Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Skardis.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 09 20, 2009 1:10 pm

[[Ir vėl nepataikiau? xDDDDDD]]]

Kadangi kažkas čia iš dviejų didžiulis savimyla, jis kiek šyptelėjo, tvirtai žinodamas, kad Lotė kankinasi dėl jo. Stengdamasis nepasirodyt šlykščiai, Markis nuslėpė tą šypsnį ir žiūrėjo į merginą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 09 20, 2009 1:11 pm

Ji atsimerkė. Akys buvo raudonos, todėl ji greit sumirksėjo ir jos vėl patapo..žaliai mėlynomis!
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 09 20, 2009 1:15 pm

Oh wow, įspūdinga! Markas dar kažkiek laiko žiūrėjo į merginos akis. Galiausiai nutraukęs žvilgsnį, iš lėto žengė žingsnį atgal.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 09 20, 2009 1:16 pm

-Shit, jos manęs nebeklauso,-tyliai sumurmėjo ri sumirksėjo
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 09 20, 2009 1:28 pm

- Gerai, einu...
Sumurmėjo Markas.
- Viso.
Atsiduso ir apsisuko eiti.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 09 20, 2009 1:34 pm

Ji jau norėjo jam pasakyti, kad neišeitų, bet tiesiog atsistojo ir pažvelgė į jį
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeKv. 09 24, 2009 4:03 pm

Žodžiu, nieko nepamatė, neatsisuko, ir nuėjo tolyn.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeKv. 09 24, 2009 4:09 pm

Ji stipriai užsimerkė. po kiek laiko atsimerkė ir nuėjo
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 10 18, 2009 3:45 pm

Eric atėjo čia.Atsisėdo ant skardžio ir įsižiūrėjo į tolį.Ir po kiek laiko išėjo.

Paskutinį kartą redagavo Eric Wols, Kv. 10 22, 2009 6:50 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeAntr. 10 20, 2009 12:34 pm

po kažkiek laiko bastymosi po mokyklos teritoją, Loli priėjo skardį. buvo tamsus vakaras, tad gerai skardžio neįžiūrėjo. ėjo linkui skardžio drąsiai, įsitikinusi, kad tai tvirta žemė.
eidama, aišku, vaikino neprimatė, tad eidama ant jo.. švelniai tariant.. tiesiog.. uždribo.
- tfūj.. tai yra, sorry,- atsistojus sumurmėjo, nors į atsiprašymą nelabai tai ir buvo panašu.
- gi tamsu ir taip toliau, ir panašiai...- gestikuoliuodama rankomis aiškino.
galop, kol suprato, kad tai prie nieko neprives, nutilo, tuomet pasivalė suknutę,- išstraukė lazdelę, prikišus prie akių sumurmjo oculus reparo burtažodį, kad bent jau kažką įžiūrėtų.
- better,- panosėj sumurmėjo mergina, ir įgrūdo lazdelę atgal.- okey, labai labai atsiprašau,- šyptelėjo pati sau išvydusi vaikiną, prisėdo ant kietos žemės.
kiek laiko pasėdėjusi, paskakė, kad turinti eiti krautis daiktų ir išėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 3:52 pm

ateina.apsižvalgo.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Vardas : Greta
Pranešimų skaičius : 6976
Female Amžius : 27
Profesija : Profesorė
Grupuotė : Mirties Valgytojai
Kursas : -
Koledžas : Klastūnynas buvo. : *

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 3:53 pm

Bella atėjo galvodama apie savo pokalbį su Ashton.Pamatė, jog nėra viena ir pasisveikino:
-Labas...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 3:55 pm

-sveika.
šypteli.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 3:56 pm

-Aš Isabelle, bet man labiau patinka kai mane vadina Bella.-Bella pamatė, kad jis toks pats išbales kaip ji:-Tu toks išbales.Kas tau yra?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 3:59 pm

-nieko.aš...toks jau senai.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:01 pm

Bella nebuvo mačiusi kito asmens tokio išbalusio:-Aš žinau, kad tu esi toks kaip aš, o aš esu Vampyrė.Ir tai matosi iš tavo odos, nes ji balta, o akys tokios kaip būna mano...kai esu nelaiminga.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:04 pm

nusišypso.
-gerai,kad nebūsiu vienas.
surimtėja.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:06 pm

-O man gerai, kad aš nebūsiu viena, nes čia visi manęs nekenčia.Kelintame tu kurse?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:10 pm

-lygtais antrame.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:12 pm

-Aš pirmame.Tu klastuolis?-Bella atsisėdo ant skardžio.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:16 pm

-tikėkimės jog ne.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:18 pm

-Kodėl?Aš tai norėjau ten pakliūti, bet aš pasižymiu drąsa ir pakliūvau į grifų gūžtą.Aš jau atrodo žinau tavo vardą Edward..Cullen...Esu kažkur mačiusi tave...Bet nežinau kur...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:30 pm

-man ten nepatinka esantys žmonės.pažįstu vieną.
susiraukia.
Atgal į viršų Go down
Amelia Lloyd
Amelia Lloyd

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:32 pm

-Manes jie visi nemegsta, o tas dalykas kai negali rodytis sauleje man jau nusibodo.Manes nesmerkia tik grifai, ir man jie lyg seima.Kaip tu toks tapai?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitimeSk. 11 08, 2009 4:37 pm

-susirgau ispanišku gripu.kažkoks nepažystamasis mane perkeitė.o..tu?
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Skardis. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skardis.   Skardis. - Page 9 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Skardis.

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 918Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Similar topics

-
» Skardis