|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 2:28 pm | |
| - Jamu, jamu, jamu, - sumosavo rankomis, ieškodama ugninės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 2:32 pm | |
| - Imk, imk, imk, - sukrizeno ragindama. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 2:46 pm | |
| - Duok, duok, - palinksėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 2:47 pm | |
| - Vaikų darželis, - su perdėta ironija šyptelėjo Melannie ir pametė Adrianai iš kažkur atsiradusį butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 2:49 pm | |
| Adrė išsišiepė ir užsivertė ką tik gautą butelį. - Daaah. Tikrai, kad išlaikyta, - sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 4:06 pm | |
| - Gerk tik... - nutęsė ir pasėmė vėl kitą bonkę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 4:24 pm | |
| - ah... Įsimylėjau, - atsiduso, spoksodama į savo butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 12, 2009 7:02 pm | |
| - Pirmoji meilė ane? - sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Antr. 04 14, 2009 9:48 am | |
| Melannie blankiai šyptelėjo. Mergina pakilo nuo kelmo ir ant jo pastatė nebaigtą gerti butelį. - Aš jau eisiu, - sumurmėjo. Apsisukusi ant kulno, nuėjo. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:02 pm | |
| Eilinį kartą atsirado kaip iš niekur. Joo, jai taip patiko. Maya nusižiovojo ir nuobodžiaudama atsirėmė į medį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:07 pm | |
| Taip pat iš niekur (tiksliau iš krūmų) atsirado Jeff'as. Rankose jis laikė didžiulę ugninės dėžę. Pamatęs kažkokią žmogystą, agentas pervertė akis ir jau apsisuko eiti, tačiau pagaliau pastebėjo tos žmogystos figūrą. Jeff'as susitingo ir vėl apsisuko link Mayos. Nutaisęs super sexy smailą, nuvairavo prie merginos. - Atleiskite panele, gal galite pasakyti, į kokį rojų aš patekau? - suklanksėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:10 pm | |
| -Mano vardas jau seniai nebe Angel. Burbtelėjo pavarčius akim ir nužvelgė Jeff'ą. Dar atidžiau - ugninės dėžę jo rankose. -Enough with the small talk. Daliniesi šituo daiktu? Kilstelėjo antakį, mostelėdama į ugninę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:13 pm | |
| - Jei ne Angel, tai gal kokia Deivė? - išsišiepė. - Ok, ok. Tyliu, - palinksėjo. - Už mažą bučinuką dalinčiausi, bet užteks ir tikro tavo vardo, - pakilnojo antakius. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:17 pm | |
| -Maya. Ta pati, skandalingoji Maya. Nusivaipė. -Gerai, mėgstu save sureikšminti. Šyptelėjo ir ištiesė ranką. -Well, I'm waiting. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:22 pm | |
| Jeff'as pažvelgė į ištiestą Mayos ranką. Jis aišku suprato, ko ji nori, tačiau... - Em..? - suklapsėjo akimis. Vyras padėjo ugninę ant žemės ir nusimovė paltą. - Šyto? Ne? - kilstelėjo antakį, tiesdamas paltą Mayai. Tą patį padarė maždaug su visais rūbais, kol liko tik su berankove maikute ir džinsais. - Šakės. Niekada nesuprasiu tų moterų, - atsiduso, padėdamas rūbus ant žemės. Vyras vėl pasiėmė ugninę ir ištiesė ranką Mayai. - Dabar tavo eilė ir galėsim jau į krūmus lįst, - kiek įmanoma rimčiau pasakė ir išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:22 pm | |
| -Fak jū. Susiraukė. -Tu man skolingas ugninės. Kilstelėjo antakį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:25 pm | |
| - Iš kart reikėjo sakyti, o ne išrengti vargšą vyrą, - nuleido galvą ir lėtai papurtė ją. - Tai ugninės nori? - suklapsėjo akimis, pakėlęs galvą. - Tikrai nori? - išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:39 pm | |
| -Tai buvo tavo prielaida. Iškėlė rodomąjį pirštą. -Aš nesakiau nei žodžio. Pergalingai išsišiepė. -Taip noriu. Ir kas iš to? Prisimerkė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:41 pm | |
| - Haa... - nutęsė. - Žinai? Ugninę reikia užsidirbti! - išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:44 pm | |
| -Sooooo..? Nutęsė ir lėtai suklapsėjo akimis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:46 pm | |
| Jeff'as gūžtelėjo pečiais ir užsivertė butelį. - Do something, - palinksėjo. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 5:57 pm | |
| -Something. Džentelmanas vadinasi. Pažadų nevykdo. Aš tau savo vardą pasakiau. Atsiduso. -Gerai, jei jau ką nors, tai ką nors. Gūžtelėjo ir atsisėdo prie Jeff'o. Atsisuko į jį ir įrėmusi dvi rankas vaikinui į krūtinę, nustūmė atgal. Judesys buvo gan netikėtas ((tdl tarkim jis ir nukrito xDD)). Maya pasilenkė per jį link dėžės ir išsitraukė tris butelius. Vėl atsisėdusi tiesiai, atsisuko į gulintį Jeff'ą. -Maždaug taip? Išsišiepė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:09 pm | |
| Jeff'as, aišku gulintis ant žemės, apsilaistė visą maikę ugnine. - Šakės. Blogis tu, mano angelėli, blogis, - papurtė galvą, nusiimdamas ir maikę. - Dabar turėsi kompensuoti man žalą, - sukrizeno, įsitaisydamas šalia Mayos. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:10 pm | |
| -Visada buvau ir būsiu. Linktelėjo. -Tipo abejoju ar tu įtilpsi į mano maikę. Sukrizeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:12 pm | |
| Jeff'as papurtė galvą ir pasisodino Mayą ant kelių. Apsikabinęs ją, išsišiepė. - Žinai, tu kaip šildytuvas, - palinksėjo ir užsivertė butelį. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) | |
| |
|
| |
|