Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Pakrantė prie ežero [4]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:23 pm

-Aš ir jis.. Bet nebesvarbu,-tarė Keith.
-Eik vykis Mattew. Tik dėl tavęs jis čia atėjo.
tada ji atsisuko į Jake
Atgal į viršų Go down
Keith Fuller
Keith Fuller

Pranešimų skaičius : 15215
Female Amžius : 31
Profesija : Mokinė.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:25 pm

Keith staigiai atsistojo.
-Kodėl man nieko nesakei?
Prisimusi,kad apie Mattew taip pat nieko nesąkė,pridūrė:
-Ai,nevermind.
Paskubomis ji nubėgo ton usėn kur buvo nuėjęs Mattew.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:28 pm

Jake'as susirado marškinius ir paskubomis juos užsisagstė. Atsistojęs susikišo rankas į kišenes ir neskubėdamas nuėjo pilies pusėn. T.y. priešingon nei stovėjo Anne.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:29 pm

Anne jam tarė, jis buvo netoli, tad jai nereikėjo rėkti:
-Kodėl taip padarei..?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:37 pm

-Padariau ką?- Jake'as apsisuko ant kulno ir įsmeigė šaltas akis į Annę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:39 pm

-kodėl šitaip su manim pasielgei? Įskaudinai ne tik mane, bet ir Mattew.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:44 pm

-Atsiprašau, įskaudinau? O, taip, tau juk galima žaist mano jausmais ir flirtuot su grifais užeigose, bet kaip , šlykštynė, tai ppasielgiau?- Jake'o balse buvo girdėt pyktis ir suirzimas, bet galima buvo išgirsti ir įskaudinto tono gaidelę?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:45 pm

-Ką..? iš kur tu..? beje, aš neflirtavau,-pasipiktino
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:54 pm

-Iš kur aš..? Pats mačiau,- mikliai sumelavo. Tiesą sakant, jis ėmė abejoti ar ta ketvirtakursė tikrai sakė tiesą. Juolab.. Jake'as papurtė galvą.- Vien iš tavo išraiškos matosi,- burbtelėjo ir vėl apsisuko eiti.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 3:56 pm

-Ką.?? O Dieve.. Jis mano geriausias draugas nuo vaikystės. Kad ir ką matei.. Na, žodžiu, jis tik draugas. O tu su Keith..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:00 pm

-Kad ir ką mačiau. Vis dėl to neneigi kad kažkas buvo? Mažute, knygų neskaitai?- tarė ironiškai.- Nuo draugystės iki aistros vienas žingsnis, ar kaip ten,- burbtelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:02 pm

-Nieko nebuvo, žmogau. Aš laukiau tavęs, tu nepasirodei. Tarp mūsų NIEKO nebuvo.
-iki aistros? Nejuokink manęs. Jis man tik draugas. Tik draugas jau daugiau nei 8 metus.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:03 pm

-Whatsoever,- sumurmėjo neatsisukdamas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:05 pm

-Jacob'ai, tiesiog pasakyk kas yra tarp tavęs ir Keith.
Atgal į viršų Go down
Keith Fuller
Keith Fuller

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:06 pm

((Įkišam,ištraukiam,ir nieko daugiau ;/ ))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:07 pm

[[Baaaik xDD]]
Atgal į viršų Go down
Keith Fuller
Keith Fuller

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:09 pm

((Whaaaat? xDDDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:44 pm

-Yra? Buvo.. Pati matei kas buvo,- gūžtelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:48 pm

-Negaliu patikėt, kad iškeičiau mane mylintį žmogų į tokį, kuris manęs nemyli ir negerbia
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:51 pm

-A, tai dabar aš nemylintis ir negerbiantis?- Jake'as atsisuko, akimis gręždamas Annę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:52 pm

-Tai ką mačiau galima pavadinti meile ?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 4:58 pm

-Meilė? Da tai buvo..- Jake'as būtų pratęsęs, bet laiku susivokė kad tai būtų tik pabloginę situaciją.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:03 pm

-mhm. Tai buvo..?
-Tai buvo šlykštu iš tavo pusės.
Ji atsisėdo ant suoliuko
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:17 pm

Jake'as taip pat atsisėdo ant suoliuko, tik maždaug išlaikydamas atstumą.
-Ar jūs su tuo grifu.. nieko? Ta prasme,- kiek nerišliai tarė, nežiūrėdamas į Annę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:19 pm

-Jau sakiau, kad nieko. Jis mano senas draugas
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 3 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Pakrantė prie ežero [4]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 318Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Similar topics

-
» Pakrantė prie ežero [3]
» Pakrantė prie ežero [5]
» Pakrantė prie ežero
» Pakrantė prie ežero [2]
» Ežero pakrantė