net ir po Tavo mirties galėsiu ten gyvent? - susiraukė. - Nu aš mąstau plačiai. - gūžtelėjo pečiais. - Atmink, kad būti Di vyru vis dar galiojantis užkeikimas. |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| |
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 2:54 pm | |
| - Tai dabar jau kim'ė žada mane nudobti? - sukrizeno. - Taaaip. Tu ten gyvensi net ir po mano mirties, - šyptelėjo. |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 2:58 pm | |
| [[ Kodėl aš visada tokia atspėjama? xDDDD Prieš mirtį prisipažink dar, kad vaiką turi xDDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 3:00 pm | |
| [[ Tai sugalvojai jau priežastį ? ]] |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 5:23 pm | |
| [[Jo xDD Už tai, kad nesakė, jog vaiką turi xDD Ką tik sugalvojau xDD nArba užduotį gausiu xDDD Arba... Ai nežinau xDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 5:25 pm | |
| |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:20 pm | |
| [[Blią. O aš kaip tik grįžtant su ausyse skambančia "Tūūū jaūūūty" norėjau Kim'ei pakištį įdėją dėl to vaiko xDDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:24 pm | |
| [[ Man geriau skamba užduotis, nes gi jis dar seniai prieš Di tą vaiką pasidarė ir nėra tokia baisi nuodėmė xDDDD. ]] |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:25 pm | |
| [[Jau galiu eit žudyt? xDDD]] |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:28 pm | |
| [[Palauk. Reikia kažkaip iš čia dingti. Bent jau Di. xD]]
Di pervertė akis ir linktelėjo. - Manau reikia apsidrausti, o tai vėl neturėsiu kur gyvent. - sumurmėjo. - Anyway turiu šluotinę. - gūžtelėjo pečiais ir sudrebėjo. Aplink jau buvo pakankamai tamsu. - Aš noriu į visų. - kalendama dantim ištarė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:30 pm | |
| [[ O gal palaukiam, kol susituoks xDD? Ar dabar? ]] Ashtas dar kartą pabučiavo Di. - Aš dar... Šiek tiek pabūsiu, - šyptelėjo, apsižvalgydamas. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:33 pm | |
| [[Gal palaukiam kol susituoks xDD Reikia palaukt xDDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:34 pm | |
| |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:34 pm | |
| [[Sugalvojau. Reikia įkurt draudimo kompaniją kiauliasodyje, kad Di galėtų apdraust visus savo vyrus. Tada pinigai į kišenę plauks xDD]] |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:35 pm | |
| [[Sulaužysit visą užkeikimą. xD Žinau! Reikia, kad Kim'ė gautų raštą nupyškinti jį per vestuves. Daugmaž toj vietoj "Kas prieštarauja?" xDDDDDDDDDDDDDDDD]]
Di susiraukė. - Nesušąlsi? - sukikeno. - O aš grįšiu, įsisupsiu į kaldrą ir gersiu karštą šokoladą. Ir tu nieok negausi. - parodė liežuvį.
[[ Kim - Aš busiu kompanijos viršininkė. 8) xDDDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:38 pm | |
| [[ Rimts! Per vestuves! ]] Ashtas sukrizeno.- Daah. Nepasiliksiu, - parodė liežuvį. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:39 pm | |
| - Kas pirmesnis tas gurdesnis. - sukikeno ir dėjo į kojas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:40 pm | |
| Ashtas sušnypštė ir sukrizenęs - nusivijo Di. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:43 pm | |
| [[Sutinku. Per vestuves. Jau dabar įsivaizduoju kaip viskas vyks xDDD]] |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:46 pm | |
| [[Bet dar turi sumąstyti už ką jį turi nužudyt. turiu omeny, kad Di tavo sesuo, tu turėtum turėti kažkokią priežastį. Na tarkim, kad firma kažką pripaistė. xD O blią. Chėbra. Vieną nupyškina Ag, kitą nupyškins Kim Gal kas nori į seses? xDDDDD ]] |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Št. 04 11, 2009 6:53 pm | |
| [[Hei hei, manęs nepyškins niekas xDDD Tipo firma parašys laišką. Arba Di arba Ashtas xDDD ]] |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] | |
| |
|
| |
| Tiltas einantis per ežerą [2] | |
|