| Supynės netoli gluosnio [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Katherine Ronnie Smith
Vardas : Vilte Pranešimų skaičius : 4389
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:07 pm | |
| Jane buvo uzsimerkusi, bet is trukciojancio balso atpazino kad tai Bella. nieko nesake. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:07 pm | |
| Nors buvo Bellai labai šalta, bet ji išdrįso atsisėsti prie Janes:-Atleisk... |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:09 pm | |
| -uz ka?-nenoriai sau po nosimi susnabzdejo ir atsimerkusi ziurejo i zvaigzdeta dangu. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:11 pm | |
| -Už tai, kad esu pati kvailiausia pasaulyje Isabelle Marie Wholestone...-Bella drebėjo nuo šalčio. |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:13 pm | |
| -pasitrauk nuo manes jai tau salta,-siek tiek pasislinko nuo jos,-kaip tu gali manes atsiprasyti, jai net nezinai ka man padarei? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:15 pm | |
| -Man ne nuo tavęs šalta...aš tavęs neklausiau kai tu paprašiai...-Bellos balsas užlūžinėjo o nepabaigusi sakinio apsiverkė |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:17 pm | |
| -bail... prasau...-pasijuto nejaukiai.-ne del to... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:17 pm | |
| -Bet dėl ko? Dėl ko mane visada graužia sąžinė?-Bella kalbėjo lėtai, nes nenorėjo to kartoti dar kartą |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:20 pm | |
| -ne...-balsas sustojo sakinio gale.-esu pora kartu uzsiminusi kad niekada neturejau tikro draugo...o tu buvai viena mano pirmuju ir veliau palikai mane del to kvailo...- balsas uzluzo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:22 pm | |
| -Aš tavęs niekada nenorėsiu palikti, nes tu esi man lyg sesuo kurios niekad neturėsiu ir neturiu...aš jam neberūpiu, o jam jei net nėra svarbi mano gyvybė tai ką kalbėti apie mane pačią? |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:23 pm | |
| -pastebejai kad daznai esu pikta?-snabzdejo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:24 pm | |
| -Aš tave per gerai pažįstu, kad nepastebėčiau. O aš esu per daug verkianti ir liūdna... |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:27 pm | |
| -todel tau reikia papramogauti,- nusisypsojo lupu kampuciais.- o nenori suzinoti kodel esu tokia pikta? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:28 pm | |
| -Noriu.-padėda galvą Janei ant peties pasakė ji |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:30 pm | |
| -matai neskaitant kad visa mano gimine yra pikta, as neturejau ne vieno draugo. kai visi linksmai zaisdavo lauke as sededavau ir klausydavau kaip pykstasi tevai. jie labai nesutaria ir as per 70 metu pavargau. nebeturiu tokios kantrybes kokia turejau kai buvau naujagime. visu gyvanimas yra lyg pasaka palyginus su maniskiu... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:31 pm | |
| -Ne visų.-Bella atkirto:-Aš gyvenau globos namuose. Tai viename mieste tai kitame, o vėliau išvykau į Biobetonsą. O kai tapau vampyre visai pasimaišė protas man. |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:32 pm | |
| - kita diena papasakosiu likusi savo gyvenima gerai? dabar nelabai noriu apie ji kalbeti... |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:34 pm | |
| Bella maldaujančiomis akimis pasižiūrėjo į ją. Žinojo, jog Jane ją kiaurai permato ir dėl to paprašė:-Prašau...tu tikrai esi man sesuo kurią kažkada įsivaizduodavau. |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:35 pm | |
| - ko tu prasai?- nejuciomis nusijuoke. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:36 pm | |
| -Pasakyk savo gyvenimo istoriją...nebijok per ta laiką nesusensiu...-Bella pasijuto daug geriau |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:38 pm | |
| -kita diena... man dabar ne istoriju metas. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:39 pm | |
| -Na dėl manęs...prašau...ir dar kartą atleisk už kraują...-Bella uždengdama ta vieta kur specialiai įdrėskė pasakė |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:40 pm | |
| -niekis, svarbu kad susitvardziau |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:41 pm | |
| -Antraip būtų viena mažiau gyvybių šiam pasauly...-Bella dar kartą pamatė krintančią žvaigdžė ir panoro, kad Jane visada būtų laiminga:-Kaip jautiesi? |
|
| |
Katherine Ronnie Smith
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 01 22, 2010 8:42 pm | |
| -laiminga...-nusisypsojo paziurejusi i dangu.- nenori miego? |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] | |
| |
|
| |
| Supynės netoli gluosnio [2] | |
|