|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 5:51 pm | |
| Di metė akis į butelį, lyg ten būtų užrašytas atsakymas. - Kad pati žinočiau. - sukikeno ir gūžtelėjusi pečiais užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 5:57 pm | |
| Ashtonas išsišiepė. - Suprasiu, kaip ne, - sukrizeno ir pradėjo artėti prie Di lūpų. Kai buvo likę vos keli milimetrai, Ashtas sustojo ir atsitraukė. - Gražus mėnulis, - sukrizeno, akimis ieškodamas mėnulio danguje. Deja jo nesimatė. Ashtonas tiesiog žaidė. Ashtas puikiai suprato, jog Di turbūt nenorės turėti kažkokių santykių su kitu vyru, jei neseniai prarado savo mylimąjį. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:02 pm | |
| Di sumirksėjo. - Arba aš akla, arba aš tokio nematau. - pakėlė akis į dangų. Bukai pamirksėjusi iškėlė pirštą. - Žiūrėk. - sukikeno. - Ateiviai! - vis dar kikendama užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:04 pm | |
| - Ėė, o tu labai rimtai supyksi, jeigu aš rimtai tave pabučiuosiu? - prisimerkė, vėl atsisukęs į Di. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:06 pm | |
| - Jo, nes per tave ateiviai pabėgo. Pažiūrėk nebėra. - sukikeno Di. - A tu čia rimtai buvai? - kilstelėjo antakį. - Atsiprašau tokioje stadijoje man sunkoka mąstyt. - pavojingai sulingavo ir užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:14 pm | |
| Ashtas numojo ranka į dangų ir prisitraukęs Di prie savęs, pradėjo švelniai bučiuoti. Kai jie baigė, vyras atsitraukė ir nieko nesakęs užsivertė butelį. Puikiai žinojo, kad dabar jo laukia vienareikšmiškas atpildas - uždaužymas su kablais. Ashtonas žvilgtelėjo į Di, laukdamas savo lemties. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:25 pm | |
| [[ ryte bus: Ir vėl penktadienis Ir vėl galva kaip avilys Ir atsikelt sunku Ir vėl kamuoja troškulys sory raketmanija xD ]]
Di sustojo linguot. - Ką gi. - trumpai tarstelėjo ir gūžtelėjo pečiais. - Tu nesu bučiavimosi ekspertas. - sukikeno ir sulingavusi įsistvėrė į medį. Pribaigusi butelį čiupo kitą. - Aš čia biškį ne į temą, bet pranešu, kad su manim būti pavojinga. Gali pradėti daryti nesąmones, prarasti atmintį ar pereiti MV. Galų gale gali būti taip, kad tave nupyškins kita mano sesė ir tu būsi paverstas kaulu. Kas čia žino. - gūžtelėjo pečiais ir užsivertė martinio butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| |
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:32 pm | |
| Di apsižvalgė. - Man ro čiujinu, kad tokių neturiu. - gūžtelėjo pečiais ir kikendama užsivertė butelį.
[[ aš sakiau xDDDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:33 pm | |
| - Tu kaip narkotikas. Vieną kartą pabandai ir atsitraukti neina, - išsišiepė ir dar kartą pabučiavo Di. Ją paleidęs, vyras, užsivertė butelį. - Gražuolė, - konstatavo faktą, nužiūrinėdamas ją. Ashtas išsišiepė. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:35 pm | |
| Di metė akis į tuščią martinio butelį. - Ryt plyš galva. Va čia tai faktas. - sukikeno ir užsivertė butelį. - Kažkur man tai girdėta... - susiraukė. - Aj nevermind. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:39 pm | |
| - Spėju šitmai vyrų tau sakė, jog tu nerealiai graži, - palinksėjo ir užsivertė butelį. - Kažkodėl man atrodo, jog tu rytoj nenorėsi nieko prisiminti, - šyptelėjo ir žvilgtelėjo į Di. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:40 pm | |
| Di kietai atsigulė ant žolės. - Ir tai man kažkur girdėta, bet kam tai rūpi. - gūžtelėjo pečiais ir užsimerkusi užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:44 pm | |
