|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pen. 11 27, 2009 11:37 am | |
| -Dainuojam This Is It ,ok? -paklausė ji. -O tu tik lėk ,-pasišaipė iš Larisos ir vėl atsisuko į Galą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pen. 11 27, 2009 12:29 pm | |
| -Gerai.....,-tarstelėjo ir pradėjo dainuoti
-This is it, here I stand I’m the light of the world, I feel grand Got this love I can feel And I know yes for sure it is real And it feels as though I’ve seen your face a thousand times And you said you really know me too yourself [?] And I know that you have got addicted with your eyes [?] But you say you gonna live it for yourself. [?] I never heard a single word about you Falling in love wasn’t my plan I never thught that I would be your lover C’mon baby, just understand This is it, I can say, I’m the light of the world, run away [?] We can feel, this is real Every time I’m in love that I feel Michael Jackson “This Is It” Lyrics And I feel as though I’ve known you since 1,000 years And you tell me that you’ve seen my face before. And you said to me you don’t wnat me hanging round Many times, wanna do it here before [?] I never heard a single word about you Falling in love wasn’t my plan I never thught that I would be your lover C’mon baby, just understand This is it, I can feel I’m the light of the world, this is real Feel my song, we can say And I tell you I feel that way
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pen. 11 27, 2009 7:37 pm | |
| Ji sudainavus pakilo -aš jau turiu eiti ...iki...-ji ištarė ir nubėgo visa laiminga |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 11 29, 2009 6:44 pm | |
| Nespėjusi susigaudyti ,ji susijaudinusi tarė: -Aš irgi turiu eiti ,iki .. -tarė ji ir nudūmė kažkur. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 11 30, 2009 4:38 pm | |
| Nuėjusi prie ksradžio ji atsisėdo prie krašto ir ėmė dainuoti : -Girl, close your eyes Let that rhythm, get into to you Don't try to fight it There ain't nothin' that you can do Relax your mind Lay back and groove with mine You gotta feel the heat And we can ride the boogie Share that beat of love
(chorus) I wanna rock with you (all night) Dance you in the day (sunlight) I wanna rock with you (all night) We're gonna rock the night away
Out on the floor There ain't nobody there but us Girl, when you dance There's a magic that must be love Just take it slow 'Cause we got so far to go When you feel that heat And we gunna ride the boogie Share that beat of love
(chorus)
And when the grove is dead and gone yeah, u no that love survives so we can rock forever
I wanna rock with you I wanna groove with you
Rock (all night) Girl, (sunlight) Rock with you, rock with you,(all night)yeah Dance the night away (rock rock)
(chorus)
Feel the beat, feel the beat woo Rock you in the day (sunlight) I wanna rock (all night) Rock the night away
|
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 11 30, 2009 4:42 pm | |
| Bella atšlubavo prie skardžio ir išsibūrė ant kojos geresnį gipsą.Tada atsisėdo netoli skardžio ir žiūrėjo į dangų. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 11 30, 2009 8:32 pm | |
| Bella atsistojo ir nušlubavo į pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Kv. 12 03, 2009 10:57 am | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 12:34 pm | |
| G atėjo ir atsisėdo kažkur netoli skardžio krašto |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 12:49 pm | |
| Kvėpuodamas grynu oru, čia pasirodė Skotas. Iškart patraukė link savo mėgstamos vietelės, kur dažnai ateidavo, ne pasigėrėti vaizdu ar pnš.,bet jam čia tiesiog patiko. Artėjant žvilgsnis užkliuvo už merginos. Priėjęs arčiau, atsisėdo netoliese. - Sveika. Šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 12:53 pm | |
| Pamačiusi gražų vaikiną ji šyptelėjo: -labas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:06 pm | |
| - Jei nesuklysiu, būsi iš Klastūnyno. Kilstelėjo antakį. - Aš-Skotas. Nusišypsojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:07 pm | |
| -Tu neklysti,-šyptelėjo. -Malonu. Aš Georgina,-šyptelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:09 pm | |
| Nudžiugęs savo tiksliu šūviu, išsišiepia. Išgirdęs merginos vardą, tarsteli. - Mhmm, nuostabus vardas. Retas, labai gražus. Nusišypso. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:10 pm | |
| -Niekada jo per daug nemėgau, bet ačiū,-nusijuokia |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:11 pm | |
| - Kodėl gi? Kilstelėjo antakį susidomėjęs. - Aš visada norėjau retesnio vardo, bet visgi pasilikau ties senuoju variantu. Sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:13 pm | |
| -Ką žinau. Gyvent galima, bet vistiek nelabai jis man,-sukrizeno -Tavo vardas tai gražus,-linktelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:19 pm | |
| - Sakai? Dėkui. Man asmeniškai kiek pabodęs.. Kadangi patyriau vaikystėje traumą. O traumavo mane ilgaaai ir nuobodžiai. Visų mano drugų vardai buvo Skotas. Nusijuokė. - Aš rimtaaai. Taip ir suko smegenėles, nežinojom kuriam eiti kai kas kviesdavo.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:20 pm | |
| Ji nusijuok4: -Skotų armija? -Bet vardas vistiek gražus,-palinksėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:21 pm | |
| - Tragedija. Nusijuokė. - Dėkui, dėkui. Sukrizeno ir pažvelgė į tolį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:23 pm | |
| -Aniaa?-sukrizeno. nubraukusi plaukus nuo akių ji pažvelgė į Skotą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:30 pm | |
| Atsisukęs į Georginą, nusišypsojo. - Negalėjau neatkreipti dėmesio į tavo nuostabias akis. Komplimentus žarstyti jam buvo vienas malonumas, toks įprastas kaip ir šypsotis kiekvienam praeinančiam. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:31 pm | |
| -Um, ačiū,-šyptelėjo ir pažvelgė į jo akis. Žyyydras akis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:39 pm | |
| - Visgi man sekasi, vos tik išėjęs pasidairyti, randu tokių gražių merginų. Čia rojus. Sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Sk. 12 06, 2009 1:42 pm | |
| -Žinai, biškį geriau apieškojęs, turbūt rastum ir gražesnių,-sukrizeno |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. | |
| |
|