Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Miško pakraštys

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Miško pakraštys - Page 8 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:33 am

[[Issilies kraujas i smegenis xDD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 7:17 am

[[Oi ble xDD tai aš miške ir nakvojau xD?? ;D]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 7:49 am

[[Aš irgi xDD Ale šalta bišk, ane? xD]]

[[Tarkim rašau iškarto po prašymo xDD]]
Orchid sugavo Tomo žvilgsnį ir linktelėjo. Tada į Christinę, bet nieko nesakė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 7:58 am

[[Ale biškį xDD brrR ;D]]
Lily pasimuistė ir nusižiovaujus atsisuko į susirinkusiuosius.
-Visiems labas rytas..
Tada apsidairius pamatė, kad ji ant žemės sėdi, atsirėmusi į kažkokio medžio kamieną.
-Kas per... o sakiau, kad iš vakaro negersiu..
Nusikeikė ji ir atrėmė galvą į medį.
[xDD]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 8:03 am

[[LOLASLOLASLOLASLOLAS Alokoholikų draugija LOLASLOLASLOLASLOLAS]]

Orchid pažvelgė į Lily.
- Labas, labas. Biškį kiaušininio likerio padauginai?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 9:58 am

-Neprimink..
Prunkštelėjo ji ir užsimerkė.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 10:02 am

Orchid pakraupusi nusisuko nuo Lily ir pažvelgė į vėl kabantį Tomą.
- Ne mokykla, o psichinė kažkokia... - sumurmėjo Orchid.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 10:39 am

- Tikra tiesa, - išgirdęs Orchid žodžius pritarė Mattas. - Kągi, aš jau eisiu, - pasakė vaikinas ir pabučiavo Orchid į ranką. - Buvo malonu su visomis susipažinti, - tarė jis ir išėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 10:45 am

-Dar vienas idiotas,- sumurmėjo pabudęs Tom'as.-Geras rytas. Neskaitant to, kad esu pakabintas medyje.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 11:03 am

Orchid prunkštelėjo.
- Tai ką nusprendei? - kiek nepatogiai paklausė ji.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 11:22 am

-Pasakysiu, kad esu gėjus,- prunkštelėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 12:05 pm

- Sumanu, - nusijuokė Orchid. - Tada liksi čia visam laikui.
- Negi aš tokia baisi? - susiraukė mergaitė ir sukryžiavo rankas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 12:25 pm

-O ką gali žinot... Matai kokia tavo sesuo. Idiotizmas totalus. Kas žino ar tau tas pats neužplauks,- išsiviepė jis siūbuodamas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 1:03 pm

-Draugauk su manim!
Šūktelėjo ji ir išskėtė rankas. Pamačiusi visų neigiamas minas, nuleido savo žalgas.
-Supratau..
Ir vėl nusisuko.
[xDD
]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 1:23 pm

-Ei tu,- šuktelėjo jis.
-Taip Tu,- žvelgė į Lily.-Kaip ten vakar sugebėjai mane atrišti?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 2:31 pm

Mikarina atsisedo prie medzio ir pradejo juos stebet....
-O varge,-nusijuoke.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 3:04 pm

Iš tolo ėmė girdėtis balsai. Tiksliau ne balsai, o balsas. Mergaitės, kuri nutaikiusi lazdelę tai į vieną, tai į kitą medį bandė kerėti ganėtinai sudėtingais kerais.
- Sectumsempra... - be galo ugningai šūkaliojo Natalie nutaikydama lazdele į medžius. Dėja, klastuolės lazdelė į šį paliepimą nekaip reagavo - tik blankūs, vos pastebimi šviesiai raudonos spalvos kerai bandydavo išsiveržti, tačiau dar nepasiekę medžio tarsi išgaruodavo. Natalie ėjo vis tolyn, bandydama kerėti, kol netoliese pastebėjo sujudimą. Žmogų, nors ne - kelis žmones besišnekučiuojančius. Natalie smalsumas nugalėjo. Klastūnyno pirmakursė jau ėjo link kitų moksleivių. Iš pradžių, norėjo būti nepastebėta, tačiau kai užkliuvusi už medžio šaknies tėškėsi ant žemės, Natalie nepastebėti vargu ar buvo įmanoma.
- Hem.... Sveikučiai.. - išsišiepė Natalie, matydama mokinių veidus ir atsistodama nuo žemės. Atsakymo nesulaukusi ji išsinešdino.

Paskutinį kartą redagavo Natalie Rivendeill, Sk. 10 26, 2008 12:08 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 3:16 pm

Atsistojo Mikarina ir tare sau:
-Nu jau as eisiu i vales prisijuokiau,-ir bel pradejo kvatotis.
LOLASLOLASLOLASLOLAS
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 3:53 pm

- Uoj.-atsibudo Deivas jau ant žemės.- Kas buvo? Aš čia ir miegojau? Geras... Tai ką, ačiū Chris. Bet aš jau gal eisiu.-ir pradėjo slinkti link kiemo pusės.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:20 pm

-labas rytas visiems,-susuko zvali kaip niekada Christine,-zinot man siandien gera nuotaika,-tare ji ir nukabino toma,-sekmes ieskant geresnes uz mano seseri,-tare ji ir nukabino visus spastus kuriuos buvo padariusi.Juos sunaikinusi tare,-schema ismeciau i siuksliaeze kuri naikina,-tare ji,-taigi sekmes visiems,-tare ji ir atsiremusi pradejo ziureti kas bus
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:23 pm

- Woho!!!!- iš džiaugsmo užriko Deivas ir pasileido iš miško.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:25 pm

Christine nusijuoke:
-sory kad buvau vakar isgerus bet nepykit,-tare ji ir nusisypsojo,-bet uztai dabar kai isimiegojau ne miske,-perziurejo visus,-viskas normaley...beje klastuoles musu kambarys pravedintas,-tare ji su dziugia sypsena,-tai Chebra gal nuvarom nusipirkt isert? galva kazkaip cia man skauda,-tare ji
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:26 pm

Orchid prunkštelėjo ir netikėtai išsišiepė.
- Einam, jeigu taip nori.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:28 pm

-gerai begu nupirksiu sidro,-nusijuoke ji,-o gal norit ko kito?-paklause ji
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitimeKv. 10 23, 2008 4:29 pm

- Samagonos su citrina, - nusišaipė Orchid. - Nešk tik.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško pakraštys   Miško pakraštys - Page 8 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Miško pakraštys

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 819Pereiti prie : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Similar topics

-
» Miško pakraštys (2)
» Miško pakraštys (3)
» Miško pakraštys (4)
» Miško pakraštys
» Miško giluma