Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Kvidičo aikštė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Kvidičo aikštė - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 11:41 am

- Tikriausiai.. Dar viena. - Sumurmėjo valydama batus.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimePen. 08 21, 2009 12:26 pm

Nusijuokė.Pažiūrėjo į ją ir tarė:
-Eric`as.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeŠt. 08 22, 2009 9:43 am

Šiek tiek suglumusi atsisuko.
- A, taip, aš Brenda, malonu susipažinti. - Grįžo prie savo batų valymo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeŠt. 08 22, 2009 10:13 am

Į aikštę atėjo Michė.
Su trumpa suknelę ir `Žaibu` rankoje ji atrodė gana patraukliai.
Ji tiesiog pasitaisė savo aukštakulnius ir užšoko ant šluotos.
Tada ėmė skraidyti.
Gana greitai nusileido ir priėjo prie Brendos ir Eric`o.
-Sveikučiai.-šyptelėjo, bet vistiek buvo labai susikrimtusi.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeŠt. 08 22, 2009 5:07 pm

Kreivai nužiūrėjo merginos sijoną ir aukštakulnius. Ji atrodė lyg papuolusi ne į reikiamą vietą. Tada lėtai pažvelgė į veidą.
- Labas. - Prisivertė šyptelėti, nes kažkas merginos veide, jai sukėlė nemalonų jausmą..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeSk. 08 23, 2009 9:56 am

-Labas.-prisėdo ant suoliuko Michelle.-Kas nors pažinojot Esmę? Iš varno Nago?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeSk. 08 23, 2009 3:20 pm

- Em.. - Pagalvojo. - Kad man rodos ne.. O kodėl klausi? - Susidomėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeSk. 08 23, 2009 3:51 pm

-Na ji mirė. Tikslaiu buvo nužudyta.-sunkiai nurijo seiles Michė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeSk. 08 23, 2009 5:43 pm

- Nieko apie tai negirdėjau. Na gaila, pažinojai ją? - Įsistebeilėjo į merginos akis.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 9:51 am

-Aš ją nužudžiau.-nudelbė akis į žemę Michė.-O pažinojot Mimy?-prikando lūpą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 10:00 am

- Nužudei? Kaip suprast? Žinoma, netyčia? - Prikando aptinę lūpa. Visad taip darydavo kaip susinervuodavo. - O kas Mimy? Ir ją nužudei? - Sarkastiškai nusijuokė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 10:06 am

-Tai aišku, kad netyčia. Aš nuėjau link kažkokios pelkės. Buvau išgėrus ugninės. Susimaišiusi Esmei pasakiau, kad pagalvojau, jog čia pelkė. Ji Į mane paleido kerus. Aš iš Anyos ištraukiau lazdelę ir tiesiog išspūrod Avada Kedavra.-prikando lūpą.-O Mimy mirė pati, o gal buvo nužudyta.-nniekas nežino.-trūktelėjo pečiais Michelle.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 10:27 am

- Siaubas, na ir daug praleidau.. Turbūt tau dabar sunku.. - Su rūpesčiu akyse pažiūrėjo į Michelle.. - Štai ką daro alkoholis.. - Sumurmėjo. - Na, pažinojau šiek tiek Mimy, man jos nuoširdžiai gaila, atrodė miela panelė..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 12:27 pm

-Juk aš tik pasakiau pelkė, o ji į mane paleida daug kerų..-atsiduso Ellė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 12:34 pm

- Jei būtumėt neišgėrusios, būtumėt iš vis ten nėjusios, bet nepagalvok, kad pamkslauju. Nemėgstu to daryt. Ir nieko nekaltinu, ji jau mirė ir nieks nebeprikels..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 12:41 pm

-Kažin ar kasnors ras jos kūno likučių.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 08 25, 2009 12:43 pm

- O kas nors daugiau apie tai žino? Ir kur ji yra? - apibėrė klausimais merginą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeTr. 08 26, 2009 5:49 am

-Anya ir Monica. Ji Uždraustajam miške.-greitai atsakė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeTr. 08 26, 2009 12:29 pm

- Nemanai, kad reiktų pranešt direktorei? - Klausimai pazvelge merginai i akis.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimePen. 08 28, 2009 6:44 am

-Tu protą nuskandinai? Aš nenoriu patekti į Azkabaną!-aiškindama baksėjo pirštu Brendai į krūtinę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimePen. 08 28, 2009 5:01 pm

- Ramiau, ramiau.. - Sugriebė Michos ranką ir susimąstė. - Na, gal ir tavo tiesa.. Bet viso šito taip palikt negalima.. Galbūt galmėtu kiek pakeist istoriją, juk niekas tiesos nesužinotų. - Padrąsinamai šyptelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimePen. 08 28, 2009 5:09 pm

-Esmė į save paleido Avada Kedavra, o tada save susprogdino? Būdama direkės vietoj - nė kiek nepatikėčiau.-nusipurtė Michė ištraukdama savo ranką.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 09 01, 2009 11:35 am

- Na, galėtum pasakyti, kad ji pirma šoko ant tavęs, tarkim buvo užkeikta užvaldymo kerais, o tu tiesiog gyneisi.. O paskui jos kūną galbūt sudraskė laukiniai žvėrys, kurie gyvena miške. - Šyptelėjo. - Na, tikrai nežinau kaip elgčiausi tavo vietoj...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 09 01, 2009 12:32 pm

-Nori palydėti mane pas direktorę?-suklapsėjo akytėm.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitimeAntr. 09 01, 2009 4:20 pm

-Nooriu. - Nusijuokė. - Vis dėl to nusprendei prisipažinti?
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kvidičo aikštė   Kvidičo aikštė - Page 10 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Kvidičo aikštė

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1021Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

Similar topics

-
» Kvidičo aikštė [2]
» Aikštė
» Aikštė
» Kvidičo komanda
» Kvidičo komanda