|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:17 pm | |
| -Kur jau. Aš jau mėnuo kaip vaikščiojantis lavonas. Kilstelėjo antakį ir padėjo apledėjusią ranką Jeff'ui ant veido. -Miela, 'nia? Nors anyway, man nešalta. Gūžtelėjo ir gurkštelėjo ugninės.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:19 pm | |
| - Rimtai? Tu šalta? Net nepastebėjau? - papurtė galvą ir užsivertė butelį. - Šiiiilta tu, - palinksėjo ir išsišiepė. - Angeliškasis velnio neštas šildytuvas, - suklapsėjo akimis. - Cūūl, - išsišiepė. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:22 pm | |
| Maya lėtai suklapsėjo akimis. -Taaaai.. Turėjo būt komplimentas, ar.. Susiraukė. Nusprendus kad nieko gero neišmąstys, tiesiog užsivertė butelį. -Maybe. Gūžtelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:24 pm | |
| [[ Įsivaizduokim, kad Ayam sėdėjo nugara į Jeff'ą xDD. ]] Jeff'as padėjo galvą ant Mayos peties ir pakreipė jį taip, kad matytų merginos veidą. - Žinojai, kad tu labai graži? - suklapsėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:27 pm | |
| -Everything's possible. Gūžtelėjo. -Tiesą sakant pastaruoju metu savo atvaizdą mačiau tik ant.. Kilstelėjo ugninę. -Kažko panašaus į šitą prietaisą. Sumirksėjo. -O kąą? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:31 pm | |
| - Nieeko, - prikando lūpą ir vėl nusisuko kažkur į žemę prieš juos. Po keletos minučių, Jeff'as vėl atsisuko. - O tu žinojai, kad aš greit nesusilaikysiu ir už savo veiksmus gausiu į galvą? - suklapsėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:34 pm | |
| -Maybe. Dėl gavimo į galvą aš tikra 999 promilėm. Linktelėjo. -Tik maybe būtų įdomu prieš tai sužinot tavo vardą. Nusijuokė. -Na, žinai, kad po to žinočiau ką rėkti. Nekaltai sumirksėjo. -Maždaug "Jonai, tu kalės sūnau".. Sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:36 pm | |
| Jeff'as nusijuokė. - Jeff'as, - greit tarstelėjo ir įsisiurbė į Mayos lūpas. Bučiavosi maždaug dieviškai su trupučiu. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:42 pm | |
| [[ ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:42 pm | |
| ((Ko tu čia vėl? xDDDDDDDDDDDDDDDDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:49 pm | |
| [[Nu man ner ka veikt xDD]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:49 pm | |
| [[ THAT'S UR PROBLEM, CHILD xDDD ]]
-Pataikei, blm. Nesukoordinuoju kumščio kad tau trenkt. Prisimerkė. -Oh well. Ur a lucky son of a bitch, ya' know? Atsiduso. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:51 pm | |
| Jeff'as prisimerkė. - Ką blogai padariau? - kilstelėjo antakį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:52 pm | |
| -Aš feministė, idiote tu. Nusivaipė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:56 pm | |
| Jeff'as gūžtelėjo pečiais ir užsivertė butelį. - Ir pagal idėją, aš per greitai elgiuosi nia? - suklapsėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 6:58 pm | |
| -Nu ta.. Neee. Sumirksėjo. -Tu šiaip išnaudotojas ir viskas. Gurkštelėjo ugninės. -Ir nereik vaidint nesusipratusio. Palinksėjo. -Jerri.. Ar kaip ten tu. Sumirksėjo again. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:00 pm | |
| - Šakės. Typo mąstai, kad tu man reikalinga kaip žaisliukas? - Jeffas papurtė galvą ir užsivertė butelį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:03 pm | |
| Kelias minutes mąstė. -Neee, bet tai idėja. Sumirksėjo. -Išnaudoji moteris, naudodamasis jų silpnybėm. Pareiškė iškeldama ugninės butelį ir žvilgtelėdama į jį. Gurkštelėjo iš jo ir pastatė ant žemės.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:04 pm | |
| - Ahh c'mon. Negi aš atrodau toks blogis? - išsišiepė, nutaisęs evil smailą. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:06 pm | |
| -Neatrodai. Bet išvaizda apgaulinga. Aš tai žinau. Išsišiepė ir kelias akimirkas merginos akys buvo ryškiai raudonos. -Kietai, ane? Geriausiai atrodo violetinės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:09 pm | |
| - Aš gerietis. Rimtai, - palinksėjo, turėdamas omenyje savo darbą. - Šakės. Velnias tu, tikrai, kad, - sukrizeno, įdėmiai stebėdamas Mayos akis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:13 pm | |
| -Keturių metų daržely auklėtojas iš proto variau. Sukikeno, turėdama omeny akis. -Užtat nieks neimdavo mano barbės.. Juokauju žinoma. Išsišiepė. -Neeetikiu aš tavim. Lėtai papurtė galvą. -Iki "geriečio" tau toli traukia. Ne toliau nei man, bet visgi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:16 pm | |
| - Aš tikrai geras, - sukrizeno. - Pavyzdžiui galėčiau tave labai iiiilgai bučiuoti. Ir tai būtų labai gerai, - palinksėjo ir išsišiepė. - Bent jau man, - suklanksėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:18 pm | |
| -Egocentrikas. Sumirksėjo. -Galėtum pabūt Džentelmanu ir paduot merginai naują ugninės butelį. tarė nusviesdama jau tuščią į šalį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 7:27 pm | |
| Jeff'as nusijuokė ir paėmė vieną butelį. - Dabar taip. Do something, tik ne švelniau negu pirmai, - sukrizeno, neduodamas butelio Mayai. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) | |
| |
|
| |
|