Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Skardis.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
AutoriusPranešimas
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Vardas : Greta
Pranešimų skaičius : 6976
Female Amžius : 27
Profesija : Profesorė
Grupuotė : Mirties Valgytojai
Kursas : -
Koledžas : Klastūnynas buvo. : *

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:39 pm

-Kai buvo man 8metai, mane kazkas uzpuole, o toliau nepamenu.As megindavau zudytis, bet kazkas mane sulaikydavo ir negaledavau mirti...Toks gyvenimas man nusibodes.Nera suprantancio asmens.-Bella atsistojo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:41 pm

-na...
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:43 pm

-Kas na?Nenoriu tokia buti, bet negaliu mirti.Man kazkas trukdo, mintyse sulaiko.Esu tai iveikus, bet visvien gyva stoviu ir cia mokausi.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:45 pm

-bet kam tau mirti?
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:47 pm

-O kam man gyventi?Kai nera zmogaus kuris mane suprastu!Niekas niekada manes nesuprato...-Bella atsuke jam nugara.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:49 pm

iš lėto prie jos prieina.
-žinau jog per anksti,bet tai ne nuo manęs priklauso.
apkabina ją ir išeina.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:51 pm

-Kas per anksti?TU SUPRANTI, JOG VISA GYVENIMA ISTVERIAU VIENA, BE DRAUGU BE SEIMOS.O DABAR KAI JA TURIU NE KA GERIAU JAUCIUOS.-Bella nubego dar spejo susukti:-TAU TAI PATINKA, BET MAN VIENAI TOKIAI BUTI NEPATINKA.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:53 pm

(jis jau senai nuėjo xD )
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimePir. 11 09, 2009 4:53 pm

Bella atėjo galvodama apie savo sapnus:-Kodėl juos sapnuoju?-ji atsivertė sąsiuvinį kuriame buvo laiškas, kad jos tėvas Ashtonas.:-Galėjau ankščiau sužinot.Dabar netoks noras kaip ankščiau turėti tėvus.-kalbėjo su savim.-Ech, sunkus mano gyvenimas.Visi manęs vengia.-Bella numetė sąsiuvinį su kuprinę ir atsisėdo ant skardžio.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimePir. 11 09, 2009 6:57 pm

ateina.vėl pamato Belą.
-labas.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimePir. 11 09, 2009 7:47 pm

Bella atsisuko:-O labas.Iš kur sužinai kur esu?Greit pamoka viena prasidės šūūūdas kaip nenoriu.Susitiksim ten.Sėkmės atrandant mane :)-Bella dingo
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 3:08 pm

Bella atėjo prie skardžio.Ji pamatė kažką keistą dalyką ir ji išgirdo:Avada kedavra.-smūgis skriejo tiesiai į ją.Bella parkrito be samonės.Iš pilvo jai smarkiai bėgo kraujas,kuprinė gulėjo už metro.

Paskutinį kartą redagavo Isabelle Marie Swan, Antr. 11 10, 2009 8:33 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 3:49 pm

Andžela atsirado ant skardžio, pamatė Bella
- Kas atsitiko- Andžela išsitraukė lazdelę- KAS TAI PADARĖ- šūktelėjo, bet į jos balsą atsiliepė tik aidas...
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 3:50 pm

Bella atsimerkė, bet negalėjo pajudeti, jai skaudejo labai pilva ir tyliai pasake:-man skauda...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 3:59 pm

(tipo buvo išėjęs.)
pamato Belą.
-Bela?Kas tau...?
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:01 pm

Bella buvo atsimerkusi ir mintimis pasake:-Žinojau, jog jis mane suras...Mane juk uzpuole...Jai tu moki skaityti mintis zinai ko man reikia...Pas Di ar kita giminaiti.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:01 pm

Andžela išsitraukė Diktonų esencijos ir užlašino kelia lašus, ūžtelėjo dūmai ir žaizda apsitraukė plonyte oda, kraujas nebebėgo. Po to nukreipė lazdelę į Bello's pilvą ir suburbėjo Episkey (burtažodis išgydo padarytą žalą)
- Tai turėtų padėti
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:03 pm

-manau jau nebereikia...dėkui andžela.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:04 pm

Bella laikėsi už pilvo ir mintyse kartojo:-Man nepades niekas.As mirsiu..Niekas...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:08 pm

-Bela baik...Juk žinai jog tai nesamonė.Stenkis taip negalvoti.Aš bėgu pakviesti ką nors iš profesorių.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:10 pm

Bella verkė iš skausmo ir mintyse kartojo:-Man tikrai skauda...Man niekas nepadės...Mirsiu to nenorėdama...

Paskutinį kartą redagavo Isabelle Marie Swan, Antr. 11 10, 2009 4:18 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:17 pm

-Na gi Bella- Andžela ją apkabino- smulkiai papasakok kaip viskas įvyko.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:18 pm

Bella pažvelgė į ją manydama, kad ten edwardas:-Kur edwardas?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:21 pm

-Jis išėjo kviesti pagalbos.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitimeAntr. 11 10, 2009 4:24 pm

Bella laikėsi už pilvo:-Norėjau mirti..bet nebenoriu..-Bella verkė iš skausmo...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Skardis. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 10 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Skardis.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1018Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Similar topics

-
» Skardis