|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 09 20, 2009 1:10 pm | |
| [[Ir vėl nepataikiau? xDDDDDD]]]
Kadangi kažkas čia iš dviejų didžiulis savimyla, jis kiek šyptelėjo, tvirtai žinodamas, kad Lotė kankinasi dėl jo. Stengdamasis nepasirodyt šlykščiai, Markis nuslėpė tą šypsnį ir žiūrėjo į merginą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 09 20, 2009 1:11 pm | |
| Ji atsimerkė. Akys buvo raudonos, todėl ji greit sumirksėjo ir jos vėl patapo..žaliai mėlynomis! |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 09 20, 2009 1:15 pm | |
| Oh wow, įspūdinga! Markas dar kažkiek laiko žiūrėjo į merginos akis. Galiausiai nutraukęs žvilgsnį, iš lėto žengė žingsnį atgal. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 09 20, 2009 1:16 pm | |
| -Shit, jos manęs nebeklauso,-tyliai sumurmėjo ri sumirksėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 09 20, 2009 1:28 pm | |
| - Gerai, einu... Sumurmėjo Markas. - Viso. Atsiduso ir apsisuko eiti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 09 20, 2009 1:34 pm | |
| Ji jau norėjo jam pasakyti, kad neišeitų, bet tiesiog atsistojo ir pažvelgė į jį |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Kv. 09 24, 2009 4:03 pm | |
| Žodžiu, nieko nepamatė, neatsisuko, ir nuėjo tolyn. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Kv. 09 24, 2009 4:09 pm | |
| Ji stipriai užsimerkė. po kiek laiko atsimerkė ir nuėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 10 18, 2009 3:45 pm | |
| Eric atėjo čia.Atsisėdo ant skardžio ir įsižiūrėjo į tolį.Ir po kiek laiko išėjo.
Paskutinį kartą redagavo Eric Wols, Kv. 10 22, 2009 6:50 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Antr. 10 20, 2009 12:34 pm | |
| po kažkiek laiko bastymosi po mokyklos teritoją, Loli priėjo skardį. buvo tamsus vakaras, tad gerai skardžio neįžiūrėjo. ėjo linkui skardžio drąsiai, įsitikinusi, kad tai tvirta žemė. eidama, aišku, vaikino neprimatė, tad eidama ant jo.. švelniai tariant.. tiesiog.. uždribo. - tfūj.. tai yra, sorry,- atsistojus sumurmėjo, nors į atsiprašymą nelabai tai ir buvo panašu. - gi tamsu ir taip toliau, ir panašiai...- gestikuoliuodama rankomis aiškino. galop, kol suprato, kad tai prie nieko neprives, nutilo, tuomet pasivalė suknutę,- išstraukė lazdelę, prikišus prie akių sumurmjo oculus reparo burtažodį, kad bent jau kažką įžiūrėtų. - better,- panosėj sumurmėjo mergina, ir įgrūdo lazdelę atgal.- okey, labai labai atsiprašau,- šyptelėjo pati sau išvydusi vaikiną, prisėdo ant kietos žemės. kiek laiko pasėdėjusi, paskakė, kad turinti eiti krautis daiktų ir išėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 3:52 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 3:53 pm | |
| Bella atėjo galvodama apie savo pokalbį su Ashton.Pamatė, jog nėra viena ir pasisveikino: -Labas... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 3:55 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 3:56 pm | |
| -Aš Isabelle, bet man labiau patinka kai mane vadina Bella.-Bella pamatė, kad jis toks pats išbales kaip ji:-Tu toks išbales.Kas tau yra? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 3:59 pm | |
| -nieko.aš...toks jau senai. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:01 pm | |
| Bella nebuvo mačiusi kito asmens tokio išbalusio:-Aš žinau, kad tu esi toks kaip aš, o aš esu Vampyrė.Ir tai matosi iš tavo odos, nes ji balta, o akys tokios kaip būna mano...kai esu nelaiminga. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:04 pm | |
| nusišypso. -gerai,kad nebūsiu vienas. surimtėja. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:06 pm | |
| -O man gerai, kad aš nebūsiu viena, nes čia visi manęs nekenčia.Kelintame tu kurse? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:10 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:12 pm | |
| -Aš pirmame.Tu klastuolis?-Bella atsisėdo ant skardžio. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:16 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:18 pm | |
| -Kodėl?Aš tai norėjau ten pakliūti, bet aš pasižymiu drąsa ir pakliūvau į grifų gūžtą.Aš jau atrodo žinau tavo vardą Edward..Cullen...Esu kažkur mačiusi tave...Bet nežinau kur... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:30 pm | |
| -man ten nepatinka esantys žmonės.pažįstu vieną. susiraukia. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:32 pm | |
| -Manes jie visi nemegsta, o tas dalykas kai negali rodytis sauleje man jau nusibodo.Manes nesmerkia tik grifai, ir man jie lyg seima.Kaip tu toks tapai? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 08, 2009 4:37 pm | |
| -susirgau ispanišku gripu.kažkoks nepažystamasis mane perkeitė.o..tu? |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. | |
| |
|