|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 03 26, 2009 1:51 pm | |
| - Geresnį būdą? Nejuokauk. Skardis - seniai patikrintas. Patikimumas šimtaprocentinis prunkštelėjo ir atsistojo.- Tiesa, jie kieme ar kur? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 03 26, 2009 1:56 pm | |
| - Žmonės gyvenantis su manimi žino geriau, - linktelėjo. - Miške, kieme, - gūžtelėjo pečiais. - Miške jie, man rodos. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 03 26, 2009 1:57 pm | |
| -Gerai, jau gerai einu,- sumurmėjo ir susikišęs rankas į kišenes išėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Kv. 03 26, 2009 1:58 pm | |
| - Atia atia. Sekmės, - pamojo Mel ir griuvo į fotelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:25 am | |
| -Bet tai kaip atrodys jei as panos prasysiu tuos... ta.. Nezinau ak ten buvo ,- dvejodamas atsake ir neatsiklauses isirange fotelyje. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:26 am | |
| Mel kilstelėjo antakį. - Roksų valgysi? - sumurmėjo ir atkišo bliūdą roksų. - Palauk. O tu netas, kur mergaičių kambarį trynėsi? - nusijuokė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:28 am | |
| -Ar as galeciau? Nebent buvau paklydes... Tos mergos taip galva apsuka.. ,- sumurmejo Robis nuzvelgdamas bliuda. - Kas cia? ,- paklause kilstelejes antaki ir nors buvo velniskai isalkes, pagalvojo, kad geriau grauztu stalo koja. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:29 am | |
| - Vienintelė išeitis - pasiduot pas vaikinus, - sukikeno. - Čia? A čia... - nutęsė ir pamosavo bliūdu. - Nuo praeitų metų likę Hagrido keksai, - gūžtelėjo pečiais. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:32 am | |
| -Oh ne tik ne gejus.. Ne ne ne.. - Robs papurte galva i salis. - Nors tu beveik kaip vyras, siuo atveju Hagridas ,- sukikeno jis ir nuzvelge keksus - Dekui. Atsisakysiu. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:34 am | |
| - Žinai, lengviau tada pasaulį būtų, - atsiduso Melannie ir padėjusi bliūdą roksų, klestelėjo į foteliuką. - Kaip sekasi? Palauk. Aš žinau tavo vardą? - susiraukė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:36 am | |
| -O kodel tu sito delikateso nevalgai? - paklause ir kisltelejes antaki nusijuoke. - Tada geriau jau mergos lezbes.. , -sumurmejo jis. - O po biski.. Bent jau dabar kai nesu mvidury misko.. As Robis ,- isisiepe - O tu? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:39 am | |
| - Hm.. aš jau atsivalgius šio delikateso, - sukrizeno. - Kokį velnią ten? Juk ant durų kabo skelbimas, "į mišką neiti, pavojinga!", - susiraukė Mel. Tai buvo plakatas, kuriame pati mergina buvo nupiešusi kažkokį Gropą ir porą pliurzių, tačiau neaišku, ar išvis tą plakatą ten kažkas kabino. - Mel, Melannie. Kaip patogiau. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:45 am | |
| -Tau reikia daugiau valgyti.. ,- pastebejo Robis - Kad i Hagrida labiau uznestum ,- vaikinas syptelejo - Aj man ten reikejo... ,- sumurmjo ir isisiepe - Plakata? Deje nemaciau.. Pakabink labiau matomoj vietoj, tai kita karta ten neisiu - sukikeno - Man labiau patinka Melannie ,- syptelejo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:49 am | |
| - Galbūt aš anoreksikė, ar kažkas tokio. Atsikabink, - sumurmėjo ir atsilošusi į fotelį, susikėlė koją ant kojos. - Niekas nekaltas, kad jūs nematot. Žinai, reikės kokią užuolaidą pasiūt ir grifams bei varniam įduot. Galbūt ten nuo bokštų matysis kas nors, - sukrizeno ir užsisvajojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:51 am | |
| -Gerai tu sakai ,- nutese vaikinas - Bet tu miska saugot turi... Hm.. Tai kaip... Kaip tau sekasi? ,- paklause ir sukikeno. - Mes nekalti kalta aplinka. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:52 am | |
| - Mes nekalti, kalta aplinka, - pakartojo ir nusijuokė. - Labai jau protingai kalbi. Retas reiškinys, - atsiduso. - Man gerai, - šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:54 am | |
| -As protingai? ,- vaikinas pakilnojo antakius - Tai gal didzioji misko sarge palydes mane? Arba gal duosi koki... nu zinai bent pagali savygynai.. Pameciau lazdele... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:55 am | |
| - Galiu kastuvą duot... - sukikeno Mel ir išsišiepė, - savigynai. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:56 am | |
| -Greiciau mane su tuo kastuvu nudaus negu as ka - nusijuoke vaikinas dairydamasis po trobele - Tiek to jau.. Jei mirsiu tai kovodamas - sukikeno. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 7:58 am | |
| - Eik tu, mirs jis, - nusijuokė Melannie ir pakilo iš fotelio. - Palydėsiu. Vistiek neturiu ką veikt, - gūžtelėjo pečiais. - Tai mano pareiga, - išdidžiai pridūrė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 8:00 am | |
| -O jei? - jis nusipurte - As gi beginklis.. Karate cia nepades ,- vaikinas papurte galva ir isikibo Mel i paranke. - Na jei jau tu Hagridas.. tai no problem ,- nusijuoke. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 8:01 am | |
| - Karate ir nereikės, - sukrizeno. - Kur tave vest? - išsišiepė Mel ir ant galvos užsidėjo kažkokią kepurę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 8:03 am | |
| -kas cia? - paklause Robis ziuredams i Melannie kepure - cia gal kokia skleidzianti spindulius.. ateivius atbaido? - Robis pasikase pakausi ir nuejo prie duru - I pili -pridure. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 8:05 am | |
| - Čia legendinė Hagrido kepurė, kuri atbaido ateivius! - iškėlė pirštą Mel. - Į pilį, tai į pilį, - gūžtelėjo pečiais ir išsivedė Robį ir trobos.
[[kur tiksliai į pilį? xD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Antr. 04 07, 2009 8:08 am | |
| [[prie duru ismesk kur. .tiks xD]] |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje | |
| |