| Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Št. 06 13, 2009 7:48 pm | |
| - Aš ryyyymtai. Visiškai, - pakilnojo antakius ir vėl timptelėjo šunį. - Ūūū. Pjankės, - apsilaižė. - Jis? Jis gėjus. Taigi kaip ir Ji. Visa mano šeimynėlė... Em. Žinai. Tik aš kitoks, - kiek gal tyliau sumurmėjo. |
|
| |
Keith Fuller
Pranešimų skaičius : 15215 Amžius : 31 Profesija : Mokinė.
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Št. 06 13, 2009 7:50 pm | |
| -Mhmm,jau tikėjaus,kad JI,mano šuniui kažko reikia. Sukikeno. -Ai,bet gal tada apsieis. Susimąstė. -Eik tu,įsimylėjai?Įdomu ką? Apsidairė.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Št. 06 13, 2009 7:52 pm | |
| - Jis gali paversti bet kokį šunį JA, - sukrizeno. - ech. Duok parodysiu, - pakilnojo antakius ir išbūrė veidrodį. Vaikinas padėjo jį prieš Keith. - Pažiek tiesiai į veidrodį. Matai tą nuostabią merginą? Tai va. Ją. Iš pirmo žvilgsnio, - išsišiepė. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Št. 06 13, 2009 7:55 pm | |
| -Nu ok,supratau,kad orientacija tavo normali,bet ar tik ne per daug normali? Nusijuokė. -Eik tu,nu dėkui už komplimentus visus. Šyptelėjo. -Bet... Ji prisiminė Mattew,taip pat prisiminė,kad lyg ir pyksta ant jo,taigi apie jį kolkas nutylėjo. -Ai,nieko.Nu žodžiu,negali būti,man jau buvo taip,su vienu tokiu,iš pirmo žvilgsnio. Sulinksėjo.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Št. 06 13, 2009 9:18 pm | |
| - Per daug normalių nebūna, - išsišiepė. - Jis tave nuskriaudė? - sumirksėjo akytėm, atsiraitodamas rankoves. - Pakarsiu. Sumušiu, - palinksėjo. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 6:34 am | |
| -Nerasi tu jau jo. Sukikeno. -Žodžiu,esmė tame,kad jis mane tipo įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio,daugiau jo niekas nematė ir apie jį nieko negirdėjo. Mistiškai papasakojo. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 12:29 pm | |
| - Freddy Teddy rašo:
- -Jis? Jis gėjus. Taigi kaip ir Ji. Visa mano šeimynėlė... Em. Žinai. Tik aš kitoks, - kiek gal tyliau sumurmėjo.
((Žinojai kad šunys biseksualūs? Nežinojai? Tai va, žinok xDDDDDDDDD)) |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 1:06 pm | |
| ((Kas gi kitas mus apšvies negu Ag'rastas? )) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 4:45 pm | |
| Jake'as vaikštinėjo netoliese miško. Buvo susierzinęs. Ir dar kaip. -Ar ji.. Nee.. Grifas?- nerišliai murmėjo. Galiausiai kžįkvėpė ir nusprendė kad taip parastai viso to nepaliks. Pievoje užmatęs kažkokią stulbinančią figūrą, po kelių akimirkų jau stovėjo šalia. Vaikinas prisimerkė ir prisidengė akis ranka. -Sąžinės turėtum,- sumurmėjo. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 4:46 pm | |
| Keith pakėlė galvą ir sumirksėjo: -Whaa?Čia man? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 4:50 pm | |
| -You bet. Baigi mane apakinti,- sukikeno. - Do you mind?- sumirksėjo mostelėdamas į tuščią vietą šalia Keith ir nelaukdamas atsakymo pritūpė.- Gražu čia,- sumirksėjo, žiūrėdamas ne į ką kitą kaip Keitį. Taigi suprasti reikėjo kaip ir netiesiogiai. Ar tiesiogiai. Aj, nū nesvarbu kaip, bet kalba ėjo ne apie krūmelius. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 4:52 pm | |
| Keith sumirksėjo ir apsidairė. -Aham čia gražu. Pakartojo. -Čia aš kažko nežinau ar čia kažkoks vaikinų susirinkimas? Sukikeno.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 4:57 pm | |
| Jake'as vertinamai nužvelgė prie medžio pasikabinusį vaikiną, tada jo keistą jorkšyrą, tada vėl jį. Galiausiai papurtė galvą. -Abejoju ar aną domina.. Hmm, kaip čia pasakius,- sumirksėjo žiedamas į Keith.- Manau kad jo saugotis labiau derėtų.. Tarkim man,- gūžtelėjo.- If you know what I mean,- palinksėjo. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:04 pm | |
| -Manai? Gūžtelėjo. -Nežinau,man neatrodo taip. Šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:38 pm | |
| -Na, niekada negali žinoti..- nužvelgė Tedd'į.- Kas slepiasi šalia žalio, peraugusio, mutanto jorko,- palinksėjo. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:41 pm | |
| -Mhmmm,maybe,maybe. Šyptelėjo. -Beje,gal prisistatysi?Man rodos dar nepažįstu. Kilstelėjo antakį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:48 pm | |
| -Oh, pardon me,- palinksėjo.- Jake'as. Tyler'is. And you, beauty, are..? |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:50 pm | |
| -Aš-Keith.Riley. Linktelėjo. -Malonu. Nusišypsojo. -Ne,jūs šiandien susitarę,ar ką? Sukrizeno. -Nėra daugiau merginų Hoge kurioms galima būtų komplimentus žarstyti? Sumirksėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:53 pm | |
| Jake'as sumirksėjo prisiminęs Annę, bet jokių emocijų neparodė. -Tokios stulbinamos išvaizdos dar nemačiau,- papurtė galvą.- Turbūt kad nelabai,- gūžtelėjo.- O ką? Nejaugi jau užimta?- nuliūdusiu veideliu pažvelgė į Keith. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 5:55 pm | |
| Keith iškart prisiminė Mattew,šiek tiek nuleido galvą,bet nepasimetė. -Na,kaip čia pasakius,lyg ir ne... Sumurmėjo.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 6:11 pm | |
| -Lyg ir? Supraskime tai kaip ne,- palinksėjo.- Tai.. Puiku,- pakilojo antakius ir nežymiai pasilenkė į priekį. Ranka paėmė merginą už smakro ir atsukęs į savę, įsisiurbė į lūpas. Viskas taip maždaug momentaliai įvyko. Yeah. Prieš pat neGėjaus nosį. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 6:14 pm | |
| Keith lygir nesupratusi kas įvyko,šiek tiek atsitraukė. -Emmm,net nežinau kaip čia išsireiškus.
|
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 6:21 pm | |
| -Maždaug: "P*sk n* tu iškrypęs idiote" arba "Galima tai pakartoti?",- nekaltai sumirksėjo akytėm. |
|
| |
Keith Fuller
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 6:23 pm | |
| -Emm,tarpinio varianto nebus? Sumirksėjo akytėm.Ji jautėsi šiek tiek nepatogiai,kadangi visgi jie buvo ne vieni,šalimais juk dar stovėjo Fredd'is. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Sk. 06 14, 2009 6:26 pm | |
| -Mmm. Tarkim..- žvilgtelėjo į nulužusį Tedd'į.- "Ar galima pakartoti kur nors kitur?" - vėl mielas ir lb nekaltas smailas. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
| |
|
| |
| Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
|