Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Tiltas einantis per ežerą [2]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:20 pm

-kaip tau cia? - paklause visdar laikydamas Lete uz rankos.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:26 pm

- Gerai... - apsižvalgė ir atitraukė ranka nuo Robio rankos.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:27 pm

Robis prunkstelejo.
-Ech.. nesuprasi taves.. einu hgeriau kokia blonde nusikabinsiu - piktai sumurmejo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:30 pm

- Kas yra? - pakėlė antakį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:34 pm

-Šš.. byra.. kelniu nesusisiuvau. Jei ka taai nuspirk ,- pacitavo Rpobis i kazkur girdetus zodzius.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:35 pm

- What'na? - burbtėlėjo.
- Tai kaip tau sekasi su Melannie? a? - tarė piktai.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:38 pm

-Puikiai. Abipuse meile zinai.. - pasakojo Robis piktais zvilgsniai varstydamas Lete.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:39 pm

Adriana Sylor rašo:
Adrė išsišiepė.
- Žinai, aš tavęs nesu mačiusi, - prisimerkė. - Na neskaitant dabar, - išsišiepė. - Taigi.... - pamosikavo rankomis, laukdama prisistatymo.
Em patiko merginos bendravimas. Ji plačiai nusišypsojo:
-Ir negalėjai manęa matyti, nes neseniai čia atvykau - kantriai paaiškino ji, - aš oficialiai pavadinta Emmanuella Liscot, tačiau man užtektų, kad vadintum Em arba jau blogiausiu atveju Emma - nusijuokė - na o pati kas tokia būsi? - nužvelgė ją ir pamatė klastunyno žneklelį. Vienas dalykas buvo aiškus.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:40 pm

- tada linkiu jums laimės, - prunkštelėjo ir pradėjo eiti.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:42 pm

Robis susinervino.-E palauk! ,- suktelejo sutrikes ir pasivijo Lete. Jis stipriai ja apkabino.
-As juk myliu tave - vaikinas nusisypsojo - Rodos tu irgi.. jei pavydi , -nusjuoke.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:47 pm

Letė apsikabino rankom per Robio kaklą.
- Žinok aš esu labai pavydi... - nutęsė ir sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:51 pm

-Dziaugiuosi, kad prisipazinai,- erzindamas ete susnypste Robis irpabuciavo ja i kakta.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:54 pm

- Ė, kodėl ne į lūpas a? - sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:55 pm

-Suprantu as bachuras turiu imtis inaciatyvos... Bet man sianden danti smuse.. dar nenuejau pas sesele.. ,- sumurmejo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 4:57 pm

- Kas mūšė? - sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 5:00 pm

-mane miske uzpuole.. , -sumurmejo Robis - Zinai kaip buna.. Jis man danti as jam du..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 5:04 pm

Robert Williams rašo:
-Puikiai. Abipuse meile zinai.. - pasakojo Robis piktais zvilgsniai varstydamas Lete.

[[ei, tu. raminkis LOLASLOLASLOLASLOLAS]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 5:06 pm

[[gerai ju gerai xD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 5:08 pm

- Kam mušiesi, paskui paliksi kaip bomžas, ts ts... tada tikrai tavęs aš nemylėsiu. - surkizeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 5:11 pm

-Taigi susidesiu as tuos dantis nepergyvenk - linksmai atsake Robis.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 5:13 pm

- Dabar užtat nebegali bučiuotis, - sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeKv. 04 09, 2009 7:58 am

Emmanuella Liscot rašo:

Em patiko merginos bendravimas. Ji plačiai nusišypsojo:
-Ir negalėjai manęa matyti, nes neseniai čia atvykau - kantriai paaiškino ji, - aš oficialiai pavadinta Emmanuella Liscot, tačiau man užtektų, kad vadintum Em arba jau blogiausiu atveju Emma - nusijuokė - na o pati kas tokia būsi? - nužvelgė ją ir pamatė klastunyno žneklelį. Vienas dalykas buvo aiškus.

- Tū typo manęs nežinai? - pyfišku balsu paklausė, atmesdama plaukus. Adrė sukrizeno. - Mielioji Emmanuella, aš vardu Adriana Sylor. MŽ redaktorės padėjėja, SPA turėtoja, Šerninės savininkė ir... - nutęsė, savo perdėta vaidybos kalbos pabaigą. - Em. Ir pijokė, - palinksėjo ir išsišiepė. - Šiaip galima vadinti Adre, Adria, Ad arba tiesiog A, arba iš vis nevadinti, - sukrizeno. - Malonu, E, - palinksėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeKv. 04 09, 2009 9:13 am

-Tikrai kokia tu įžimi, bet vat tik dabar sužinojau - išsišiepė
-Taigi man taip pat malonu A - nusijuokė
-Kaip suprantu čia jau senokai mokais tiesa? - pasitikslino
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeKv. 04 09, 2009 9:16 am

Adrė nusijuokė.
- Mokausi? - šiek tiek susiraukė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitimeKv. 04 09, 2009 9:42 am

-Tai nesimokai? - nusijukė Em ir nužvelgė Adri veido išraišką.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 5 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Tiltas einantis per ežerą [2]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 525Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Similar topics

-
» Tiltas einantis per ežerą (3)
» Tiltas einantis per ežerą
» Tiltas einantis per ežerą