|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:46 pm | |
| -Nereikia tiek gert iki nugriuvimo,-nusijuoke. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:47 pm | |
| - Nereikia tiek laižytis, kad nebeišlaikytum panos, - nusijuokė ir pakėlė galvą. - Gal nors atsistot padėsi?
Paskutinį kartą redagavo Melannie Diamond, Pen. 12 26, 2008 9:49 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:48 pm | |
| Mattas atėjo į mišką. Pamatęs vaizdelį nustėro. Nusijuokė. - Šiuolaikinis jaunimas, - nusijuokė vėl ir priėjo arčiau. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:49 pm | |
| -Gerai padedu,-nusijuoke ir paeme ranka jos. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:50 pm | |
| Fleur vaikstinejo pamiske, tiksliau pasislepe uz medzio, nes girdejo kur eis blondins ir Mel. -Ne nu.. , -murmejo sau po nosim. -Ji berna uzvercia. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:51 pm | |
| - Nu šitaip nieko nepadarysi, - susiraukė ir truktelėjo Tomą už rankos. Tas aišku, turėjo parvirst. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:52 pm | |
| -Negaliu daugiau.. ,- Fleur pasibjaurejusi griebe akmeni ir nusitaikiusi Tom'ui i galva paleido. Tada pasileido begti link pilies. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:52 pm | |
| -Atsargiau,-ir nukrito ant sniego.-Jei tu zaluojis tai nereiskia kad kitus reikia... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:53 pm | |
| Melannie pratrūko kvatotis. Ji nusirideno iki medžio, ir juo remdamasi atsistojo. - Baisu, - murmėjo juokdamasi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:56 pm | |
| -NU jo,-vos atsistojo.-As manau, kad cia miegosiu...-nutese ir po to nusijuoke. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 9:57 pm | |
| - Manykim taip toliau, - nusijuokė ir dribo prie medžio. - Nes aš niekur iš čia neisiu, - pasakė ir atsirėmė į medį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 12 26, 2008 10:00 pm | |
| -As ir,-tares atsigule [[xDDDDDD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 8:31 am | |
| Kažkas šmėstelėjo tarp krūmų. Gal ir ne. Gal tiesiog pasigirdo ar pasirodė, bet nuo to Melannie prabudo. - Mano galva... - murmėjo tol kol atsistojo. Užsimerkusi Mel mažais žingsneliais sukosi vietoje, kol numynė Tomui ranką. Pajutusi ranką, ji kaipmat atsimerkė ir atšoko, bet užkliuvo už medžio šaknų ir plojosi ant žemės. - Ko man taip nesiseka... - kone verkdama iš skausmo sumurmėjo ir atsistojusi pažvelgė į savo sugėrovą. - Tam visai jau, - nusijuokė ir nuėjo į pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 12:19 pm | |
| Tom irgi atsistojo pajuto, kad ranka skauda uzsieme ja. -Skauda galva...kiek as cia geriau.-tares atsistojo apsizvalge, bet jau nebemate Melannes. -Geriau jau eisiu,-tares nuejo link pilies. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 12:20 pm | |
| Mattas nužvelgė nueinančius ir nusijuokęs, nuėjo į pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 3:55 pm | |
| Luna atpedino mastydama eidama atsitrenke i medi ,dribo ant zemes ir eme liudnai mastyt atsistojusi uzsilipo ant medzio ir atsisedusi ant sakos atsireme i kamiena "keista kad visada apima noras uzsilipt ant medzio"pagalvojo Luna. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 6:01 pm | |
| Isgirdusi tolumoj brazdesi nuejo link garso.Ten pamate vienaragi : -Ei ka cia veiki,-pasake pati sau ,-paskui ant zemes pamate sidabrinio vienaragio kraujo . Luna suspiege ,vienaragis krito ant zemes.lLuna asisuko ir isbego is misko . |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 6:09 pm | |
| Cho atejo.Galvoja: -Koks kentauras islys ir man galas..... Bet kazkodel kentauras neislydo...Cho atsipute ir nuejo giliau.Ja uzpuole kentauras ir tare:
[color=red][i]-Koks tavo vardas? -Cho-,atsakiau ir nubegau nuo kentauro.Kentaurtas nesivijo ir ji isejo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 6:30 pm | |
| Riana eina koja už kojos tysdama ir masto: -Keisti tie gyviai kentaurai... Ji pamato Cho ir netoliese Kentraurą ji taria. -Reikia man tyliau mastyti nes mastymas tampa realybe kaip pastėbėjau... Mergina prieina arčiau ir šukteli Cho,-Ka tu ten darai nešk kudašiu iš ten. Ir Riana patraukia link Pilies. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Št. 12 27, 2008 7:16 pm | |
| -Nu gi aš PABĖGUS-,sušuko Cho.Kentauras nusilpo.Cho tarė jai; -O tu bėk,kad neatsikeltų ir tavęs neužpultų-,sušuko jai. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 12 28, 2008 8:39 pm | |
| Luna izenge i misko giluma*dieve nakti cia tikrai baugu*pagalvojo.
[tipo db naktis xD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 12 28, 2008 8:59 pm | |
| Luna issibure veidrodeli atsisedo ant kelmo ir pazvelgia i save*dieve kokia as totali mulke nevykele baidykle pabaisa ,kad bent buciau bent kiek grazi ohh,bet esu tokia baisi*eme galvoto Luna ir save peikti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 12 28, 2008 9:11 pm | |
| Atsistojusi apsisuko ir patrauke i pili. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Tr. 12 31, 2008 1:04 pm | |
| Į mišką atėjo Denis su mergina. Jis atsirėmė į medį ir paprašė: -Na, duok man butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Tr. 12 31, 2008 1:05 pm | |
| -Gaudyk :). Beja, kuo tu vardu? Adriana atsigėrė ugninės. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma | |
| |
|