Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Pakrantė prie ežero [4]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:26 pm

Jakes įkvėpė ir užvertė galvą viršun.
-Aš toks idiotas..- burbtelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:27 pm

-Taip, tu toks,-gūžtelėjo pečiais
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:32 pm

-Ačiūū,- tarė sarkastiškai.- Aš.. Umm..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 5:33 pm

Ji pažvelgė į besileidžiančią saulę ir atsisuko į Džeiką:
-Tu..?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 6:10 pm

-Aš naivus, pavydus ir.. idiotas,- atsiduso.- Turėjau suprasti ko ji nori,- ranka pasitrynė kaktą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 6:12 pm

Ji tiik sukryžiavo rankas ant krūtinės ir nusuko akis nuo Džeiko
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 6:54 pm

-Ką dar turėčiau pasakyti?- suurzgė ir papurtė galvą.- Yeah, aš idiotas. Prisiekiu daugiau tau nebesirodyt ir negadint gyvenimo,- sumurmėjo ir atsistojo.- Tipo čiao..- įkvėpė nusisukdamas eiti.- Ir.. Atsiprašau,- pridūrė tyliau.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 6:58 pm

-Džeikai, ar tu mane myli? Jeigu taip, atleisiu, jeigu ne, na, tada sėkmės ieškant tos, kurią mylėsi,-gūžtelėjo pečiais
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:37 pm

-Anne, manai jei nemylėčiau, būčiau, umm..- staiga nutilo. Apsisuko ir pažvelgė merginai į akis. - Ką pati manai?- tarė, nenusukdamas akių.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:39 pm

-Ką galiu manyt? Tu mane išdavei. Galdėl to, kad sukeltum man pavydą, o gal dėl to, kad tau Keith patinka. nežinau. nežinau ką manyt
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:42 pm

-Keith? Umm, ji graži ir viską, bet 1) ji jau turi vaikiną; 2) aš jau turiu merginą. Ar turėjau,- nusuko akis.- Žinai kad negalėčiau tavęs su niekuo dalintis,- vėl pažvelgė į Annę.- Man pripūtė miglos, o aš patikėjau nei nepatikrinęs.. Ir, na..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:45 pm

-negalėttum?
-Kas galėjo tau pripūst miglos?--pakėlė antakį
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:50 pm

-Umm. Su jumis ten sedėjo kažkokia ketvirtakurse,- sumirksėjo kalta veido išraiška.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:51 pm

-Die,-pervertė akim ir susiraukė
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:53 pm

-Kąą? Ji kalbėjo įtikinamai.. Aš pavydus.. Teks priprasti,- gūžtelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:54 pm

-Tikėsi kiekvienom.. kurios tau ką nors pasakys?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:55 pm

-Um. Ne. Kitą kartą ateisiu ir tiesiai šviesiai išdaužysiu konkurentui snukį, jei toks bus. Net tai taktiškiau,- sumirksėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 7:58 pm

-Skamba gerai,-šyptelėjo
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 8:00 pm

-Manyčiau,- sukikeno.- Pala. Tu atleidai ar aš neišgirdau?- pakreipė galvą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimePir. 06 15, 2009 8:01 pm

-Manyčiau.. atleidau,-šyptelėjo
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 06 16, 2009 2:31 pm

Jake'as išsišiepė. Nieko nesakęs tiesiog pasilenkė prie Annės ir įsisiurbė į lūpas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 06 16, 2009 2:31 pm

Annė jį apkabino ir atsakė tuo pačiu
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 06 16, 2009 2:38 pm

Jake'as atsitraukė.
-Umm. Kiek pamenu mes kažkur ėjom?..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 06 16, 2009 2:40 pm

-Gal ir ėjom..nutęsė ir sukrizeno
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitimeAntr. 06 16, 2009 2:59 pm

-Tai tęsiam ėjimą,- palinksėjo ir apsikabinęs merginą per pečius, nulaviravo į pilį.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pakrantė prie ežero [4]   Pakrantė prie ežero [4] - Page 4 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Pakrantė prie ežero [4]

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 418Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Similar topics

-
» Pakrantė prie ežero [3]
» Pakrantė prie ežero [5]
» Pakrantė prie ežero
» Pakrantė prie ežero [2]
» Ežero pakrantė