| Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 3:06 pm | |
| -Aš tokia buvau.Ir man gaila, kad nebesu.Bet mane paminėjo šio mėnesio MŽ. Bella išsitraukė laikraštį ir perskaitė: -Asht'as pasirodo turi ir dukterį, kuriai jau 11 metų, kuri yra ar buvo vampyrė! Kaip jau suprantama, iš tokio blondino daug smegenų nebuvo įmanoma paveldėti, todėl gražuolė Bella Swan džiugina mus visus savo sugebėjimais. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 3:07 pm | |
| Jacobas ledinėmis akimis pažvelgė į Belą: -Man priešingai.Būti vampyru užknisa. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 3:09 pm | |
| -Mane irgi užknisdavo.Kai nesusipažinau su tokiu Edwardu Cullenu, susidraugavom ir buvau jo mergina, bet kai nebesu vampyrė tai man yra tik praeitis.Keista bendrauti su vampyru po tiek laiko.Tau aš kvepiu ar...smirdžiu???-Bella pasidėjo laikraštį į kuprinę ir užsegė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 3:29 pm | |
| Jacobas sukikeno: -Kvepi kvepi.Be to sakei kad BUVAI jo mergina,o dabar nebesi? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 8:00 pm | |
| -Nebesu.Esu vienišė Bella Swan |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 8:02 pm | |
| Jacobas šyptelėjo: -Tu man keistai skaniai kvepi.Žinai ką eikim į pilį jau tamsu,-Jacobas nuėjo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 11 18, 2009 8:04 pm | |
| Bella atsistojo pasiėmė kuprinę ir nuėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 12:39 pm | |
| Jacobas atėjo ir apsižvalgė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 2:48 pm | |
| Ahani atėjo pamačiusi Jacoba nusišypsojo -Sveikas,-sušuko,-ką čia veiki nesitikėjau tavęs čia sutikti (xd) |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 2:54 pm | |
| Bella atėjo ir išsitraukusi telefoną įjungė jį.Bella garsiai atsiduso ir išjungė jį.Bella žengė žingsnį ir pasigirdo BUMT.Bella pargriuvo.:-Šūdas...kaip skauda... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 2:55 pm | |
| Ahani pasisuko i Bella; -Tau viskas gerai? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 2:58 pm | |
| Bella atsistojo ir vėl pargriuvo:-Regis ne...-Bella pajuto skausmą dešinėje kojoje.:-Regis ir vėl lūžo...-Bella niūriai pagalvojo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:00 pm | |
| |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:05 pm | |
| Bella išsitraukė burtų lazdelę ir išsibūrė gipsą.Išsitraukė dar tabletę nuo skausmo ir atsistojusi prišlubavo prie Jacobo.:-Regis tikrai lūžo, nes skausmas kaip tada. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:05 pm | |
| Jacobas pasidarė gniūžtę ir paleido Ahanei į galva.Tada pradėjo kvatoti: -AHAHAHAHAHAHAHA,-kvatojosi. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:08 pm | |
| Ahani nusivalė sniega -Šiknius,- sušuko,-atsiimsi |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:08 pm | |
| -Labai bijau,-toliau juokėsi. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:10 pm | |
| Bella išsitraukė lazdelę ir bežodžiais kerais panakino gipsą ir padarė taip, kad koja būtų kaip nelūžusi:-Nejuokinga.-Bella paleido į Jacobą gniūžtę ir pasitraukė nuo jo tolyn:-Nenoriu vėl kentėti.-Bella užsidėjo kepurę, kad nesimatytų jos vėl blondiniškų plaukų. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:11 pm | |
| Jacobai persirito atbuliniu kūlversčiu ir paleido į Bellą gniūžtę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:12 pm | |
| Ahani metė gniūžtę į Jacobą, bet nepataikė |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:13 pm | |
| Jacobas paleido dar vieną gniūžtę į Ahani. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:14 pm | |
| Bella susiraukė:-TU.-Bella pribėgo prie Jacobo ir pastūmė jį į pusny:-Manęs geriau nenervink su žaidimais. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:15 pm | |
| -Wow kokie mes pikti,-nusijuokė ir vėl paleido gniūžtę į Bellą.(Be to taip greit nesamonė susilaužyt koja) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:16 pm | |
| Ahani pradėjo spardyti Jacobą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] Tr. 12 23, 2009 3:17 pm | |
| Kai Ahani pradėjo Jacobą spardyti jis pradėjo ridentis sniegu. -Už ką čia tie spyriai,-sukikeno. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
| |
|
| |
| Pieva prie Gluosnio Galiūno [2] | |
|