|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:39 pm | |
| -Kai buvo man 8metai, mane kazkas uzpuole, o toliau nepamenu.As megindavau zudytis, bet kazkas mane sulaikydavo ir negaledavau mirti...Toks gyvenimas man nusibodes.Nera suprantancio asmens.-Bella atsistojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:41 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:43 pm | |
| -Kas na?Nenoriu tokia buti, bet negaliu mirti.Man kazkas trukdo, mintyse sulaiko.Esu tai iveikus, bet visvien gyva stoviu ir cia mokausi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:45 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:47 pm | |
| -O kam man gyventi?Kai nera zmogaus kuris mane suprastu!Niekas niekada manes nesuprato...-Bella atsuke jam nugara. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:49 pm | |
| iš lėto prie jos prieina. -žinau jog per anksti,bet tai ne nuo manęs priklauso. apkabina ją ir išeina. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:51 pm | |
| -Kas per anksti?TU SUPRANTI, JOG VISA GYVENIMA ISTVERIAU VIENA, BE DRAUGU BE SEIMOS.O DABAR KAI JA TURIU NE KA GERIAU JAUCIUOS.-Bella nubego dar spejo susukti:-TAU TAI PATINKA, BET MAN VIENAI TOKIAI BUTI NEPATINKA. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:53 pm | |
| (jis jau senai nuėjo xD ) |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 11 09, 2009 4:53 pm | |
| Bella atėjo galvodama apie savo sapnus:-Kodėl juos sapnuoju?-ji atsivertė sąsiuvinį kuriame buvo laiškas, kad jos tėvas Ashtonas.:-Galėjau ankščiau sužinot.Dabar netoks noras kaip ankščiau turėti tėvus.-kalbėjo su savim.-Ech, sunkus mano gyvenimas.Visi manęs vengia.-Bella numetė sąsiuvinį su kuprinę ir atsisėdo ant skardžio. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 11 09, 2009 6:57 pm | |
| ateina.vėl pamato Belą. -labas. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 11 09, 2009 7:47 pm | |
| Bella atsisuko:-O labas.Iš kur sužinai kur esu?Greit pamoka viena prasidės šūūūdas kaip nenoriu.Susitiksim ten.Sėkmės atrandant mane :)-Bella dingo |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 3:08 pm | |
| Bella atėjo prie skardžio.Ji pamatė kažką keistą dalyką ir ji išgirdo:Avada kedavra.-smūgis skriejo tiesiai į ją.Bella parkrito be samonės.Iš pilvo jai smarkiai bėgo kraujas,kuprinė gulėjo už metro.
Paskutinį kartą redagavo Isabelle Marie Swan, Antr. 11 10, 2009 8:33 pm. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 3:49 pm | |
| Andžela atsirado ant skardžio, pamatė Bella - Kas atsitiko- Andžela išsitraukė lazdelę- KAS TAI PADARĖ- šūktelėjo, bet į jos balsą atsiliepė tik aidas... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 3:50 pm | |
| Bella atsimerkė, bet negalėjo pajudeti, jai skaudejo labai pilva ir tyliai pasake:-man skauda... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 3:59 pm | |
| (tipo buvo išėjęs.) pamato Belą. -Bela?Kas tau...? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:01 pm | |
| Bella buvo atsimerkusi ir mintimis pasake:-Žinojau, jog jis mane suras...Mane juk uzpuole...Jai tu moki skaityti mintis zinai ko man reikia...Pas Di ar kita giminaiti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:01 pm | |
| Andžela išsitraukė Diktonų esencijos ir užlašino kelia lašus, ūžtelėjo dūmai ir žaizda apsitraukė plonyte oda, kraujas nebebėgo. Po to nukreipė lazdelę į Bello's pilvą ir suburbėjo Episkey (burtažodis išgydo padarytą žalą) - Tai turėtų padėti |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:03 pm | |
| -manau jau nebereikia...dėkui andžela. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:04 pm | |
| Bella laikėsi už pilvo ir mintyse kartojo:-Man nepades niekas.As mirsiu..Niekas... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:08 pm | |
| -Bela baik...Juk žinai jog tai nesamonė.Stenkis taip negalvoti.Aš bėgu pakviesti ką nors iš profesorių. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:10 pm | |
| Bella verkė iš skausmo ir mintyse kartojo:-Man tikrai skauda...Man niekas nepadės...Mirsiu to nenorėdama...
Paskutinį kartą redagavo Isabelle Marie Swan, Antr. 11 10, 2009 4:18 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:17 pm | |
| -Na gi Bella- Andžela ją apkabino- smulkiai papasakok kaip viskas įvyko. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:18 pm | |
| Bella pažvelgė į ją manydama, kad ten edwardas:-Kur edwardas? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:21 pm | |
| -Jis išėjo kviesti pagalbos. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 11 10, 2009 4:24 pm | |
| Bella laikėsi už pilvo:-Norėjau mirti..bet nebenoriu..-Bella verkė iš skausmo... |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. | |
| |
|
| |
|