Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Miško giluma

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Miško giluma - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 1:04 pm

- Labai pavojinga, aha, - sumurmėjo Melannie ir atsistojusi, nutaisė meilią miną. - Mes negėrėm, - pasakė ji ir kažkur mostelėjo. - Kaip ten jos vardas... - pasikasė pakaušį. - Žodžiu, kitos Diamond darbas.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 1:13 pm

Taip jau ir patikėjau. xD Jei ruošies meluot, turėtum būt atokiau nuo manęs nes tu dvelki alkoholiu...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 1:17 pm

Staiga kažkas pradėjo alsuot tarp medžių Džinej už nugaros. Džinė staigiai atsisuko.

Paskutinį kartą redagavo Džinė Vizli, Št. 11 29, 2008 1:19 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 1:18 pm

Lauke pasidarė tylu.... Pasidarė šalta...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 1:42 pm

- Aš nemeluoju! - suriko Melannie ir pajutusi šaltį apsidairė. - Kas čia vyksta?

[[Jeigu ko nors neparašai iš karto, redaguok postą, o ne rašyk naują, nes visgi gaunasi lyg ir flood'as, be to, sunku suskaityt.]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 6:57 pm

[[Melannie nebepameni mano vardo...o dar sese skaitosi nu tu gausi...]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 9:13 pm

Christine atejo i misko giluma ir pastebejo vaizda...Dawe su zenklu stovi dzine su Mel:
-sveiki,-nusisypsojo ji
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 9:14 pm

Melannie Diamond rašo:
Melannie kažką sumurmėjo ir pakėlė akis į dangų.
- Labai skauda? - tyliai paklausė ir pažvelgė į ženklą.

Deivas ignoruodamas Vizli atsisuko į Mel.
- Iš kur žinai..? Aj koks skirtumas- pridūrė supratęs kad klausti neverta.- Jis mane kviečia. tiksliau jis netoliese...-sušnabždėjo taip kad išgirsti galėjo tik Melannie.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 9:16 pm

-dawe is kur tu ji turi?-pakraupusi paklause Christine
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 9:27 pm

- Spek.-Deivas apsimesdamas kvailu pakraipė galvą. - Iš kur aš galiu turėti tamsos ženklą... Gal būt ji man davė goblinai.. o gal paveldėjau iš tėvo...-Deivas akivaizdžiai šaipėsi iš Chris.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 9:49 pm

-zinau kas tau ji dave bet nezinau kodel ir kokiomis aplinkybemis,-pradejo saipytis ir Christine,-nesijaudink ir as toki turejau
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 11 29, 2008 11:08 pm

- Wow ir man įdomu kaip tu jį panaiknai? Voldis pats tavęs atsisakė?-pasišaipė.- Matyt nebuvai jam tokia naudinga kaip aš.-pasakė jis laikydamas skausmą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeSk. 11 30, 2008 2:59 pm

-cha as buvau jo ipedine,-parode liezuvi Christine,-beje sukuriau tokius kerus kurie ji panaikintu,-tare ji ir atraite rankove kur turetu buti zenklas...jis vos vos matesi
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimePir. 12 01, 2008 8:32 pm

- Cha... Įpėdinė. Juokauji gal?-nusivaipė.- Kol kas žinoma kad aš jo artimiausias giminaitis...
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeAntr. 12 02, 2008 11:17 am

Melannie pervertė akis ir nuėjo į pilį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeAntr. 12 02, 2008 12:13 pm

Deivas stebėjo nueinančią Mel.
- Turiu dingti.-pasakė ir įlindo į mišką.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 06, 2008 5:46 pm

-zinoma niekas netiki,-nusijuoke ji ir nuseke Dawe paziureti kur eina
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeKv. 12 11, 2008 5:21 pm

Luna isliukino i miska atsisedo ant kelmo issitrauke lazdele ir nutaikiusi i medi tare:
-Ebublio,-medis virto burbulais Luna eme stebeti juos,vis glostydama katina.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeKv. 12 11, 2008 5:34 pm

PAskui atsistojo ir iseina.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 13, 2008 11:10 am

Marjore ateina į mišką ir atsiremia į medį.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 13, 2008 1:06 pm

Po kiek laiko išėjo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 13, 2008 6:49 pm

Fleur kuo ramiausiai atsisedo ant kelmo. Surikiavusi bonkes pries save susnypste:
-Net isgert normaliai negalima.. ,- tada uzsiverte viena is buteliu.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 13, 2008 6:55 pm

-Fleur,- suriko Tom'as ir priėjo arčiau.
-Atiduodi mano butelį. Per tave susibraižiau veidą,- atsuko jis skruostą kuriame matėsi gilus įrėžis.- Kaip aš dabar atrodysiu? Kaip koks... Nežinau.. Baisu.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 13, 2008 6:57 pm

-Atsiminimas liks ,- isisiepe ir susirinkusi butelius susikiso i vidinius palto kisenius.
-Dar ko? mazai tau ten yra?
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitimeŠt. 12 13, 2008 6:57 pm

-Gal žinai kokį burtažodį... Kaip aš toks vaikščiosiu... Toks negražus...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 4 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Miško giluma

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 424Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Similar topics

-
» Miško giluma (2)
» Miško pakraštys