| Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:38 pm | |
| -Labai. Nors žinai, tikėjaus, kad ta merga verks,-linktelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:40 pm | |
| - Užsičiaupk, gerai? Ir taip daug nesąmonių čia pridarei. Sumurmėjo. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:41 pm | |
| Bella atėjo galvodama.Atsisėdo ir pradėjo piešti gamtą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:43 pm | |
| - Mark O'Conelly rašo:
- - Užsičiaupk, gerai? Ir taip daug nesąmonių čia pridarei.
Sumurmėjo. -Markai, ramiai. Viskas tau išeis tik į gerą,-linktelėjo. -Beja. Tu rimtai vis dar vartoji?-kilstelėjo antakį |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:46 pm | |
| Bella nusimetė apsiaustą, ir jos kūnas pradėjo švytėti.Ji pasižiūrėjo į klastuolius ir mėgino nupiešti juos. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:47 pm | |
| - Ne, praradau tiekėją. Ha ha. Juokauju. Tu? Burbtelėjo ir pažvelgė į grifę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:50 pm | |
| -Džiaukis, atsivežiau atsargų,-šyptelėjo. -Stengiuos nebevartot, bet.. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:51 pm | |
| Bella pasižiūrėjo į klastuolius ir nuliūdo, nes ji visada būdavo po pamokų viena. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:53 pm | |
| - Žinai, man visai nepatinka, kad mūsų klausosi. Sumurmėjo Markas ir pakilo nuo šaltos žemės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:54 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 12:56 pm | |
| Bella pasižiūrėjo į dangų ir nuėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 11 08, 2009 1:01 pm | |
| Markas linktelėjo. Kiek palaukęs kol Gina atsistos, kartu nuėjo kažkur į pilį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Antr. 11 17, 2009 7:22 pm | |
| Jacobas atėjęs atsisėdo ant žemės.Tada išsitraukęs iš kuprinės didelį sąsiuvinį pradėjo piešti Isabellą. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 12:06 pm | |
| Bella atėjo ir pamatė kad Jacob piešia ją:-Mano biškį plaukai tamsesni.Bet šiaip normaliai :) -Bella atsisėdo prie jo.Ir padavė piešinį:-Va imk.Mėginau šiandien nupiešti beveik neišėjo:-padavė piešinį ant kurio buvo nupieštas Jacob'as. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 12:37 pm | |
| Jacobas pasuko akis į Isabellą: -Ačiū už patarimą,-šyptelėjo. -O labai gražiai pieši,-įsidėjo piešinį į kuprinę ir toliau piešė Isabellą. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 12:54 pm | |
| Bella nusiėmė kuprinę nuo peties: -Būna ir geriau.Bet...kas tu toks? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:03 pm | |
| Jacobas padėjo sąsiuvinį: -Jacobas tiesiog Jacobas,-atsiduso. -Kas tu tokia?-paklausė. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:05 pm | |
| -Isabelle Marie Swan...Arba tiesiog Bella draugams.Nenorėjau turėti Smith ar Sneip pavardės tai Swan pasikeičiau pavarde.Tu grifas? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:07 pm | |
| Jacobas įdėmiai klausėsi ką sakė Bella.Tada burbtelėjo: -Jo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:11 pm | |
| -Matosi, nes kalbi su "verksne".Manęs nemėgsta visi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:14 pm | |
| Jacobas šyptelėjo: -Nejaugi?Manęs taip pat ,kai buvau mažas su manimi niekas nežaisdavo esa aš esu vampyras.Bent visą tai užglosto,kad gyveni vampyrų šeimoje ir iš tavęs nesišaipo,-patrukčiojo pečiais. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:15 pm | |
| Bella išsižiojo:-Nepasakyčiau, nes kai kurie vampyrai t.y mano buvęs vakinas, kraujo sesė ir bestė yra jie baltos odos.O tu nesi toks...Aš tavęs net nebijau. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 1:26 pm | |
| Jacobas pakėlė antakį: -Tu tikrai panaši į vampyrę. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 2:58 pm | |
| Bella pasižiūrėjo į jo akis:-Tavo akys skiriasi nuo kitų.Tavo juodos, o kai aš buvau vampyrė mano akys tapdavo raudonos.Ačiū, aš tokia noriu būti, bet negaliu. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 3:04 pm | |
| Jacobas šyptelėjo: -Pirmas mano sutiktas žmogus kuriam patinka būti panašiam į vampyrą. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
| |
|
| |
| Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
|