| Tiltas einantis per ežerą [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 03 31, 2009 3:36 pm | |
| [[ man irgi toks klausimas iškilo... xD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 03 31, 2009 3:38 pm | |
| Adrė žioavaudama prisistatė ant tiltelio. Atsisėdusi šiek tiek toliau nuo visų žmonių, užsivertė butelį ugninės ir įsispoksojo kažkur į dangų. Jos dailų veidelį nutvieskė iš kažkur pasirodžiusi vis raudonesnė saulė. Adriana atsiduso ir vėl užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 7:55 am | |
| [[O blem.. Kaip miela xDDD mokytojas ir mokine xD]] - Keith Lavgud rašo:
- [[kokia tavo plaukuosenos spalva??? xDDD~ Hoge.]]
Sukikeno ir apsisukusi atsirėmė nugara į tilto tūrėklus. -Dievulėliau,apleidau moksluis visai...Tuoj sąžinė pradės griaužti.
[[Aš blondė xD]]Clara paziurejo i vandeni. -Keista spalva man ezero.. , -sumurmejo po nosim - As cia ziema maudziausi karta ,- sukikeno - Reikejo skenduoli gelbet.. Daugiu nesokciau.. ,- mergina pavarte akis. -Tu patikek kaip as juos apleidau.. Pamokas praleidziu net priezasties tinkamos nesugalvojus ,- numojusi ranka nusijuoke. |
|
| |
Keith Fuller
Pranešimų skaičius : 15215 Amžius : 31 Profesija : Mokinė.
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 12:50 pm | |
| -Kaip ir aš. Šyptelėjo. Atsidusi žvilgtelėjo į popietės saulytę kuri švelniai glostė jos veidą.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 12:52 pm | |
| Clara kumstelejo Keitei ir parode i Adre. -Ten kartais ne Adre? ,- paklause prisidenghsi delnu veida, kad geriau matytu. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 12:58 pm | |
| Keith pasistiebė ir prisimerkusi nuo saulės tarstelėjo. -Aham,ir geria viena,ot kokia. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 1:02 pm | |
| -Jau visai degradas jei viena geria ,- sukikeno Clara. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 1:04 pm | |
| Einam,išgąsdinsim. Klastingai išsišiepė ir nusliūkino link Adrės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 1:11 pm | |
| Clara tylia nutipeno tiltu paskui Keith. Ir tvrdydama juoka linktelejo jos pusen, kad laikas gasdinti. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 1:35 pm | |
| Keith prioėjusi Adrianai už nugaros išsitraukė lazdelę ir švelniu jos mostu išbūrė šiliinę skarelę iš dantų krpštuko buvusio jos kišenėje.Paėmusi skarelę uždengė ja Adrei akis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 1:38 pm | |
| -Atspek, arba atiduok bonka ,- nutaisiusi stora balsa paliepe Clara. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 1:41 pm | |
| - Edward Rousseau rašo:
- Brenda Black rašo:
- -Tai jau taip.. *Susimasciusi atsake ir persivere per tureklus paziureti i vandeni. Jame plaukiojo spalvotos zuvytės.*
-Patinka?- Edvis paklausė jos, tūrėdamas omenyje žuveles. Pajamęs lazdelę iš vandens suformavo žuvytę ir priskraidino ją prie Brendos. -Labai. *Šyptelėjo.* Maža turėjau pora žuvelių, bet jos nugaišo.. Taj su mama jas palaidojom. *Liūdnai nusijuokė.* O kaip tada verkiau.. *Lėtai ištiesė ranką prie "vandeninės" žuvelės. Kai ja prilietė pirštu ji išsiplovė ir tik vanduo tekštelėjo ant tiltelio.* -Buvo graži.. *Nusijuokė ir nevalingai pakėlė akis į mokytojo veidą.* |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 3:23 pm | |
| -Žinai? - vyras pažvelgė dar giliau į vandenį. -Aš irgi tūrėjau žuvelę. - šyptelėjo. -Bet nuo pat mažens buvau keistas vaikis, tad paleidau ją į kažkokį ežerą. - atsiduso. -Dėja po kelių sekundžių ją suėdė kažkokia didesnė žuvis. - išgirdęs kaip vanduo tekšteli atgal į vandenį, tad atsisuka ir pažvelgia į Brendą. -Nieko nėra amžino. - šyptelėjo. -O galėtų būti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Tr. 04 01, 2009 5:47 pm | |
| Clara parode Keitei i Brenda ir Edward. -Maunam is cia.. jiems gal vienatves reikia ,- sukrizeno ir bekte pasileido piles link. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Kv. 04 02, 2009 2:08 pm | |
| -Jei turėtume amžinybę, neįvertintume gyvenimo.. Manau.. *Nusijuokė iš savo žodžių.* Gaila jūsų žuvelės, bet taip jau sukurta, gal viršuj ji laimingesnė. *Pažvelgė į dangų ir šyptelėjo.* |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Pen. 04 03, 2009 6:45 pm | |
| -Tiesą sakai. - išsitraukė dantų krapštuką ir susikišo sau į žabtus. -O tas pats gyvenimas yra lyg didelis spyris į užpakalį. -iš savęs nusižvengęs pažvelgia į merginą. -Tiesa?
