|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 1:54 pm | |
| -Mano atmintis geresnė,- nusijuokė.- Seniai bendravom... hm... prieš penkerius metus?- mėgino spėti. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:44 pm | |
| -Atrodo.-Bella nusišypsojo:-Kaip keista tave čia matyti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:45 pm | |
| -Wha?- nesuprato.- Kodėl?- nusijuokė.- Juk aš burtininkas... mano vieta Hogvartse. Atsisėdo ant žemės, nenuleisdamas nuo pusseserės akių. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:47 pm | |
| -Galėjai patekti į Durmštrangą ar kokia ten mokykla. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:48 pm | |
| -Ai jo... tėvai norėjo mane siųst į Durmštrangą. Bet juk jis šiaurėje, ten šalta,- sukrizeno.- O tu kartais neturėtum mokytis Biobetonse? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:50 pm | |
| -Tu juokauji? Ten taip nuobodu. Mokiausi ten. Nemėgstu prancūzų. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:52 pm | |
| -Kodėl? Dėl to, kad keistai kalba?- pasidomėjo rimtu veidu.- Ar dėl to, kad ten reikia dėvėt žydras unoformas?- suprunkštė. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:53 pm | |
| -Žydros uniformos visad nervavo. Savo kažkada sukarpiau.-Bella prisipažino |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 2:58 pm | |
| -Tai gal tave išmetė už uniformos sukarpymą?- pasidomėjo.- O kaip tau patiko pati Prancūzija? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:00 pm | |
| -Neišmetė manęs. Tiesiog gavau laišką, kad galiu mokytis Hogvartse ir iškart iš ten išsinešdinau. Prancūzijoje gražu, bet kai vis kokioje turgavietėje ar kur kartoja "Que vous l'aimiez?". Pradeda nervint. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:05 pm | |
| Kokias penkias sekundes išsižiojęs spoksojo į Isabellę. -Ką jie ten kartoja?- pagaliau paklausė. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:07 pm | |
| -Išvertus jie kartoja:Ar jums šis patinka?-Bella nusijuokė:-Du metus ten pragyvenus gal kažkiek išmokau. Kiek tau metų? Septyniolika?-Bella nusijuokė |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:13 pm | |
| -Neee... man penkiolika,- išsišiepė.- O aš tikrai atrodau vyresnis nei esu?- pakilnojo antakius. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:14 pm | |
| -Tai aišku, kad atrodo. Man viso labo tik trylika...na šeštadienį keturiolika, bet tai nieko neprideda.-Bella nusiėmė kopišoną ir užsirišo grifų šaliką. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:20 pm | |
| -Taigi, tu trečiakursė...- lėtai pasakė, mintyse viską suvedęs į krūvą.- Beje, pramokai per tuos metus prancūzų kalbos? Juk pamokas ta kalba vesdavo?.. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:22 pm | |
| -Pramokau ir vesdavo jas. Tu varnanagis? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 3:27 pm | |
| -Tai tau sunku buvo...- sumurmėjo.- Taip, aš varnanagis, penktakursis,- nusišypsojo.- u, kaip matau, grifė. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 4:18 pm | |
| -Taigi. Iš kur tu?-Bella paėmė sniego gniužtę ir numetė į šalį:-Ko tu vis šypsaisi? Negi ir vėl susivėliau?-Bella užsidėjo kopišoną, nes galvojo, kad susivėlė:-Nejuokinga. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 4:31 pm | |
| -O aš gimiau Britanijoj,- šyptelėjo.- Nesišaipau aš iš tavęs, nesi susivėlus,- nusijuokė. Tada susigrūdo rankas į kišenes, nes jau pradėjo jausti šaltį. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 4:35 pm | |
| -Tau šalta?-paklausė ji:-Nemėgstu kai iš manęs juokias. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 4:39 pm | |
| -Aha, truputį šalta,- linktelėjo. Šiaip jam buvo labai šalta, bet ne lygis prisipažint.- Aš juk nesijuokiu,- rimtai pažiūrėjo į ją. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 4:41 pm | |
| -Taip ir patikėjau. Einam kur nors antraip liksi sušalęs į ledą. Tada nesitikėk, kad temsiu tave iki Hogvartso. Nesu tau kokia supermenė ar koks Švarcnegeris.-Bella šyptelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 5:06 pm | |
| -Okay... varom į pilį,- nusišypsojo atsistodamas.- Be to, jau temsta,- pažiūrėjo į dangų. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 5:07 pm | |
| -Kaip bijau. Aš labiausiai bijau aukščio-kiekendama pasakė:-Kur tiksliai? Einam į didžiają salę antraip tuoj kaikas mirs iš bado.-Bella bedė į save pirštu |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. Pir. 01 25, 2010 5:12 pm | |
| -Ne tas vienas kaikas nori valgyti,- nusijuokė.- Gerai, einam,- paėmė pusseserę už rankos ir nusitempė link pilies.
((Rašyk pirmą salėj ;D)) |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skardis. | |
| |
|
| |
|