|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:54 pm | |
| -And who told kad tu mane skambini? Kilstelėjo antakį. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
If something is too good to be truth it's best to shoot it just incase. ^^
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:54 pm | |
| [[ Sakiau, kad man šiandien viskas plaukia? Ką aš žinau. ;/ Paklausk ko nors lengviau... Baltas sniegas, lova ir šalta nakčia... ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:57 pm | |
| - Pagal idėją šitaip. Tarkim aš jau taip laikausi plano ir susimetu su Di. NŪ tarkim. Tada mane randa su kokia profesore. Jeigu mes ten su Di tarkim rimtai, taigi nervais jai sukiltų. Taigi, pagal idėją, jeigu ji tavo sesuo, tai kažkiek ir tave skaudinsiu. Arba įvyktų stebuklus ir va mes būtume kartu. Tada tiesiogiai. Nū žodžiu aš esu taip sukurtas, kad visada kažką skaudinu, - prikando lūpą. |
|
| |
Fiona de Engelhardt
Vardas : Nora Pranešimų skaičius : 36121 Amžius : 29 Profesija : Direktorė, FB vadė, MŽ redaktorė. Grupuotė : Fenikso Brolija Koledžas : Varno Nagas
| |
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 9:58 pm | |
| -Wha? Sumirksėjo. -Tarkim. Apsimeskim kad aš tipo dar pagalvosiu. Vyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 10:00 pm | |
| Jeff'as šyptelėjo. - Apsimesti? - suklapsėjo akimis. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 10:01 pm | |
| -Aš atrodau stovy svarstyti visokias nesąmones? Kilstelėjo antakį. -Tuoj atsijungsiu, žmogau. Pavartė akim. ((Bye ;S )) |
|
| |
Fiona de Engelhardt
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 10:02 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Št. 04 25, 2009 10:04 pm | |
| - Atsijunk, atsijunk! - sukrizeno.. - Šaakės. Kad ir kaip gaila, turiu eiti. Žiek, nenumirk. Išėjimas iš miško ten, tabletės nuo girtumo ir pagirių čia, o paltą, palieku, kad nesušaltum. Žodžiu, iki, - šyptelėjo, kai pabaigė viską rodyti. Vyras greit pasišalino iš miško. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Sk. 04 26, 2009 5:05 pm | |
| -Imsiu taves ir klausysiu. Burbtelejo kai Jeff'as nuejo. Nusiziovojus, apsidaire. Rankom patikrinus pagrinda, kiek letai atsistojo ir nezymiai linguodama i salis, nuejo pilies link. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 6:50 pm | |
| Debora sustojo pamiskeje.. svarstydama ko cia atsivilko. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 6:52 pm | |
| Staiga prie miško atsirado Richard. Pasižiūrėjo į mokinią. " Kažkur ji man matyta... " - išsišiepė.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 6:53 pm | |
| Debora staiga atsisuko. "God damnit.." - pagalvojo.. Pasielge.. instinktyviai ir kvailai.. begte pasileido miskan. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 6:59 pm | |
| Richard buvo kažkiek išgerės, tai nieko nelaukęs pasėmė lazdelę ir nutaikės staigiai ją į Debę surėkė: - Crucio. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:00 pm | |
| [[Tai man į pagalbą bėkt? xDDD ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:01 pm | |
| ((Wtf is goin' on? xDDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:01 pm | |
| [[I'm asking the same stupid question xDDD]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:03 pm | |
| ((Vyy. I just LOVE askin' stupid questions xDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:07 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:08 pm | |
| [[Ricardai. .debile.. xDD oo mano hero kai atleks.. xD]]
Debora vos isisuko nuo keru. "Nu tas su ozio barzdele ir duoda.." - pagalvojo pasislepusi uz medzio. [[ xD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:08 pm | |
| [[Tas hero pasiklys miške garantuotai xDD ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:09 pm | |
| ((Ožio barzdelė.. Cool xDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:10 pm | |
| Richard nusikeikė tyliai ir pradėjo ieškoti tos mergiukštės. Atsiradęs prieš Debės nugara, staiga jis paėmė jai už plaukų. - Kur tiek bėgioji? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:11 pm | |
| -Nenupesk man paskutiniu plauku, aslie! As pavekta radiacijos ir taip plinku! - uzstugo jam i veida. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) Kv. 05 07, 2009 7:14 pm | |
| - Ramiau, gerai. - susiraukė. Staiga Debora prirėmė prie medžio. - Nenorėk, akd blogai baiktusi. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys (3) | |
| |
|
| |
|