[[Ble, šneku nesamones apie metaforas... taip ir laukiu romantiško bučinio už kurį mane spirs iš šūlės... o tada pragyvensiu visą gyvenimą namuke kažkokiam, visas apžėlęs ir girtas xDD]] |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Pen. 04 03, 2009 6:58 pm | |
| [[Che che xDDD Kim tyko už medžio xDD Tuoj išlys ir svystels per tiltą xDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 11:33 am | |
| [i]-Viskas priklauso, nuo to kaip pasirenki gyvent... *Šypteli.*
[[Nebezinau ka pasakyt xD O as trauksiu tave is girtuoklystes liuno xD Gyvenk zviegiancioj budoj tada xDD]][/i] |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 11:43 am | |
| Iš tolo pamačiusi Brendą, prieina prie tilto. -Sveika Brend. Gralima su tavim.. pasišnekėti?- nužvelgė Edwardą ir vėl atsisuko į merginą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 12:17 pm | |
| -Em, žinoma.. *Atsisuka į Edwardą.* Jei nesupyksit, truputi pasisalinsiu. *Nuseka paskui Angel.* -Apie ka nori sneket, mam? *Linksmai paklausia.* |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 12:24 pm | |
| -Tame ir esmė kad.. Hmm. Kaip čia tau paaiškinus. Gal sėsk?- kilstelėjo antaį ir mostelėjo į akmenį ((tarkim kažkur pakrantėj xDD)).- Ilga istorija,- pavartė akim.
((Poor child. Man jau tavęs gaila Nepergyvenk, nieko tau nedarysiu xDDDDDDDDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 12:30 pm | |
| *Atsisėdo.* -Na, tai pradėk.
[[Tai jau taip ir patikesiu xD]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 12:34 pm | |
| Angel įkvėpė ir išbėrė tą pačią litanią, ką šįryt Kim'ei. ((Krč, aš ne tavo mama, o tėvo sesuo, tėvai žuvo nuo MV, aš su tavim ir Kait pabėgau or smth, esu jaunesnė kažkiem metų nei apsimečiau, jūs su Kait buvot mažos ir neprisimenat. Jasna? xDD Smulkiau - Angel Black kambarys 40- 55 psl. or smth xDDD)) -Kiek.. Keista istorija,- gūžtelėjo ir prikando lūpa laukdama Brendos reakcijos. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 12:37 pm | |
| -Em.. Eee.. Ir tik dabar man tai sakai? *Pribloksta pakelia antakius.* Kas buvo mano tėvai? *Netikėtai paklausia.* |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] Antr. 04 07, 2009 12:38 pm | |
| -Tavo mama ir buvo Angel Black. O aš nesu. Mano vardas Maya. ((Aleliūja. Pamiršau paminėst, kad aš apsimečiau Angel xDD)) |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tiltas einantis per ežerą [2] | |
| |
|
| |
| Tiltas einantis per ežerą [2] | |
|