Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Hagrido trobelėje

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Hagrido trobelėje - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:34 pm

Levanda atėjo pas Hagridą, bet rado ten dvi klastuoles.
- Melannie, iš kur ten pas tave rankoj ugninė?- tada nužvelgė ir kitą klastuolę, bet ji buvo normali. [[xDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:36 pm

[[Normali xD]]

- Pas mane? - nustebusi paklausė Mel ir įgrūdo butelį grifei į rankas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:37 pm

-Nebeapsimetinėk.[[xD]] Skiriu tau areštą ir kai išsiblaivysi ateik pas mane į kabinetą. xD
O dabar žygiuokit visos į mokyklą. ;D
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:39 pm

- Ne! - suriko Melannie ir suklupo ant kelių. - Tu! Aš tavęs nekenčiu! - pitkai sušuko Mel grifei.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:41 pm

- Eik,- griežčiau paliepė mokytoja.

[[ Palauk manęs]] xD
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:42 pm

- Dar atsiimsi, - pasakė Melannie ir nuėjo į pilį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 2:45 pm

-Palauk,- sušuko ir nuėjo kartu su Melannie.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeSk. 11 09, 2008 4:49 pm

Donatellea sudauze buteli ir nuejo i mokykla itemptai mastydama.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimePir. 12 22, 2008 10:56 am

Cho atėjo prie Hagrido trobelės.Pastebėjo,kad jo nėra,bet pamatė Iltį.Jis labai garsiai lojo. Ji pasakė:
-Tyliau-,ir nuėjau mokyklon.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 9:03 am

Melannie įėjo į trobą ir įsitaisė milžiniškame fotelyje.
- Čia aš sėdžiu, - sumurmėjo Hagis.
- Svečių turi, pagarbos, - vyptelėjo Mel.
Hagridas pasikąsė bazdą.
- Neturiu jus kuo pavaišinti...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 9:11 am

Adriana šiek tiek kukliau įsitaisė ant kėdės ir išsišiepė:
-Na, manau tokiom klastuolėm kaip mes, tikrai kažką surasi spintelėje, - mirktelėjo.
-Paieškosiu, - sumišo Hagridas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 10:07 am

- Kas jos tokios? - murmėjo Hagridas knisdamasis spintoje.
Pagaliau iš jos ištraukė dubenėlį roksų ir arbatos pakelį.
- Radau! - išsišiepė Hagis ir atkišo Adrianai roksų dubenį. Leidęs jai užuosti roksų kvapą, padėjo ant stalo, o į puodelius, dydžio su lig kibiru, įdėjo ramunėlių arbatos pakelius ir užkaito vandenį.
- Kur buvai dingęs? - paklausė Melannie. - Visą mėnesį nemačiau tavęs.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:38 am

- Paslaptis, - šelmiškai nusišypsojo Hagis.
- Sakyk tik, - nusijuokė Adriana. Ji bandė atsikąsti rokso, bet vos neišsilaužė dantų, todėl nusprendė, kad roksų daugiau nebandys.
- Na... Tiesiog atostogos, - nusuko akis Hagridas.
- Ėmėm ir patikėjom, - pasakė Adriana.
- Nesakysiu, - kategoriškai pasakė Hagis ir nusisuko.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:41 am

- Sakyk, sakyk, žavuoli, - nusijuokė Melannie ir paėmė roksą, tačiau net nebandė jo atsikąsti.
Hagridas nuraudo.
- Su Maksima keliavau į kalnus, - sukikeno jis ir susiėmė už burnos. - Nereikėjo man to sakyti, nereikėjo...
- Cha! - suriko Mel. - Ko jūs ten? - paklausė ir atsigėrė ir jau pripildyto puodo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:42 am

- Na... Tiesiog... , - užsikirto Hagridas.
- Na na? Ar tik ne medaus mėnesiui? - išsiviepė Adriana.
- Gal, - skaisčiai nuraudo Hagis.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:43 am

[o dieve xD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:43 am

[[ xDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:45 am

[[Nu ir ką man dabar rašyt su juo? xD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:47 am

[[Pabandysiu ką nors suvelti xDD...]]

- O kada vestuvės buvo? Ko mūsų nepakvietei? Gi mes tavo geriausios draugės, - išsišiepė Adriana.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 11:51 am

- Na... - nutęsė Hagridas ir pasikasė savo barzdą. - Mes ten buvom ne visai tokiais reikalais, - sukikeno ir vėl trenkė sau per galvą.
- Nereikėjo man to sakyt...
- O ko ten? - susidomėjo Mel ir sudėjo kojas po savim, nes tokiame fotelyje jautėsi lyg penkiose dvigulėse lovose.
- Mes ieškojom... - pradėjo ir sustojo Hagis. - Vis tas mano ilgas liežuvis...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 12:49 pm

Hestera staigiai atidarė Hagrido trobelės duris ir laiminga puolė prie Hagrido:
- Sveikas, paga...- ir tada mergaitė atsisuko į dvi klastuoles sėdinčias prie stalo- aa Hagrdidai maniau, kad neturi dabar svečių.
- Na..-tesė Hagridas
- Tai gal aš eisiu? - naikindama didžiulę šypseną pasakė Hestera ir nusisuko eiti link durų
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 12:51 pm

- Ne, neišeik! - sušuko Hagridas ir sunkiais žingsniais priėjo prie Hesteros.
- Man reikia tavo pagalbos, - sušnibždėjo, nors tai puikiai išgirdo klastuolės.
- Labas, visų pirma, - prunkštelėjo Mel.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 12:54 pm

-Ir kokios pagalbos tau reikia jei yra jos- pažvelgė mergaitė į klastuoles.
- Labas sakau tik draugams o ne tiems kurie pasitaikius pirmai progai puola ant mokinių- piktai sumurmėjo Hestera
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 12:57 pm

- Tu čia man? - prunkštelėjo Mel ir atmetė atgal savo plaukus.
Mergina vėl gurkštelėjo iš puodo... ir viską išspjovė.
- Hagridai! - užriko ji. - Čia ne ar arbata!
Hagridas susiraukė ir paėmė puodą. Pauostęs, atsikosėjo.
- Atleisk, čia mano plaukų losjonas, - pasakė ir grįžo prie Hetės. - Jos mane baigia užėsti! - sušnabždėjo. - Tu gi viską apie mano kelionę žinai, nepajėgiu išsisukti...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 3:47 pm

-Aaa vadinasi jos nori iš tavęs sužinoti kur tu buvai... - mąstė Hestera- tu paprasčiausiai ne atsakyk nė į vieną klausimą ir viskas.
Tada mergaitė nuėjo ir iš spintelės pasiėmė didžiulį puodelį.
- Hagridai ar dar tebeturi pasakų punčo?- paklausė ji
- Taip ten kampe pasižiūrėk - parodė jis į spintelę esančią už dviejų klastuolių.
Hestera net nežiūrėdama į dvi ketvirtakurses pasiėmė iš spintelės pasakų punčo ir įsipylusi i didįjį puodelį gėrimo atsisėdo ant didžiulės kėdės netoli durų.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Hagrido trobelėje   Hagrido trobelėje - Page 2 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Hagrido trobelėje

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 219Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Similar topics

-
» Prie Hagrido tobelės
» Trobelėje [2]