|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:38 pm | |
| - Tu teisi. Man užteks, bet aš greit neišsiblaivysiu, - sukrizeno, vis dar nepaleisdamas Di. Vyras dar kartą pabučiavo ją. - Mažute mano, - šyptelėjo ir ranka perbraukė merginos plaukus. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:41 pm | |
| - Nuo ko priklauso Tavo išsiblaivymas? - paklausė kilstelėjusi antakį ir užsivertė butelį. Tada sudrebėjo. Lietus nesustojo. - Eh laimėjai. Visdėlto man tuoj bus šalta. - sukikeno. - Bet kam tai rūpi. - numojo ranka ir vėl užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 7:43 pm | |
| - Nuo nieko, - išsišiepė. - Gal eime į pilį? - kilstelėjo antakį. Ashtas pats tebuvo tik su marškiniais. Ir tie patys buvo peršlapę. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:00 pm | |
| - Aš benamė. Neturiu savo kambario. - sukikeno ir pribaigė butelį. - Teks vėl miegot Šluotinėj. - gūžtelėjo pečiais ir iškėlė veidą į dangų. - Cha. O maniau kad lietus blaivina. Ni-fi-ga. - sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:05 pm | |
| - Galėtum pas mane miegoti, - išsišiepė ir pakilnojo antakius. - Tiesa. Vienas klausimas. Čia tik girti nuotykiai, ar kažkas daugiau? - kilstelėjo antakį ir šyptelėjo. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:11 pm | |
| Di sumirksėjo. - Žiaurus dežavu. Viskas dvejinas... - sumurmėjo. - Kaip suprast? Aš bliondė, kartais nieko nesuprantu. - sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:14 pm | |
| Ashtonas šyptelėjo. - Nieko, nieko, - papurtė galvą ir stipriau priglaudė Di prie savęs. Kad nešaltų. - Tai nemiegosi pas mane? - prikando lūpą. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:18 pm | |
| - Miegoti pas beveik nepažįstamą žmogų? Vo čia tai man rimtai girdėta. - sukikeno. - Sakau mano protas atsijungęs. Nieko nežinau. - gūžtelėjo pečiais. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:23 pm | |
| - Aš galiu galvoti už tave, - sukrizeno. - Nemanau, kad ant to čiužinio labai patogu. Pas mane milžiniška, minkšta, patogi lova, - pakilnojo antakius. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:26 pm | |
| Di bukai sumirksėjo. - Tikrai gali? Man jau geriau miegot ant čiužinio negu nepažįstamoj aplinkoj. - sukikeno. - Bet kartoju negaliu mąstysti. Jeigu ką nors man padarysi, Kim'ė su Angel bala žino ką tau padarys. Ofcialiai patvirtinta. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:30 pm | |
| - Mažut, aš gi ant čiužinio miegosiu, o tu kaip karalienė lovoje. Negi lįsiu prie tokio grožio? - išsišiepė. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:31 pm | |
| Di nužvelgė Ashtą. - O velniai tave žino. - sukikeno. - Jeigu paskolinsi kokius nors normalius savo marškisius tai gal ir eisiu. - šyptelėjo.
[[ blią kim grįžo xDDDDDDDDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 03 12, 2009 8:35 pm | |
| - Paskolinsiu, paskolinsiu, - sukrizeno ir išsišiepė. Ashtas paėmė Di ant rankų, lyg nuotaką. - Į pilį, - išsišiepė ir nuėjo link pilies. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| |
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Pen. 03 13, 2009 12:12 pm | |
| [[ kas čia ofcialaus? xDDDDDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:22 pm | |
| Letė atėjo prie miško pakraščio ir atsidususi atsisėdo ant kelmo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:23 pm | |
| Atbėgusi Laura priėjo prie Letės. - Spėjau? - atsiduso. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:27 pm | |
| - Spėk iš trijų kartų, - sukikeno ir išsitraukė iš už kelmo dėžę ugninės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:28 pm | |
| - Spėju, kad spėjau. - Nusijuokė ir pamačiusi dėžę ugninės išsprogdino akis. - Iš kur parovei? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:34 pm | |
| - Et spėk iš trijų kartų, - pakartojo ir nusijuokė. - Nori? - tarė išimdama ugninės buteli ir pamosikavus jį prieš Lauros nosį. - Ne? nenoriu negausi, - sukrizeno ir atsidarius pradėjo gurkšnoti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:36 pm | |
| Sustabdė Letę ir tarė: - Gausiu. Bet einam toliau, okei? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 03 14, 2009 5:38 pm | |
| - Okey okey. - gužtelėjo pečiais ir atsitojo. |