|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:15 pm | |
| [[tik ne sita]]
Christine suprato -tokios jau mes esam,-nusijuoke ji,-tada pasieme peili ir nusuko smaigali i Deiva.Pamaciusi kad ji nesusivaldziusi jam pradangis samone truputi nusigalvo,-zinau dabar manes geriau neerzink nes trenksiu taip kad samones neteksi,-susijuoke ji |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:17 pm | |
| - Hm...-Deivas toliau tyrinėjo medžius.- Tau su nervais problemos.- pasakė jis atsisukdamas į Chris. - Gali mest į mane tą peilį. Galvoji išgąsdinai?- jo mintis vėl atitraukė medžiai.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:18 pm | |
| -su juo neimanoma nuzudyt,-pradejusi nervintis tare Christine,-man su nervais neblogai tik kritiskas atvejis su tokiais kaip tu |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:20 pm | |
| - Aje? Nu o ką su tuo peiliu galima padaryt? Lazdelė naudingesnė. Su ja bent žudyt galima.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:21 pm | |
| -kvaikas daigtas,-tare ji susinervinusi ir atsistojusi ji pabuciavo i lupas [[xDDDDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:25 pm | |
| Deivas nespėjo sureguoti, tik pajuto kaip mergina jį bučiuoja. Atsitraukęs pasižiūrėjo į jos peilį kuris buvo susmiges į Deivo pilvą. [pakeisil tavo peilio veikima xDD]] - Agi mažule ką darai? Ne per anksti prie reikalo eini?
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:27 pm | |
| -ne tare ji atsitraukusi ir paziurejusi i deivo pilve esanti jos peili.Ji istraukusi ji uztrauke jam zaidzda,-beje nuo kad as tau mazule?-paklause ji issiviepusi |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:33 pm | |
| - Man visos mažulės...-patraukė pečiais. tada priėjo į vieną medį. Pastukseno. Nieko. Priėjo prie kito. PAdarė tą patį. Vėl nieko. - Po galais kur jis?-paklausė jis gyvatės.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:34 pm | |
| -kas?-paklause ji snypsteliskai nes zinojo kiekviena medi,-beje fleur nebuvo mazule,-nusijuoke Christine |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:37 pm | |
| - Nesigilinkim...-atsakė jis į klausimą ir į repliką. tada perėjo visus medžius. Ėjo vis gilyn į mišką.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:38 pm | |
| -ei kur tu?-susuko Christine nes zinojo jog jis eina i jos paspestus spastus...
[[jei ka uzmines pakibsi aukstyn galva]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:41 pm | |
| - Nesigilinkim...-pakartojo žmonių kalba.- Nematei medžio su...-jis nebespėjo pasakyti, nes pakibo aukštyn kojom .- Wtf?- Devas bandė pasižiūrėti kas dedasi, bet matė tik aukštyn kojim stovinčia Chris.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:44 pm | |
| -bandziau tave sulaikyti,-perspejo Christine,-o dabra tupesi visa diena ir krisi,-tare ji ir parode virsun kur dabar pjovesi virve,-poto atsitiks vel tas pats kol tave isvaduosiu,-nusijuoke ji,-o to daryti neketinu,-nusijuoke ji ir jau suko link Hovartso...[bet dar nenuejau]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:47 pm | |
| - Jomajo...-pasakė Deivas ir šiaip ne taip persilenkęs su virvės pagalbą užsikabarojo į medį.- Ką manai aš durnas?-paklausė idiotiškai išsišiepęs.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:49 pm | |
| -o tu galvoji as klaila,-nusijuoke ji ir is medzio prenke deivui kujis...Deivas vel zemyn galva,-ir taip visada,-tare ji ir pamate kad iskrito Deivo lazdele.Ji ja pasieme ir sukiojo aplink pirsta |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:54 pm | |
| - Ne nu baik. Atiduok ir nuleisk mane ant žemės.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:56 pm | |
| -kas uz tai?-pakluase ji ir paziurejusi i virve nusijuoke,-trys...du...vienas...,-ksiaciavo mergaite ir Deiwas ant zemes...Tada stebuklingu budu vel kabojo zemyn galva |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 3:59 pm | |
| - KAs per...-vos nesusikeikė pasitrynęs galvą.- Du vaikai.-pasakė ir apžiūrėjęs medžio viršūnė greitai vėl ten užlipo. Šį kart žinojo kad niekas nenukris, nes nieko nematė. Dėl visa ko palaukęs pabandė išsilaisvint iš virvės.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 4:01 pm | |
| BUM...Deivas vel zemyn galva -mano isradimas,-nusivaipe ji,-nori toliau bandyt?-pakluase ji,-ar ka nors man pazadesi kas man itiks? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 4:02 pm | |
| Fleur vaikscioj pamiske, staiga kazka isgirdo ir pakele galva: -Ka ten veiki, medy?-nusikvatojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 4:05 pm | |
| Orchid atėjo į mišką. Pamačiusi kvailą sceną, mergaitė suprunkštė ir atsisėdo ant kelmo. - Meilės žaidimai? - paklausė ji ir nusijuokė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 4:05 pm | |
| -patubdytas,-nusijuoke Christine,-atsargiau ten dar viena,-tare ji Fleur kuri stovejo per zingsni i prieki nuo kilpos |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 4:06 pm | |
| -ne,-tare Christine atsisukusi i sese |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško pakraštys Tr. 10 22, 2008 4:06 pm | |
| Fleur uzsiziopsojo ir ejo prie Christines. |