|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Kv. 07 09, 2009 8:21 pm | |
| Kim apsivijo vyro kaklą rankomis ir švelniai tęsė bučinį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Kv. 07 09, 2009 8:27 pm | |
| Žodž David buvo ne iš kelmo spirtas bachūras, so nelabai kažko laukęs, perkėlia Kim ant savo kelių. Priekiu į save. Kadangi per perkėlimo operaciją, teko kiek nutraukti laižiaką, vyras šypteli, patraukdamas Kim plaukus nuo veido (jei galėtų, jis juos nuskustų. VISUR) ir vėl pradeda bučiuot tą paną. Aišku tik dabar dar aistringiau. Sudeda rankas ant Kimės nugaros. Nugaros? Die. Žemiau, norėjau pasakyt. Ar dar žemiau... |
|
| |
Administracija
Vardas : Administracija Pranešimų skaičius : 33194 Amžius : 41 Grupuotė : Neutralus
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Št. 07 11, 2009 7:20 pm | |
| Kim šiaip taip atsiplėšė nuo David. -Slow down ego boy,- sukikeno ir nulipo nuo vyro.- Tavim dėta pagalvočiau prieš darant ką nors daugiau,- pakilnojo antakius ir sukryžiavo rankas.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Št. 07 11, 2009 7:38 pm | |
| David šiaip ne taip paleido Kim. - Ahhh cmooooon, - sumirksėjo akytėm, žvelgdamas į merginą. - Ką nors daugiau? Čia tik tie patys bučiniai tik kitoje pozicijoje, - išsišiepia. [[ Kim dabar stovi ar sėdi xDDD? ]] |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Št. 07 11, 2009 7:50 pm | |
| [[ I think stovi xDDD Bet spėju neilgai, right? ]]
Kim prisimerkė. -Žinau aš tuos Jūsų "tik",- patikino ir žengė porą žingsnių atgal. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Št. 07 11, 2009 7:56 pm | |
| [[ Tuuu.. Aiškiaregė . Dabar specialiai turiu keisti planą T.T xDDD ]] David kiek pavartė akimis ir atsistojo, prieidamas prie Kim.- Gi žinai, kad aš tau nieko nepadarysiu, - šypteli, apkabindamas ją. - Aš juk nenoriu tau nieko blogo, - tarsteli, žiūrėdamas į Kim akis ir kiek palinkdamas virš merginos. - Tikrai. Tikrai, - sušnabžda, likus dar mažesniam atstumui. - Manim gali pasitikėti, - ištaria taip tyliai, kad girdėtų tik Kim. Viskas skambėjo be galo užtikrintai. Juk jis daktaras. Tą frazę kartojo daaaaug kartų. Dar kiek pažiejęs į Kim akis žvilgsniu "Trust me", pradeda bučiuoti merginą. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Št. 07 11, 2009 8:03 pm | |
| Kim'ė pavartė akim. -Žinau, kad nieko nepešiu jei spyriosiuosi,- sumurmėjo ir nenoriai atsakė į bučinį. Tačiau staiga atsitraukė ir pasuko galvą į kitą pusę. Kadangi iš David glėbio taip lengvai nepaspruksi Kim'ė tik stovėjo laukdama kol vyras susiprotės ją paleist.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Št. 07 11, 2009 8:07 pm | |
| David žengė žingsnį atgal, nuo Kim'ės, aišku taip paleisdamas ją. Vyras prisimerkė, kiek pakreipdamas galvą. - Eilinis pasiaiškinimas - viskas per greit, ar kažkas rimčiau? - sumirksėjo akytėmis. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Sk. 07 12, 2009 8:11 am | |
| Kim'ė išsišiepė. -Aplinka kalta,- paaiškino ir sukryžiavo rankas.-Tiesa, man su vyrais nesisekai kaip minėjau, so daryk išvadas,- palinksėjo ir sukikeno.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Sk. 07 12, 2009 11:02 am | |
| - Aplinka? - sumirksėjo akytėm. - Keliamės pas mane. Garantuoju, aplinka tau patiks, - išsišiepė. - Aš gi ne toks kaip visi. Jau aiškinau, - palinksėjo. - Pirmiausia tai skirtumas tas, kad aš ne MV ir man niekad gyvenime nereikės rinktis tarp tavęs ir darbo, - išsišiepė. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Sk. 07 12, 2009 11:11 am | |
| -Pas Tave turi omeny į kabinetą ligoninėj?- kilstelėjo antakį.- We'll see 'bout that,- pakilnojo antakius. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Sk. 07 12, 2009 11:15 am | |
| - Nooo. Manai hileriai tik ir gyvena ligoninėje? - išsišiepė. - Pagal idėją tai jo, bet atostogoms visi turi kažkokį... - pakreipė galvą nerasdamas žodžių. - Namą, - gūžteli. - Aš galiu tau tai įrodyt, - pakilnojo antakius. |
|
| |
Administracija
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Sk. 07 12, 2009 11:20 am | |
| Kim šyptelėjo. -Gerai. Netempkim gumos,- linktelėjo ir griebė David už rankos.- Pagal idėją..- nusivaipė,-.. turiu grįžt į mokyklą iki 8-os,- pavartė akim.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Sk. 07 12, 2009 4:15 pm | |
| - Tu juk turėtum gulėti ligoninėje, - išsišiepė, apkabindamas Kim per liemenį, viena ranka. - O aš galiu tai patvirtinti, - pakilnojo antakius. - Be to, kas gali aiškinti Kim, - išsišiepė. - Einam, - šyptelėjo ir nusivedė merginą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 1:50 pm | |
| Jie atėjo ir Lottė pažvelgė ir dangų |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 1:53 pm | |
| - Mm. Šyptelėjo Markas ir pažvelgė į Lotę. - Patenkinta? Sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 1:54 pm | |
| -labai,-linktelėjo ir šyptelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 1:59 pm | |
| Markas šyptelėjo ir priėjęs iš už nugaros, apkabino Lotę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:03 pm | |
| Ji šyptelėjo ir į jį atsisuko |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:05 pm | |
| Vaikinas nuo Lotės veido patraukė šlapius jos plaukus ir sukikeno. - Užteks? Šyptelėjo. Ir šiaip, dabar dangus kiek prasigiedrijo, krito smulkesni lašiukais. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:06 pm | |
| -Turbūt,-gūžtelėjo pečiais ir sukrizeno |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:07 pm | |
| - Puiku. Sukikeno ir kiek arčiau savęs prisitraukęs Lotę, įsisiurbė jai į lūpas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:09 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:15 pm | |
| - Nori... eit iš čia? Tarp bučinių paklausė, stipriau laikydamas ją savo glėbyje. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) Antr. 08 18, 2009 2:16 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (4) | |
| |
|