Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Tiltas einantis per ežerą [2]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 12:46 pm

-Maya? Pala, pala.. *Susiėmė rankas už galvos.* Nieko nebesuprantu..
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

Vardas : Ag.
Pranešimų skaičius : 13918
Female Amžius : 36
Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._.
Grupuotė : Neutralus
Kursas : DARK.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 12:48 pm

-Brenda, aš tavo tėvo sesuo. Kai juodu nužudė, aš dingau iš ten, kol to paties nepadarė su jumis. Visą tą laiką, aš apsimečiau Angel. ((Nu paskaityk tą kambarį.. LOLASLOLASLOLASLOLAS ))
Atgal į viršų Go down
http://reporpg.pureforum.net/forum.htm
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 12:53 pm

[[Nū, aš taip tyyyngiu xD]]

-Koks tikslas buvo apsimetinėti mano mama? Kodėl tiesiog negalėjai mūsų įsivaikinti? *Brendos skruostais pradėjo riedėti ašaros.* [[xD]]
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 12:58 pm

((Džyzuz man, kaip Eglė sako LOLASLOLASLOLASLOLAS ))
-Brenda, aš iš senos, gryno kraujo manijos apsėstos šeimos, kurioje nebuvo nė vieno žmogaus kuris galų gale neprisidėtų prie Voldemorto. Išskirys mane su tavo tėvu,- pridūrė.- Čia manim nieks nebūtų patikėjęs, be to, už tai kad prisidėjau prie tavo tėvų man grėsė lygiai tas pats kas jiems.. Net ir.. nužudę, jie nesugebėjo išsiaiškinti Angel tapatybės. Todėl man apsimetant ja, ir aš ir jūs buvot saugios,- atsiduso.- Komplikuota.. istorija,- burbtelėjo.- Pamaniau kad pats laikas sudėti taškus ant "i".
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:03 pm

(( OHO aš seku šia temą xD Ir amn dbr prisijungt per Lucy ar man kas nors papasakos šitą istroją? xD ))
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:06 pm

((Skaityk Angel kabe xDDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:08 pm

[[palaukit. kas čia buvo? LOLASLOLASLOLASLOLAS
tipo, čia šita Maya, ar kaip ji ten, visą laiką apsimetinėjo Angel? LOLASLOLASLOLASLOLAS teisingai? xD]]
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:10 pm

((Die, nu bus MŽ straipsnis kaip supratau iš Adrės, pakentėkit ir pamatysit! LOLASLOLASLOLASLOLAS ))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:12 pm

[[tai aš apsirikau? xD]]
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:13 pm

((Nieko nežinau, nk negirdžiu, manęs čia nėėėėėra.. LOLASLOLASLOLASLOLAS ))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:13 pm

[[ot kaka, nesiteikia nieko paaiškint ;/ LOLASLOLASLOLASLOLAS]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 1:19 pm

[[ Nū tipo aš klausiu iš kur sužinos Lucy xD ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 2:03 pm

-O dieve.. O dieve.. *Sumurmėjo vis tyliau.* Man viso šito jau per daug, gal po kiek laiko ir pajėgsiu pakelti visą šitą, bet dabar.. *Atsistojo ir nubėgo i pilį.*

[[Geraj, nebesugalvojau ka atrsayt xDD]]
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 04 07, 2009 2:04 pm

((Lucy tarkim stovėjo už medžio ir viską girdėjo.. LOLASLOLASLOLASLOLAS ))
Maya atsistojo ir atsidususi nužingsniavo į pilį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 8:34 am

[[ LOLASLOLASLOLASLOLAS ]]
Paliktas ant ledo susižvengia ir dar pastoviniavęs, nuvaro į pilį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:06 am

(( Nė taip neįdomu.. Pvz: Gal ji atėjo čia ir tu jai papasokojai? xD Bet aš tingiu į ją jungtis xD xD ))
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:07 am

((Įsivaizduokime kad Lucy.. Nebeegzistuoja.. xDDDDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:09 am

(( Kodė? xD Ji gal ateis xD Bet nešiandien pripratau būt Klastuolė xD ))
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:09 am

((Aj, kam jos reikia? xDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:11 am

(( Kad didintu VN taškus xD ))
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:15 am

((Pfffff. xDDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 9:29 am

Em žingsniavo ežero pievele, kol dasigavo iki tilto. Eidama juo jis sustojo maždaug tilto pusiaujyje ir atsirėmė akūnėmis į turėklus. Griauždama obuolį Em žvelgė į nuo saulės spindulių blizgantį ežerą. Rodės, kad saulė žaidžia su vandens srovėmis. Oras buvo nuostabus kaip tokiu vadinamu pavasariu. Šiltas vėjelis kedeno merginai plaukus. Em stovėjo užsigalvojus.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 11:35 am

Adrė pasirodė prie tilto. Mergina pamačiusi varnę, prisimerkė ir pradėjo lėtai, tyliai sėlinti prie jos.
- Labas! - šūktelėjo, kai jau stovėjo prie pat jos. Nū typo čia išgąsdinti bandė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 12:16 pm

Em stryktelėjo ir vos neužspringo obuolio kasniu:
-Kuoktelėjai - purkštavo - vos širdies smugio negavau.
-Tarp kitko sveika - šyptelėjo
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitimeTr. 04 08, 2009 12:23 pm

Adrė išsišiepė.
- Žinai, aš tavęs nesu mačiusi, - prisimerkė. - Na neskaitant dabar, - išsišiepė. - Taigi.... - pamosikavo rankomis, laukdama prisistatymo.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2]   Tiltas einantis per ežerą [2] - Page 4 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Tiltas einantis per ežerą [2]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 425Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next

Similar topics

-
» Tiltas einantis per ežerą (3)
» Tiltas einantis per ežerą
» Tiltas einantis per ežerą