|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:34 pm | |
| Levanda atėjo pas Hagridą, bet rado ten dvi klastuoles. - Melannie, iš kur ten pas tave rankoj ugninė?- tada nužvelgė ir kitą klastuolę, bet ji buvo normali. [[xDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:36 pm | |
| [[Normali xD]]
- Pas mane? - nustebusi paklausė Mel ir įgrūdo butelį grifei į rankas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:37 pm | |
| -Nebeapsimetinėk.[[xD]] Skiriu tau areštą ir kai išsiblaivysi ateik pas mane į kabinetą. xD O dabar žygiuokit visos į mokyklą. ;D |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:39 pm | |
| - Ne! - suriko Melannie ir suklupo ant kelių. - Tu! Aš tavęs nekenčiu! - pitkai sušuko Mel grifei. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:41 pm | |
| - Eik,- griežčiau paliepė mokytoja.
[[ Palauk manęs]] xD |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:42 pm | |
| - Dar atsiimsi, - pasakė Melannie ir nuėjo į pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 2:45 pm | |
| -Palauk,- sušuko ir nuėjo kartu su Melannie. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Sk. 11 09, 2008 4:49 pm | |
| Donatellea sudauze buteli ir nuejo i mokykla itemptai mastydama. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Pir. 12 22, 2008 10:56 am | |
| Cho atėjo prie Hagrido trobelės.Pastebėjo,kad jo nėra,bet pamatė Iltį.Jis labai garsiai lojo. Ji pasakė: -Tyliau-,ir nuėjau mokyklon. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 9:03 am | |
| Melannie įėjo į trobą ir įsitaisė milžiniškame fotelyje. - Čia aš sėdžiu, - sumurmėjo Hagis. - Svečių turi, pagarbos, - vyptelėjo Mel. Hagridas pasikąsė bazdą. - Neturiu jus kuo pavaišinti... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 9:11 am | |
| Adriana šiek tiek kukliau įsitaisė ant kėdės ir išsišiepė: -Na, manau tokiom klastuolėm kaip mes, tikrai kažką surasi spintelėje, - mirktelėjo. -Paieškosiu, - sumišo Hagridas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 10:07 am | |
| - Kas jos tokios? - murmėjo Hagridas knisdamasis spintoje. Pagaliau iš jos ištraukė dubenėlį roksų ir arbatos pakelį. - Radau! - išsišiepė Hagis ir atkišo Adrianai roksų dubenį. Leidęs jai užuosti roksų kvapą, padėjo ant stalo, o į puodelius, dydžio su lig kibiru, įdėjo ramunėlių arbatos pakelius ir užkaito vandenį. - Kur buvai dingęs? - paklausė Melannie. - Visą mėnesį nemačiau tavęs. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:38 am | |
| - Paslaptis, - šelmiškai nusišypsojo Hagis. - Sakyk tik, - nusijuokė Adriana. Ji bandė atsikąsti rokso, bet vos neišsilaužė dantų, todėl nusprendė, kad roksų daugiau nebandys. - Na... Tiesiog atostogos, - nusuko akis Hagridas. - Ėmėm ir patikėjom, - pasakė Adriana. - Nesakysiu, - kategoriškai pasakė Hagis ir nusisuko. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:41 am | |
| - Sakyk, sakyk, žavuoli, - nusijuokė Melannie ir paėmė roksą, tačiau net nebandė jo atsikąsti. Hagridas nuraudo. - Su Maksima keliavau į kalnus, - sukikeno jis ir susiėmė už burnos. - Nereikėjo man to sakyti, nereikėjo... - Cha! - suriko Mel. - Ko jūs ten? - paklausė ir atsigėrė ir jau pripildyto puodo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:42 am | |
| - Na... Tiesiog... , - užsikirto Hagridas. - Na na? Ar tik ne medaus mėnesiui? - išsiviepė Adriana. - Gal, - skaisčiai nuraudo Hagis. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:43 am | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:43 am | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:45 am | |
| [[Nu ir ką man dabar rašyt su juo? xD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:47 am | |
| [[Pabandysiu ką nors suvelti xDD...]] - O kada vestuvės buvo? Ko mūsų nepakvietei? Gi mes tavo geriausios draugės, - išsišiepė Adriana. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 11:51 am | |
| - Na... - nutęsė Hagridas ir pasikasė savo barzdą. - Mes ten buvom ne visai tokiais reikalais, - sukikeno ir vėl trenkė sau per galvą. - Nereikėjo man to sakyt... - O ko ten? - susidomėjo Mel ir sudėjo kojas po savim, nes tokiame fotelyje jautėsi lyg penkiose dvigulėse lovose. - Mes ieškojom... - pradėjo ir sustojo Hagis. - Vis tas mano ilgas liežuvis... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 12:49 pm | |
| Hestera staigiai atidarė Hagrido trobelės duris ir laiminga puolė prie Hagrido: - Sveikas, paga...- ir tada mergaitė atsisuko į dvi klastuoles sėdinčias prie stalo- aa Hagrdidai maniau, kad neturi dabar svečių. - Na..-tesė Hagridas - Tai gal aš eisiu? - naikindama didžiulę šypseną pasakė Hestera ir nusisuko eiti link durų |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 12:51 pm | |
| - Ne, neišeik! - sušuko Hagridas ir sunkiais žingsniais priėjo prie Hesteros. - Man reikia tavo pagalbos, - sušnibždėjo, nors tai puikiai išgirdo klastuolės. - Labas, visų pirma, - prunkštelėjo Mel. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 12:54 pm | |
| -Ir kokios pagalbos tau reikia jei yra jos- pažvelgė mergaitė į klastuoles. - Labas sakau tik draugams o ne tiems kurie pasitaikius pirmai progai puola ant mokinių- piktai sumurmėjo Hestera |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 12:57 pm | |
| - Tu čia man? - prunkštelėjo Mel ir atmetė atgal savo plaukus. Mergina vėl gurkštelėjo iš puodo... ir viską išspjovė. - Hagridai! - užriko ji. - Čia ne ar arbata! Hagridas susiraukė ir paėmė puodą. Pauostęs, atsikosėjo. - Atleisk, čia mano plaukų losjonas, - pasakė ir grįžo prie Hetės. - Jos mane baigia užėsti! - sušnabždėjo. - Tu gi viską apie mano kelionę žinai, nepajėgiu išsisukti... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje Št. 01 03, 2009 3:47 pm | |
| -Aaa vadinasi jos nori iš tavęs sužinoti kur tu buvai... - mąstė Hestera- tu paprasčiausiai ne atsakyk nė į vieną klausimą ir viskas. Tada mergaitė nuėjo ir iš spintelės pasiėmė didžiulį puodelį. - Hagridai ar dar tebeturi pasakų punčo?- paklausė ji - Taip ten kampe pasižiūrėk - parodė jis į spintelę esančią už dviejų klastuolių. Hestera net nežiūrėdama į dvi ketvirtakurses pasiėmė iš spintelės pasakų punčo ir įsipylusi i didįjį puodelį gėrimo atsisėdo ant didžiulės kėdės netoli durų. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje | |
| |
|
| |
|