| - Dežavu, - pakilnojo antakius ir prisislinko prie Di. - Gražus oras, - palinksėjo galvą, kai tolumoje pasigirdo griaustinis. Ashtas pribaigė butelį ir nusviedė jį kažkur į tolį. Ashtonas perdėjo ranką per Di ir į ją atsirėmė. Dabar Ashtono veidas buvo virš merginos. - Leisk man, kaip blondinui ne į temą. Mėgsti vasarą? - išsišiepė. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:46 pm | |
| Di pažiūrėjo į dangų. - Niaukiasi. Labiau mėgstu lietų, bet kas ne px. - sukikeno. - Tarkim mėgstu. O kas? - paklausė ir pribaigė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:48 pm | |
| - Skrisim į Afriką, - išsišiepė. Netikėtai, iš dangaus pradėjo pliupsėti lietaus lašai. Jų vis daugėjo ir daugėjo... Pagaliau lijo kaip iš kibiro. Ashtas atsigulė ant šlapios žolės, susinėrė rankas už galvos. Vyro marškinėliai buvo kiauriai šlapi. Ashtonas išsišiepė. - Matei? Va šitaip aš padariau, vien dėl tavęs, - sukrizeno. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:51 pm | |
| Di kaip mažas vaikas suplojo rankomis. - Jėėė. - sukikeno. Šlapi plaukai lipo prie veido. - Cha. - sumurmėjo. Aplinkui žemė buvp šlapia ir virtu viena mase - purvu. - Ką ten šnekėjai apie Afriką? - sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:55 pm | |
| - Nieko, nieko, - papurtė galvą ir sukrizeno. - Nesušalsi? - kilstelėjo antakį. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 6:58 pm | |
| Di kilstelėjo antakį. - Juokus mėgsti? Aš esu prisitaikiusi prie visko. - sukikeno. - Nebeturiu ko gert. - niūriai sumurmėjo ir atsisėdo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:00 pm | |
| Ashtas iškėlė pirštą ir pamosavo lazdele. Kiek tolėliau, už jo galvos, pradėjo kastis duobė. Savaime. Žemės kilo ir krito šalia aukšto beržo. Ashtonas žvilgtelėjo, kaip vyksta darbas ir šyptelėjo. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:11 pm | |
| Di apsižvalgė. - Što per fak...? - sumurmėjo žiūrėdama į vis didėjančią duobę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:19 pm | |
| Ashtonas suklanksėjo akimis. - Aš pasinaudoju nerealiomis merginomis ir paskui jas užkasu gyvas. Ką nesimato? - labai rimtu balsu pasakė ir atsistojo. Vyras sustabdė kasimą ir paėmė Di ant rankų. - Atsisveikink su pasauliu... - palinksėjo ir nunešė Di prie duobės. - Nes turiu nerealiai geros ugninės, nuo kurios ilgam atsijungsi, - sukrizeno ir pastatė merginą, tolėliau nuo duobės. Profesorius įšoko į duobę ir apsižvalgęs, surado dėžę butelių. Vyras paėmė ją ir išlipo iš duobės. Dėžė buvo nerealiai didelė. Ashtonas padėjo ją ant žemės, šalia Di kojų ir nurodė žemėms grįžti atgal. Ashtas išsišiepė ir pritūpė prie dėžės. Greit atidaręs, ištraukė kelis butelius. Išsišiepė ir atsistojo. Vieną butelį padavė, o kitą pats atsisuko. - Mm. 99 ugninė, - išsišiepė ir užsivertė butelį.
Paskutinį kartą redagavo Ashtonas Smithas, Kv. 03 12, 2009 7:23 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:21 pm | |
| - Omgf. - sukikeno Di žiūrėdama į dėžę. - Ko iš kart nesakei? - vis dar kikendama užsivertė butelį.
[[ nupūtei dulkes, nors lyja? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:24 pm | |
| Išlaikyta ugninė kirto Ashtui į galvą. - Net nežinau, - išsišiepė ir padėjo butelį ant žemės. Apkabinęs Di per liemenį, pabučiavo ją. "Nuo šito elgiuosi kaip kažkoks pašlemėkas." - pagalvojo ir šyptelėjo. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:30 pm | |
| - Taaaaaaaaaaaaaaau jau užteks. - sukikeno ir užsivertė butelį. - O aš kol pastoviu ant kojų tol galiu gert. - šyptelėjo ir sulingavo taip, kad tikrai būtų nudribus. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) | |
| |
|
| |
|