|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Pir. 06 15, 2009 6:05 pm | |
| -Emm, siūlau eiti iš čia,- sumirksėjo. |
|
| |
Keith Fuller
Pranešimų skaičius : 15215 Amžius : 31 Profesija : Mokinė.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Pir. 06 15, 2009 6:08 pm | |
| -Visiškai pritariu. Linktelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Pir. 06 15, 2009 6:17 pm | |
| Saulutė leidžias už kalnų, ir teletabiams jau.. Vėluu.. Ups. Ne ta opera. Kas ten vyko? Aj, jo, jie išėjo. |
|
| |
Keith Fuller
Pranešimų skaičius : 15215 Amžius : 31 Profesija : Mokinė.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Pir. 06 15, 2009 6:20 pm | |
| ((Pzzzzzz )) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Pir. 06 22, 2009 8:38 am | |
| Mimy su Omi ėjo miško pakraščiu. -Lendam giliau?-su dideliu entuziazmu paklausė Mimy. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Pir. 06 22, 2009 8:40 am | |
| - Davai. - šyptelėjo Omi ir iejo į mišką. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 10:33 am | |
| Parsirado Beckhamas su Kim. - Žinai? Čia vykdavo geriausios Hogo pjankės. Išsišiepia apsižvalgydamas. - Ir... Sumirksi akytėm, žvelgdamas į tuščius butelius prie suoliuko. - Tebevyksta. Linkteli. Vyras įsitaiso ant to pačio suoliuko. - Niekad nemaniau, kad Hogvartso direktorės darbą gali dirbti.... Prisimerkia, nužvelgdamas Kim. - Tokios moterys. Išsišiepė. - Visad įsivaizdavau aukštą dėdę, su žila barzda ir akiniais. Pakreipia galvą. |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 11:32 am | |
| Kim liko stovėt netoliese. -Taaaip..- nutęsė ir šyptelėjo.- Aš moku griaut stereotipus. Ir dar kaip. Atsidususi apsidairė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 11:40 am | |
| - Tai juk gerai. Šypteli. - Velniop tuos steriotipus. Pakilnoja antakius. - Neprisėsi? Sumirksi akytėm, pasisukdamas į Kim. Bet taaaaip nekaltai. |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 11:47 am | |
| Kim gūžtelėjo pečiais. -Man ir čia gerai,- išsišiepė ir sukryžiavo rankas.- Be to. Nemanai, kad prisisėdžiu ir taip uždarytą tam kabinete,- linktelėjo mokyklos pusėn. Kiek pastovėjusi galų gale atsisėda šalia Beckhamo. -Įkalbėjai,- tarstelėjo nežiūrėdama į vyrą.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 11:51 am | |
| David žvilgteli į Kim. - Pripažink. Prisimerkia. - Tu manęs bijai. Išsišiepia. - Nebijok. Aš tikrai... Tikrai... Tikrai... Nenoriu tau nieko blogo. Die. Negi aš panašus į kokį prievartautoją ar serijinį žudiką? Sumirksi akytėmis. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 12:01 pm | |
| Kim išsižiojo. -Aš? Aš bijau Tavęs?- prunkštelėjo.- Neišsigandau paskutinį kartą nuo gaujos MV mano klasėj ir manai, kad bijosiu vieno gydytojo?- išsišiepė Kim.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 12:09 pm | |
| - Bent jau šitaip atrodo. Gūžteli pečiais. - Rimtai. Išsišiepė. - Netgi pats nustebau. Pakilnoja antakius. - Em. Gauja MV klasėje? sumirksi akytėm. - Whow. Tas tavo... Su kurio tave poravo... Žinai, dėmesį skyrė kiek... susiraukia. - Traumuotai. Išsišiepia. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 12:20 pm | |
| Kim palinksėjo. -Žinai, aš dar abejojau..- nutęsė.- Bet kai žodis "traumuotai" nuskamba iš gydytojo, pasidaro labai įtikinama,- gūžtelėjo pečiais.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 07 07, 2009 6:57 pm | |
| David nusijuokia. - Tu verta geresnių. Pakreipia galvą. - Kurie dėmesį rodytų gėlėmis, romantiškais vakarais... Šypteli, pasisukdamas į Kim. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 6:04 am | |
| Kim pasuko galvą link David. -Turėčiau suprast, kad daugiausia omeny turi save?- kilstelėjo antakį ir išsišiepė.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 9:42 am | |
| David šypteli. - Aišku save. Matei kur nors daugiau tokių, kaip aš, kuris dabar nesiskubintų pabučiuoti tavęs, nes nebūtų įsitikinęs, kad tau tai patiks? Išsišiepia, nenuleisdamas žvilgsnio nuo Kim akių. - Aišku nematei. Nes tokie - vienetai. Kaip ir tokie, kurie dovanoja gėles be progos ir rengia romantiškus vakarus. Vėl šypteli. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 5:28 pm | |
| Kim įsispoksojo į Beckhamą. -Tikrai vienetai,- sumirksėjo ir už atlapų prisitraukė vyrą prie savęs.- Pagalvosi, kad trenkta, bet seniai turėjau tai padaryt,- išsišiepė ir pakitrštelėjo į lūpas. Kiek atsitraukusi dirstelėjo į reakciją. Nieko nepastebėjusi šyptelėdama įsisiurbė į lūpas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 5:37 pm | |
| David apkabina Kim, prisitraukdamas kiek arčiau savęs ir žodž bučiuoja. Po ilgo bučinio, vyras atsitraukia įkvėpti oro. Šyptelėjęs, vėl pradeda bučiuoti merginą. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 6:19 pm | |
| Kim nustūmė David ir prikando lūpą. -Pradžiai užteks,- sumurmėjo ir patraukė rankas nuo Beckhamo.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 6:36 pm | |
| David, aišku nebūdamas girtas, ir nebūdamas visiškas pervert'as (Daktariūkščiai visad būna kažkiek pervertai), paklauso Kimės ir taikiai atsitraukia. - Pradžiai? Šypteli. - Laukiu nesulaukiu pabaigos. Išsišiepia, pasisukdamas į Kim. Papūtė stiprus vėjas. - Nešalta? Kilsteli antakį, apsižvalgydamas. - Manau reiktų eiti kur nors... Prisimerkia. - Pavyzdžiui pas mane. Nekaltai sumirksi akytėm. - Dar peršalsi. Kiek susiraukia. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Tr. 07 08, 2009 8:11 pm | |
| Kim gūžtelėjo pečiais. -Pradžiai,- sutiko šypteldama. Žvilgtelėjusi į vėjo taršomus medžius atsiduso.- Man nešalta,- patikino.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Kv. 07 09, 2009 7:43 pm | |
| David šypteli ir prisislenka kiek arčiau Kim. Aišku nieko nedaro, tiesiog pasisuka į ją. - Tikrai nenori niekur kitur? Prisimerkia. Jam buvo vienodai. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Kv. 07 09, 2009 7:52 pm | |
| Kim įsižiūrėjo į David akis. -Tiks bet kur,- apdujusi sumurmėjo ir šyptelėjo.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Kv. 07 09, 2009 8:03 pm | |
| David irgi žiūri į Kim akis. Vis dėl to šypteli ir nesusilaikęs, įsisiurba į Kim lūpas. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) | |
| |
|
| |
|